Asesoris HomeKit munggaran anu cocog

Homekit

Sanaos dugi ka ayeuna urang masih teu terang iraha urang bakal tiasa ngaraosan HomeKit, rumor panganyarna nunjukkeun yén éta tiasa ningali cahaya dina 8 Juni payun nalika konferensi perdana Apple WWDC 2015 diayakeun, sababaraha mangrupikeun pabrik anu parantos ngadopsi téknologi ieu ka kontrol ngaliwatan iPhone atanapi iPad urang sareng dibantuan ku Siri, operasi bumi atanapi kantor kami.

Ayeuna seueur asesoris anu muncul di pasar aranjeunna nawiskeun kami henteu insentif nyata pikeun ngadopsi téknologi anyar ieu, sapertos sensor suhu, sensor kualitas udara, stasiun cuaca, kaméra panjagaan, kuring henteu ningali yén perusahaan-perusahaan ieu fokus kana adaptasi bumi atanapi alat anu ayeuna urang gaduh, pikeun tiasa ngendalikeun jarak jauhna, sapertos AC atanapi pemanasan ( tanpa kedah program), muka atanapi nutup jandéla ngageser, muka atanapi nutup awning (tanpa kedah ngarobih) ...

Apple nembé ngaluarkeun dokumén dukungan anu bakal mastikeun Apple TV generasi kaopat sareng anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngontrol aksesoris anu cocog sareng HomeKit. Ku cara kieu, saha waé pangguna anu nganggo Apple TV generasi katilu atanapi saluhureuna, babarengan sareng alat ios anjeun bakal tiasa ngendalikeun alat anu cocog HomeKit ngalangkungan paréntah sora. Apple ogé netepkeun daptar alat-alat anu cocog sareng HomeKit anu diperkirakeun pencét pasar saatos HomeKit sayogi.

Alat Kompatibel HomeKit

elgato-eve-accessories-compatible-homekit

  • Kamar Hawa 1ER109901000-G. Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngatur kualitas hawa ogé suhu sareng kalembabanna. Kamar Hawa dikelola ku sensor analisis sanyawa organik volatil.
  • Hawa Cuaca 1EW109901000-G. Nempatkeunana dina teras atanapi teras bumi urang Hawa cuaca ngamungkinkeun urang pikeun ngukur suhu luar ogé kalembaban sareng tekanan atmosfir.
  • Énergi Hawa 1EE108301000. Alat ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun jumlah énergi anu dikonsumsi ku alat anu urang sambungkeun salian ngamungkinkeun urang nyambung atanapi pegatkeun sambunganna nganggo Siri.
  • Hawa panto & jandéla 1ED109901000-G. Alat pikeun ngendalikeun waktos panto atanapi windows ditutup / kabuka.

Produk ieu sayogi dina halaman wéb Elgato pikeun titipan anjeun.

ihome-accessories-kompatibel-homekit-kacaangan

insteon-hub-pro-accessories-kompatibel-homekit

  • Insteon Hub Pro (3 modél). Hatur nuhun kana alat ieu urang tiasa ngajadikeun otomatis sakabeh imah tina hiji alat ku cara anu gampang sareng saderhana anu ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun sareng ngawaskeun sadaya alat anu disayogikeun ku perusahaan ieu pikeun nguasai bumi urang.

lutron-pinter-sasak-cocog-asesoris-homekit

Lutron nampilkeun sababaraha model anu, sapertos modél Insteon Hub Pro, ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun sadaya alat anu kami sambungkeun di bumi atanapi kantor kami nganggo hiji alat, anu dina gilirannana bakal nyambung ka Apple TV pikeun ngontrolana ngalangkungan Siri atanapi ngalangkungan aplikasi masing-masing.

  • Lutron Smart Bridge L-BDG2-WH.
  • Lutron Smart Bridge Pro L-BDGPRO2-WH.
  • Kit Lampu Lutron Smart pikeun Tembok sareng Lampu Plafon P-BDG-PKG2P.
  • Lutron Smart Bridge L-BDG2-WH-C.
  • Lutron Smart Bridge Pro L-BDGPRO2-WH-C.
  • Kit Lampu Lutron Smart pikeun Tembok sareng Lampu Plafon P-BDG-PKG2P-C.
  • Lutron Smart Lighting Kit pikeun Lampu P-BDG-PKG2W-C.

Dina panungtungan kami Podcast kami ngabahas kesan urang tina HomeKit jeung kemungkinan éta nawiskeun kami ogé masalah anu disanghareupan di momen dimana masih teu seueur alat anu cocog sareng platform ieu sareng éta ogé peryogi investasi awal anu kuat dina alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.