Apple Watch Series 2, leres-leres akuatik, tanpa desain anyar

Apple-nonton-spéker

Seueur anu disebatkeun perkawis kamungkinan presentasi Apple Watch 2, tapi, sigana aranjeunna tetep dina usaha. Sanaos leres yén Apple parantos nampilkeun jam tangan anu énggal, éta henteu katingali cocog pikeun ngapdet deui desainna, atanapi teu kabawa ku mode anyar jam tangan pinter anu buleud, sahingga ngajaga pandanganana ngeunaan desain jam tangan pinter . Di sisi anu sanésna, sanaos Apple Watch anu aslina henteu tahan, kami mendakan yén arloji Apple anu anyar sacara lengkep tahan cai, sababaraha parobahan éksternal, tapi jantung sareng sistem anu anyar pikeun ngajantenkeun Apple Watch langkung cerah.

Kami henteu cicing di dieu, éta ogé parantos robih pisan di jero Apple Watch Series 2Ayeuna anjeun bakal ngagaduhan GPS anu lengkep, anu sacara signifikan bakal ngirangan kagumantungan dina iPhone. Nanging, kami negeskeun yén anu pangpentingna, tiasa nyerep dugi ka 50 méter.

Haté ogé parantos robih prosesor anyar sareng GPU anyar pikeun naékkeun jam anu parantos nyababkeun seueur gangguan pikeun seueur pangguna kusabab kinerja anu goréng. Di sisi anu sanésna, urang nganggo kasempetan pikeun masihan koméntar yén Apple parantos nyiptakeun aliansi sareng Nike, sauntuyan tali anu diciptakeun ku sareng pangpangna atlit, bakal ngagumbirakeun sareng masihan peran anu penting pikeun Nike +.

Samentawis éta, éta Sungut kami kabuka nalika Apple ngenalkeun keramik Apple Watch, dina warna bodas anu murni, desain anu spektakuler anu mimiti Apple nguji manpaat tina matéri ieu, bahan anu tiasa janten konci pikeun iPhone hideung 7 herang anu parantos urang nyarioskeun pisan. Fitur-fitur Apple Watch parantos ningkat dina 2 Series ieu, nanging, parobihan desain na sakedik. Aranjeunna ogé parantos nunjukkeun sistem spéker anyar anu dimaksad pikeun ngusir cai ti pedalaman, sakali deui Apple ngapungkeun kakuatan téknologi na ku jam tangan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Odalie cenahna

    Kabeneranna nyaéta Apple Watch 2 nguciwakeun kuring saeutik, éta henteu ngarobah desainna sareng kuring henteu resep éta. Kabaruan anu paling aya hubunganana nyaéta perlawananna kana cai, anu kuring pikir kuduna aya dina vérsi kahijina.

    Pikeun ayeuna kuring bakal nuturkeun éta sacara raket, tapi kuring henteu bakal mésérna, sigana mah seueur ruang pikeun diperbaiki.

  2.   Akhirna cenahna

    Ayeuna kuring ngagaleuh! Anu kuring pénta nyaéta yén éta gaduh GPS sareng éta janten tahan cai (beuleum), kuring henteu nyungkeun langkung, kuring bakal nyandak!

  3.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Gusti, edisi keramik ... Kartu kiridit kuring nembé lumpat ngagorowok tina dompét abdi !! Abdi kedah ... nolak ...