Asistén virtual Spotify mimiti sumping di ios

Asistén Spotify

Upami urang henteu ngagaduhan asistén virtual anu sayogi dina iPhone kami, pikeun Siri, Alexa sareng Google Asisten urang kedah nambihan anu anyar, anu ditawarkeun ku Spotify pikeun aplikasi na. Firma Swédia Spotify parantos dimimitian nyebarkeun peran énggal dina bentuk asistén maya anu ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng aplikasi liwat paréntah sora.

Janten asistén aplikasi pikeun maénkeun musik, hiji-hijina hal anu tiasa kami laksanakeun nyaéta naroskeun ka anjeun maénkeun lagu, daptar puter, albeum khusus… Salami aplikasi na dina layar. Sakumaha nyatakeun ti GSM sarena Fitur ieu, anu dina béta, parantos ngamimitian ngagoler di antara pangguna ios sareng Android.

Para interaksi sareng asistén Spotify Anjeun kedah ngucapkeun kecap "Hei Spotify" (sigana dina basa Spanyol éta mangrupikeun "Hei Spotify" tapi kuring henteu acan tiasa nga-verifikasi ieu kusabab fungsi ieu teu acan aya nalika nyebarkeun tulisan ieu).

Ieu fungsina ditumpurkeun sacara standar, janten urang kedah ngaksés Setelan aplikasi (ku mencét roda roda gigi anu aya di juru katuhu luhur halaman utama), aksés interaksi Sora sareng aktipkeun saklar Hey Spotify / Hei Spotify, numutkeun 9to5Mac.

Fungsi ieu salian ti anu parantos dianggo ku pangguna tina versi mayar Spotify, fungsi anu ngamungkinkeun milarian nganggo paréntah sora dina aplikasi. Bédana sareng asistén nyaéta urang henteu kedah berinteraksi sareng terminal.

Warta panganyarna anu aya hubunganana sareng Spotify tiasa dipendakan dina Jasa musik Kasatiaan tinggi Éta bakal diluncurkeun akhir taun ieu, jasa anu urang masih henteu terang sabaraha biayana, tapi paling dipikaresep éta bakal mirip pisan sareng harga naon anu ditawarkeun ku Tidal ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.