Apple sareng Foxconn nyarios yén aranjeunna ngagaduhan rencana pikeun ngadamel di India

tim-masak-india

Rencana ékspansi Apple di India janten langkung laun tibatan perusahaan anu leres-leres dipikaresep ku aranjeunna. Saatos seueur rundingan sareng konsési tungtungna pamaréntahan India ngantepkeun perusahaan pikeun muka toko munggaran di nagara éta sareng salami tilu taun munggaran, henteu kapaksa ngajual produk anu diproduksi di nagara éta, kaayaan pikeun perusahaan anu hoyong muka toko énggal di nagara. Bagian tina penyuluhan aturan ieu, diawalan ku pusat P&P anu perusahaan bakal dibuka sateuacan akhir taun di nagara éta, salian ti akselerator aplikasi pikeun pamekar.

Tapi perusahaan anu berbasis di Cupertino hoyong ngantepkeun waktos ngalirkeun sareng hoyong pangurus luhurna dina tugas-tugas perakitan mimitian nyandak léngkah munggaran pikeun ngamimitian manufaktur di nagara éta. Numutkeun ka The Economic Times, Apple neken perusahaan supados siap fasilitas di India dina waktos dua taun supados tiasa ngamimitian ngahasilkeun modél iPhone anu ayeuna nuju dirakit di Cina.

Investasi awal anu kedah dilakukeun ku perusahaan Cina caket 10.000 milyar dolar. Anu kami henteu terang naha dina éta Foxconn investasi awal anjeun bakal milih masang robot sakumaha anu parantos dilakukeun di pabrik utama anjeun, anu padamelna parantos dikirangan tina 100.000 pagawé taun kamari janten langkung ti satengah.

Investasi ieu dilakukeun berkat pamaréntahan daérah tempat tempatna pabrik utama, tapi kedah dianggap yén pamaréntah India moal pernah mikir ngabantosan perusahaan pikeun finansial tibatan nganggo kuli, padamelan dilakukeun ku robot.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rotelo cenahna

    Pabrikan Cina di India, hayu urang teraskeun ngamangpaatkeun dunya….