Kelompok maling maok iPhones senilai € 12.000 ti Apple Store

Apple Store Moal lami deui, Apple bakal ngamimitian nyabut kabel kaamanan anu nahan iPhone na kana tabel tampilan. Disebutkeun yén pamaksudan anu aya dina Cupertino nyaéta palanggan poténsial tiasa nampi pangalaman tés 100%, anu kalebet aranjeunna tiasa nempatkeun kana saku. Aya seueur urang anu mikir yén maka bakal langkung gampang maling aranjeunna, sareng anu terakhir rampog di Apple Store éta henteu ngabantosan panginten anu sanés.

Éta The MetroWest Daily News saha parantos nugaskeun pikeun nyebarkeun pernyataan pulisi yén toko Apple Natick Collection, Massachusetts, mangrupikeun adegan sababaraha rampog anu kajantenan dinten Salasa. Perampok mangrupikeun kelompok lalaki sareng awéwé anu teu acan dikenal. Dipercaya yén éta puluhan jalma anu tiung sareng aranjeunna ngalih sareng ngarampok di rorompok.

Rampok di Toko Apple: «Aranjeunna ngumbara dina grup. Aranjeunna lebet sasarengan macul sareng nyolong »

Maling (video hiji) didamel dina kirang ti menit dimana maling-maling lebet kana panto, ngalangkungan tabel-tabel dimana kotak-kotak iPhone anyarna, nyandak terminal sareng kénca. Kitu cenah, sadayana sigana nunjukkeun yén toko éta henteu ogé dijaga sakumaha diperkirakeun. Kamungkinan yén maling ieu aya hubunganana sareng anu sanés anu kajantenan minggu kamari di Apple Store anu sanés.

El total nilai kudéta jumlahna ngan saukur aya di handapeun € 12.000 (sakitar $ 13.000), anu bakal nambihan perampokan minggu kamari. Pukulan ieu tiasa janten kajadian anu terasing, tapi teu mungkin pikeun liren mikir yén upami aranjeunna nyandak éta ku cara nyokot terminal sababaraha tabel anu sakuduna dijaga, naon anu bakal kajadian nalika Apple mutuskeun ngaleungitkeun kabel kaamanan iPhone na? Naha perampokan ieu ngajantenkeun Cupertinos ngémutan deui rencana na?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vlm cenahna

    13000€ venta funcionales, si son meros pisapapeles y para piezas… 2000€ y da gracias.
    Anjeun teu kedah mésér produk anu dipaling.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Vlm. Dina tiori anjeun leres, tapi pikirkeun sapertos kieu: Kuring gaduh alat anu kuring badé jual sareng kuring badé ngicalna € 10. Upami anjeun maok éta ti kuring, urang tiasa mikir yén kuring henteu kaleungitan naon-naon sabab kuring parantos ngagaduhanana, tapi kuring badé ngicalna € 10, janten anjeun parantos maok € 10 anu kuring moal kénging nalika ngical alat kuring . Hal anu sanés nyaéta naon anu anjeun kéngingkeun dina jual.

      Hiji salam.

  2.   Scl cenahna

    Total, aranjeunna parantos nyolong 13 telepon, kalayan ngémutan harga anu aya.

  3.   Luisiy0 cenahna

    En mi cuidad (Almería) entraron a un rosellimac por la noche con un todo terreno, hasta donde yo se los iPhones robados, sobre todo en tienda no valen nada (no sé si estoy equivocado), y un golpe tan preparado lo harán gente que saben que no funcionan (si no estoy equivocado yo) lo que me da que pensar que muchos de esos robos pueden estar pensados por los mismos dueños para cobrar seguros…