Asesoris Apple Watch Pangsaéna

Asesoris-Apple-Watch

Apple Watch henteu acan dipasarkeun, tapi éta henteu ngeureunkeun pabrik aksésoris tina bangga nunjukkeun kumaha aranjeunna nempatkeun batréna pikeun nampi Apple Watch sareng para pangguna na nganggo asesoris anu hébat sareng basis muatan anu bakal pikaresepeun anu paling nuntut atanapi aranjeunna bakal janten alternatif anu saé pikeun anu henteu wareg ku aksésori tina rentang anu sami anu ditawarkeun ku Apple. Kami ngajalankeun aksésoris Apple Watch anu pangsaéna dugi ka ayeuna.

  • HiRise: Éta dok lengkep, mantap sareng kualitas anu ditawarkeun ku Dua belas Kidul pikeun Apple Watch. Kalayan kabel ngecas sareng Apple Watch aranjeunna sampurna dipasang pikeun nawiskeun pangrojong anu stabil sareng éndah, kalayan bahan anu ati-ati pisan sareng cocog sareng tali naon waé. HiRise kompatibel sareng duanana ukuran Apple Watch sareng bakal sayogi hideung sareng pérak $ 49,99 mimitian bulan Méi.

HiRise-Apple-Watch

  • Stand Kantong Méwah: Dok kai anu nampilkeun langkung seueur tibatan anu dipikaterang Pad & Quill, mangrupikeun darmaga saku, anu ngamungkinkeun anjeun nyandak kabel sareng colokan ka Apple Watch. Diukir tina sapotong kai, anjeun tiasa nyayogikeunna dina dua versi, céri Amérika $ 69,99 (engké $ 79,99) sareng mahoni Afrika $ 79,99 ($ ​​89,99 engké).

Méwah-Saku-Nangtung-

  • Tali khusus: Casetify, perusahaan anu ngamungkinkeun kami mendesain kasus iPhone kustom kami, parantos nampi reservasi pikeun nyiptakeun desain anjeun nyalira dina band Apple Watch. Anjeun tiasa sacara lengkep ngarobih tali silikon anjeun pikeun duanana modél Apple Watch sakitar $ 50 sareng aranjeunna bakal mimiti dikirim dina Juni.

Casetify

  • CyClip: Pendamping anu sampurna pikeun pengendara sepeda, éta ngamungkinkeun Apple Watch dipasang sacara aman dina setang berkat casing logamna anu mantep. Teu acan aya harga atanapi tanggal anu ditetepkeun tapi anjeun ayeuna tiasa ngadaptarkeun buletin na pikeun sadar kana unggal gerakan.

Siklip

  • Epik Kit: "Kasus" ieu ti Lunatik bakal ngajantenkeun Apple Wathc anjeun tahan cai, nanging éta ngancurkeun desain Apple Watch. Nalika anjeunna réngsé fase crowdfunding na, Lunatik ngarencanakeun ngaluarkeunana sakitar tilu bulan ka hareup.

Épik

  • Tali Cagar: salah sahiji asesoris anu paling hébat dugi ka ayeuna. Tali naék bakal ningkatkeun umur batén Apple Watch, fungsina salaku powerbank permanén. Tali ngahijikeun batré ningkatkeun kahirupan Apple Watch ku 125%. Reservasi sayogi dina halaman wéb resmi pikeun henteu langkung sareng henteu kirang ti $ 249,99. Teu acan aya perkiraan tanggal pengiriman.

cadang-tali

  • Klik: Mangrupikeun adaptor, ngantosan konfirmasi ku kantor patén AS anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo tali 24mm standar dina Apple Watch.

Klik

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.