Apple ngaleupaskeun ios 8.4 cocog sareng Apple Music. Kami wincikan sadaya berita

ios 8.4

Dinten ieu dinten. Apple parantos ngaluarkeun ios 8.4 kalayan kabaruan utama aplikasi Musik anu didesain ulang anu rada mirip iTunes pikeun komputer. Langkung kirang tab, ménu langkung saderhana, sareng Kasaluyuan Apple Music, jasa anu bakal mimiti sayogi dina sajam. Nalika Apple Music dileupaskeun urang bakal gaduh 24/7 World Radio, iTunes Match, Custom Radio dumasar kana seniman / lagu / gaya, Sambungkeun sareng sakitar 38 juta lagu pikeun streaming online atanapi offline (ngupingkeun offline bakal sayogi nalika urang langganan - atanapi salami vérsi sidang-)

Dina sababaraha jam vérsi anyar iTunes diperkirakeun bakal dileupaskeun, vérsi anu diperyogikeun pikeun tiasa ngaraosan Apple Music. Versi iTunes anyar bakal sayogi, sapertos biasa, pikeun Mac sareng Windows ti halaman resmi na sareng, pikeun Mac, ti Mac App Store.

Salaku tambahan kana perbaikan bug leutik sareng pamutahiran kinerja. Fitur-fitur anyar ieu parantos kalebet:

Apple Musik

  • Janten Anggota Musik Apple sareng terasrasakeun jutaan lagu anu sayogi dina katalog Apple Music atanapi simpen pikeun putereun offline engké
  • Kanggo anjeun: Anggota Apple Music tiasa ningali daptar sareng albeum anu disarankeun anu parantos dipilih khusus ku ahli musik
  • Énggal: Anggota Apple Music ngagaduhan aksés kana hits anu terpanas sareng paling panas langsung tina éditor kami
  • Radio - ngupingkeun musik eksklusif, wawancara sareng acara radio dina Beats 1, lagu kana stasiun radio anu didamel ku éditor kami, atanapi jiptakeun nyalira tina seniman atanapi lagu mana waé
  • Sambungkeun - Tingali koméntar, poto, musik, sareng pidéo anu dibagi ku seniman anu anjeun turutkeun sareng ngiringan kana paguneman aranjeunna
  • Musik Abdi - Sadaya pameseran iTunes, lagu Apple Music, sareng daptar puter dina hiji tempat
  • Pamuter Musik parantos didesain ulang lengkep sareng kalebet fitur-fitur anyar sapertos "Nembe Ditambahkeun", "Mini Player", "Up Next" sareng seueur deui.
  • iTunes Store: tempat anu paling saé mésér musik karesep anjeun (ku lagu atanapi albeum)
  • Ketersediaan jasa sareng fungsina tiasa bénten-bénten ti hiji nagara ka nagara.

Ikon aplikasi Musik Anyar

 

ikon musik

Ikonna parantos robih tina latar tukang beureum ku catetan musik bodas janten latar tukang bodas sareng catetan warna. Upami kuring jujur, kuring kedah milarian dina Springboard sareng kuring mikir yén éta aya di jero iTunes - anu kuring pernah ningali. Tina pandangan kuring, éta langkung saé tibatan anu tadi, tapi éta sadayana mangrupikeun masalah rasa.

Layar wilujeng sumping

 

IMG_0613

Layar wilujeng sumping ieu parantos kaluar dua atanapi tilu kali mimiti kuring muka aplikasi Musik. Ayeuna kuring henteu kénging deui. Kuring henteu terang kunaon, tapi éta tiasa ditingali dugi kami ngalanggan. Kusabab kuring parantos nganggo vérsi pengadilan, kuring henteu tiasa mastikeun deui.

radio

IMG_0615

  • Di dieu urang kedah ngabedakeun antara Beats 1, penyiar sareng stasiun khusus. Beats 1 mangrupikeun tilu stasiun radio langsung anu béda-béda di mana DJ bakal maén di unggal stasiun sareng ti kota anu sanés, salah sahiji di Éropa (London).
  • Di handap Beats 1 urang gaduh, contona, stasiun Pop, dimana urang tiasa ngupingkeun lagu-lagu Pop (tangtosna urang moal ngupingkeun opera). Stasion ieu henteu hirup deui. Lagu-lagu na nyaéta anu dipilih ku tim spesialis musik pikeun disada nalika urang milih stasiun ieu.
  • Maka urang gaduh stasion khusus sapertos anu di candak. Di dinya urang tiasa ngadamel stasion tina lagu atanapi seniman. Ieu mangrupikeun bagian karesep kuring tina Apple Music sareng salah sahiji anu kuring atosan ti saprak kuring nyobian iTunes Radio dua taun ka pengker. Penting pikeun kuring pikeun nginget yén hal anu saé ngeunaan radio khusus ieu ti Apple nyaéta yén aranjeunna cocog langkung saé antara gaya musik tibatan sainganna. Upami anjeun jalma anu resep pop, ogé aya seueur musik pop sareng gampang hubunganana, tapi pikeun jalma anu resep gaya Metal paling kejam, éta kami nyampur Death Metal sareng Nu Metal matak hanjelu.

Para Ti

Kanggo Anjeun

Pilihan ieu kuring pikir pikeun palanggan. Numutkeun ka karesep urang, urang bakal ditingalikeun lagu sareng seniman anu dipikaresep ku urang. Hal ngeunaan bal dina gambar luhur nyaéta milih seniman favorit urang. Kuring masih kedah masihan ulasan sabab kuring parantos milih sababaraha hal éta, sanaos kuring resep, aranjeunna sanés karesep kuring. Sareng, tina naon anu kuring parantos tiasa buktoskeun, "bal" henteu terbatas. Abdi leres-leres kedah masihan rohangan pikeun band karesep kuring.

Upami urang tetep ramo dina seniman, urang bakal nampi mundur pikeun ngaleungitkeun seniman. Artis éta moal disarankeun deui.

nyambungan

nyambungan

Éta bakal janten jinis twitter, tapi khusus pikeun musik. Ieu mangrupikeun usaha énggal ku Ping, tapi anu ieu katingalina saé pisan sareng ti mimiti anjeun tiasa ningali seniman nyebarkeun. Tapi kuring pikir para seniman tetep kedah masihan gerakan. Dina waktos ayeuna, aya sakedik poto sareng anu paling kuring kantos tingali nyaéta penyanyi Foo Fighters, babaturan ti Tim Cook.

Perbaikan sareng perbaikan IBooks

  • Milarian, ngupingkeun, sareng ngaunduh buku audio tina aplikasi iBooks
  • Ngarasakeun fitur "Now Playing" anu anyar anu dirancang khusus pikeun buku audio
  • Kasaluyuan buku anu didamel kanggo iBooks sareng iPhone ogé iPad
  • Milarian buku dina séri langsung ti perpustakaan sareng tempat pesen anti-siphon
  • Ningkat aksésna widget, glosarium, sareng navigasi dina buku anu didamel ku iBooks Panulis
  • Font standar Anyar pikeun Cina
  • Setelan anyar pikeun nganonaktifkeun téma "Wengi Wengi" dina perpustakaan
  • Solusi masalah anu nyegah operasi anu leres tina pilihan "Nyumputkeun pameseran"
  • Ngalereskeun masalah anu ngahalangan buku tina diunduh tina iCloud

Perbaikan sanésna sareng perbaikan bug

  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun alat hurung deui saatos nampi sababaraha karakter Unicode
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah aksésoris GPS tina nyayogikeun data lokasi
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun aktip Apple Watch dihapus deui.

 

Anjeun panginten ngagaduhan masalah dina ngaunduh pembaruan. Éta tandana sakitar 15m kanggo kuring (kumargi 5m parantos) sareng ngan ukur 222mb. Éta mangrupikeun hal anu biasa dina jam-jam munggaran anu pérsi anyar sayogi, tapi ayeuna Masalah-masalah ieu tiasa ditonjolkeun dina peluncuran sapertos ayeuna kusabab versi anyar ieu wajib dinikmati pikeun anu anyar, nyaéta Apple Music.

Pikeun ngarasakeun sidang tilu bulan, anjeun kedah ngalanggan sareng ngabéjaan yén kami bakal ditagih € 9.99. Aranjeunna moal ngeusi batre kami dugi ka tilu bulan entong.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Endy Hndez H cenahna

    iOS 8.3 kalayan Jailbreak, Spotify sareng Deezer hacked, naon deui anu anjeun tiasa dipénta 😉

    1.    Sebastian cenahna

      alus pikeun anjeun .... hayu atuh janten sobat anjeun

    2.    David hernandez cenahna

      Naon anu anjeun anggo pikeun spotify Dx

    3.    Aegean cenahna

      Kumaha anjeun kéngingkeunana?

    4.    Pablo Hernandez Prieto cenahna

      Kuring parantos ngirim paménta koropak, kuring badé ngalih ka ios8.4 ngan ukur pikeun Apple Music tapi upami anjeun nyarioskeun tweak ti Spotify sareng Deezer kuring bakal tetep 8.3 M)

    5.    egen1egen cenahna

      Hapunten kumaha koropak sareng Spotify sareng Deezer. Abdi énggal 🙁

  2.   Roger cenahna

    Teu sangka moal aya deui vérsi iOS8. Nyatana kuring panginten iOS9 badé kaluar dinten ayeuna ...

  3.   Israel Calleja Gomez cenahna

    K saur anjeun 8.3 kalayan jailbreak atanapi tingkatkeun ka 8.4

    1.    Gambar placeholder Fransiskus Alexi Vallejos cenahna

      Kuring terang yén kuring naros ka diri kuring sami patarosan hahaha

    2.    Gambar placeholder Fransiskus Alexi Vallejos cenahna

      Sapertos jailbreak, kuring henteu terang yén kuring henteu resep deui sareng kuring sok ngalaman jailbreak, sigana mah kuring bakal robih janten 8.4

    3.    Steven Osorio cenahna

      Abdi nembé jailbroken IOS 8.3 dina iPhone 6 kuring sareng kuring nyarankeun pisan. Beda sareng jailbreak iOS 8.1.2, anjeun tiasa ngabedakeunana. Langkung gancang sareng langkung cairan. tapi tungtungna mah terserah masing-masing jalma. Salam

    4.    Cesar Bahamon cenahna

      Tingali, tong kaleungitan Jeailbreak upami anjeun ngalaksanakeun aplikasi musik, aya tweak pikeun Spotify sareng Dezeer dimana anjeun tiasa ngupingkeun musik gratis sareng nalika Jeailbreak kanggo iOS 8.4 kaluar, aranjeunna leres-leres

  4.   Enrique Gonzalez cenahna

    Hugo Moreno

  5.   Luis Rodriguez cenahna

    Abdi ngantosan éta, bahkan kanggo parobihan pamuter !! Jailbreak bakal datang

  6.   Minotaur cenahna

    Nya, anjeun ningali yén anjeun panginten lepat ... Anu penting ayeuna nyaéta ningali sabaraha bug parantos dikenalkeun, sareng sabaraha versi deui anu bakal dileupaskeun pikeun méréskeunana. Sanaos hal anu sami parantos diarepkeun tambalan sareng iOS9.

  7.   gaxilongas cenahna

    Sakumaha biasa Pablo, kami ngaharepkeun aranjeunna ngabéjaan urang nalika Apple lirén nandatanganan iOS 8.3. Salam.

  8.   Fran rolex cenahna

    Jailbreak cukup brutal pikeun ngarobahna pikeun aplikasi musik, bahkan ngalamun ngarobihna

  9.   m4tr1x cenahna

    ios 9 béta 2 teu acan aya update ... Mugi kaluar ayeuna.

  10.   Gambar placeholder Fransiskus Alexi Vallejos cenahna

    Kuring ngarobah, sapanjang hirup abdi ku jailbreak tapi parantos saratus éta henteu sami, saur kuring kuring bakal robih janten 8.4 sareng ngantosan ios 9

  11.   David Perales cenahna

    Jailbreak dina iPhone, ios 8.4 dina iPad

  12.   Victor cenahna

    Naha aya anu terang naha Apple Music tiasa ditingali tina Apple Watch?

    Gracias!

  13.   tonindrs cenahna

    Naha aya anu terang naha éta tiasa mayar nganggo Kartu iTunes? Kuring henteu kantos ngagaduhan kartu kiridit numbu ka akun abdi sareng kuring kantos damel sareng Kartu iTunes.

  14.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Tapi aplikasi musik keren ieu mawa musik gratis atanapi naon? Naon anu saé na

  15.   Erick David De Leon Juarez cenahna

    Tapi aplikasi musik keren ieu mawa musik gratis atanapi naon? Naon anu saé na

  16.   Rafael pazos cenahna

    Kuring parantos panjara iPhone 6 ios 8.3 deui sareng kuring henteu resep pisan, kuring langkung resep tanpa jailbreak terasrasakeun berita, saha anu terang upami urang Cina ieu nenjo anjeun, kuring henteu percanten nanaon deui ... butuh kuring waktos anu lami dina pamaréntahan langkung ti ti ios 8.1.2, sigana mah jailbreak bakal ngirangan kirang raos, sareng katingalina mah kuring parantos jailbroken ti saprak iOS 6, tapi ku iOS 8.4 sareng iOS 9 nyaéta ostia ... jailbreak bade ngaleungit tina paningal kuring, salam !!

  17.   Sebastian cenahna

    naon anu hadé? ku OTA atanapi malikkeun?

  18.   Ramses cenahna

    Saatos nyobian Apple Music, abdi tetep sareng Spotify ayeuna. Apple Music teu tiasa ngonpigurasi pisan. Anjeun teu tiasa milih kualitas musik pikeun ngahémat tingkat data anjeun. Sareng tetep percanten yén bakal aya sababaraha musik deui, kuring masih henteu mendakan musik anu sami anu kuring teu mendakan di Spotify. Anjeun bahkan henteu tiasa nyebrang ka daptar puter. Hiji-hijina hal anu matak pantes, nyaéta radio, tiasa didangukeun tanpa langganan. Upami teu aya parobihan, saatos 3 bulan kuring bakal ngabatalkeun langganan gratis.

  19.   Cesar Bahamon cenahna

    Tingali, tong kaleungitan Jeailbreak upami anjeun ngalaksanakeun aplikasi musik, aya tweak pikeun Spotify sareng Dezeer dimana anjeun tiasa ngupingkeun musik gratis sareng nalika Jeailbreak kanggo iOS 8.4 kaluar, aranjeunna leres-leres

  20.   Iphonemax cenahna

    Anjeun anu langkung resep ngagaduhan ios normal tibatan diretas, hayu atuh urang terang yén anjeun rada bodo. Naon kabutuhan pikeun gaduh iPhone terbatas? Naha anjeun henteu terang jumlah sajajalan hal anu tiasa anjeun laksanakeun? Naha anjeun tiasa nganggo sénsor salaku tombol bumi? Naha anjeun tiasa muterkeun jalan pintas dina CC? anjeun tiasa ngarobih font na? anjeun tiasa nyepetkeun transisi? Naha anjeun tiasa nyimpen pidéo Facebook? Janten kuring tiasa sadidinten. Entong sumping nyarios yén Penjara henteu aya gunana sareng / atanapi éta langkung saé ngagaduhan ios asli. Kusabab kuring seuri ka jalma anu resep ios 8.4 tibatan ios 8.3 sareng Jail. Hayu urang banyolan.

  21.   Jonathan Euribe Gonzales cenahna

    Paolo Vicenzo

  22.   Ivan cenahna

    Saha waé anu terang kumaha sih pikeun ngaktipkeun Apple Music dina MAC OS X?

    1.    Andrés cenahna

      anjeun kedah ngantosan iTunes 12.2 kaluar

  23.   Mmiikkee88 cenahna

    Sateuacan anjeun nempatkeun alat sacara horisontal sareng anjeun tiasa ningali sampul albeumna, ayeuna kuring henteu tiasa ningali éta sapertos D: Naha aya anu terang yén anjeun masih tiasa ngalakukeun éta? Sareng kumaha carana dilakukeun?

  24.   Josemaría Yalan cenahna

    IPhones anu mana kasaluyuan iBooks anu didamel sareng iBooks Pangarang tiasa dianggo?

  25.   Edson torres cenahna

    sareng saha anu nyarioskeun kasalahan?

  26.   Edson torres cenahna

    sareng saha anu nyarioskeun kasalahan?

  27.   Iphonemax cenahna

    Anjeun tiasa ogé nyumputkeun modeu WhatsApp "online", leres? atanapi cabut cek ganda. Tétéla konyol .. tapi henteu .. Dicarioskeun sadayana omong kosong kecuali éta mangpaat dina kahirupan anjeun. Upami hal-hal ieu henteu aya gunana dina kahirupan anjeun, naon hartosna Penjara? Ngeunaan animasi, éta lambat sareng anjeun terang. Sareng pidéo Facebook langkung sami. Yén ieu sapertos sadayana, yén upami anjeun teu kedah panjara pikeun naon anu anjeun badé lakukeun? Abdi peryogi na tanpa iPhone Jailbreak éta raos teuing. Mudah-mudahan ios 9 sareng ios 10 bakal nerapkeun kalolobaan hal anu kuring parantos sebutkeun sareng henteu kedah dilakukeun. Tapi moal kitu.

  28.   KyrosBlanck cenahna

    Pembaruan ieu parantos ngahapus seueur lagu anu kuring gaduh dina iPhone sareng daptar puter. Tapi, aranjeunna masih aya dina iTunes kuring, sareng ogé, ti saprak éta katingalina siga anu masih aya dina iPhone kuring.

    Naha aya anu terang kumaha kuring tiasa méréskeun ieu? :

  29.   Nano cenahna

    Éta ngaganggu kuring dina cara warna pink sareng simbol jantung anu ngagaduhan musik, kuring henteu resep, sigana kuring pikeun rasa awéwé, kuring parantos biasa kana gaya anu sanés sareng éta saderhana dina 8.3, 8.4 upami éta ngan kusabab disangka ningkatna musik sabab sigana kuring henteu pantes, sareng di jailbreak sabab upami éta ngagaduhan kecepatan respons anu sami sareng ios asli sigana kuring mah henteu kunanaon.

  30.   Alexandra cenahna

    Nalika kuring ngapdet ios, sadaya musik dihapus dugi ka anu abdi mésér… ..

  31.   Gerardo Fortuny Soler cenahna

    Nalika kuring robih janten IOS 8.4 Kuring parantos perhatoskeun yén APP STORE henteu ngamutahirkeun aplikasi?

  32.   Yohanes nu ngabaptis cenahna

    Kumaha kuring ngaleupaskeun vérsi énggal ieu kusabab tablet kuring janten pelek pisan

  33.   David cenahna

    Anjeun moal tiasa ningali albeum, sareng sajabana dina pandangan horisontal ... .kanggo ideu malaysia veryyyyy kuring !!!! Abdi resep nempatkeun éta dina mobil sacara horisontal salaku pusat multimédia kuring sareng ayeuna éta henteu tiasa dilakukeun !! Mangga aktipkeun modeu lanskap! !!

  34.   Silvana cenahna

    Nalika ngamutahirkeun ka ios 8.4, seni album musik abdi henteu nembongan dina iPad 2

  35.   Harry cenahna

    Sampul cakram naon waé henteu aya anu némbongan sareng ngan ukur catetan musik anu katingali, aya anu ngawartosan kumaha cara méréskeun masalah ieu, kuring henteu resep ngabaruan ieu: