asesoris pangalusna Elago pikeun produk Apple

Kami nunjukkeun anjeun sababaraha asesoris pangsaéna tina merek Elago pikeun produk Apple, tina kasus pelindung pikeun ngecas docks atanapi iPhone mounts.

Elago parantos ngadamel asesoris pikeun produk Apple salami mangtaun-taun, sareng sanaos dipikanyaho ku na Kasus Silicone AirPods nampilkeun desain produk Apple vintage, Ogé boga asesoris séjén dina katalog na, mimitian ti nyertakeun pikeun iPhone atawa Siri Jauh ka base ngecas ganda na Panyekel carjer iPhone, sakabéh éta mibanda hiji nilai alus teuing pikeun duit.

Kasus Jauh Siri

Tombol kontrol Apple TV geus undergone parobahan desain utama nu geus dijieun blok leuwih tahan aluminium ti model saméméhna, tapi teu unbreakable. Upami anjeun hoyong nyingkahan Siri Remote scratched atanapi nabrak kusabab sering ragrag kana taneuh, a leungeun baju silicone teh aksésori idéal pikeun ngajaga eta. Sareng upami anjeun ogé ngajagaan éta kalayan desain anu pikaresepeun sareng hal anu "geek" langkung saé tibatan anu langkung saé.

Ieu sadia dina sababaraha kelir, malah hiji nu glows di nu poek, sarta ngabogaan touch pisan pikaresepeun tur Pakem pohara alus, salian ti a tali pigeulang bisi anjeun ngagunakeun controller pikeun kaulinan Apple Arcade sareng anjeun henteu hoyong éta ngapung dina sababaraha gerakan ngadadak. Hargana nyaéta 15,99 dina Amazon (link)

Kasus iPhone

Elago gaduh panutup pikeun iPhone urang dina bahan anu béda. Di hiji sisi leungeun baju silikon anu ogé cocog sareng MagSafe, pikeun ngamangpaatkeun sagala kaunggulan sistem magnét Apple, anu dina hiji sisi ngagampangkeun panempatan dina pangkalan ngecas sareng ogé ngamungkinkeun anjeun nganggo wadah pikeun mobil, méja, atanapi ngagantelkeun asesoris sapertos wadah kartu atanapi éksternal magnét. accu. Hargana 20,99 dina Amazon (link). Aranjeunna gaduh kualitas anu dibandingkeun sareng kasus Apple, fitur anu sami sareng harga anu langkung handap, ogé sayogi dina warna anu béda.

Upami silikon san√©s anu anjeun milarian, atanapi anjeun resep desain anu langkung wani, koleksi BT21 anyar ku lago nawiskeun anjeun panutup transparan anu didamel tina TPU sareng polikarbonat kalayan karakter Universtar BT21. Cai mibanda sababaraha desain, kabeh pisan senang, sarta og√© ngajaga iPhone Anjeun sagemblengna. Anjeun gaduh aranjeunna sayogi di Amazon kanggo 15,99 (link) √Čta cocog sareng pangecas nirkabel, tapi henteu sareng cengkraman magn√©t MagSafe.

Pangrojong MagSafe pikeun iPhone

Urang balikkeun kana aluminium, bahan anu pangrojong ieu pikeun iPhone urang diproduksi. Nganggo kabel Apple MagSafe asli, rojongan ieu sampurna pikeun nempatkeun iPhone urang dina nightstand atawa meja urang, bisa ngarasakeun eusi multim√©dia, nempo bewara atawa nelepon video bari ngecas dina kakuatan maksimum 15W nu ngan Apple MagSafe aslina bisa nawiskeun urang. √Čta sayogi dina sababaraha warna, sareng hargana 25,99 dina Amazon (link)

Ngecas dasar iPhone sareng Apple Watch

Sababaraha dok ngecas mangrupikeun pilihan anu sa√© pikeun anu gaduh sababaraha alat, sapertos iPhone sareng Apple Watch, bahkan AirPods. Masalahna nya√©ta sababaraha basa anu sa√© biasana mahal. Elago nawiskeun kami solusi: nganggo kabel kami nyalira sahingga nurunkeun hargana. Ieu mangrupikeun ide dasar silikon ieu anu urang tiasa nempatkeun kabel MagSafe jeung carjer tina Apple Watch achieving base kalawan desain modern jeung minimalis anu kami bakal ngecas iPhone, Apple Watch sareng AirPods (kalayan kotak ngecas nirkabel) nganggo pangecas resmi, teu mungkin jaminan anu langkung sa√©. √Čta sayogi dina sababaraha warna sareng hargana ‚ā¨ 22,99 dina Amazon (link), sareng √©ta og√© ngagaduhan baki dimana urang tiasa nempatkeun konci, anting, jsb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jmunzz cenahna

    Dimana abdi tiasa kéngingkeun tali éta pikeun jam tangan apel? sambutan

    1.    louis padilla cenahna

      √Čta tina merek Nomad. Anjeun gaduh dina Amazon sareng di Macnificos.