Atur router ASUS lengkep anjeun tina iPhone nganggo aplikasi resmi

router

ASUS parantos kantos janten salah sahiji tolok ukur pikeun urang sadayana anu henteu netep pikeun router has kualitas debatable anu dipedalkeun ku perusahaan-perusahaan telekomunikasi, sareng di 2016 minimum anu tiasa dipenta ku router anu kualitas nyaéta éta ogé nawiskeun kami kualitas aplikasi mobile. ASUS urang minuhan misi, sanaos upami urang perhatoskeun detilna aya sababaraha hal anu kedah ditingkatkeun.

Ngatur router

ASUS parantos milih nawiskeun kami layar futuristik dina gaya Laporan Minoritas paling murni pikeun ngabagéakeun kami kana aplikasi, sareng tina pandangan anu sami ieu kami tiasa niténan kaayaan patalimarga jaringan sacara real waktos, ogé ningali status router kami. Kalayan ngageserkeun ramo anjeun urang tiasa aksés kana tilu layar sanés anu urang tiasa tingali konfigurasi Wi-Fi, panggunaan CPU sareng RAM alat sareng jumlah klien anu kami sambungkeun kana jaringan, ngabédakeun antara anu nirkabel. sareng anu nganggo kabel.

Tina unggal layar individu urang tiasa ngatur sacara praktis sagala aspek router samalah upami urang aya dina komputer ngalangkungan panganteur wéb, sareng upami urang ngalih kana bagian "Langkung Seueur" urang bakal ngagaduhan aksés ka puluhan fungsi pikeun gancang ngonpigurasikeun router na, kalebet plugins sareng add-on pihak katilu.

Pro sareng kontra

Pangalusna tina aplikasi tanpa diragukeun nyaéta gampangna ngonpigurasikeun router unggal waktos, tiasa ngapdet deui bahkan ngabagi WiFi sareng rerencangan kalayan gampang ku sababaraha keran dina layar. Aplikasi na diragukeun dirarancang supados sadaya aksés aya sapasang keran sareng henteu asup akal pikeun balik deui kana komputer pikeun nganggo antarbeungeut wéb.

Sedengkeun pikeun bagian négatip, panginten anu paling narik perhatian urang nyaéta yén aspek anu aya hubunganana sareng tarjamahan teu diurus sacara kaleuleuwihi. Nyaéta, aplikasi na ditarjamahkeun ogé, tapi tarjamahna nyababkeun sababaraha téks kirang diposisikan (sapertos anu tiasa ditingali dina tangkepan kalayan "kaamanan") anu ngahasilkeun hasil henteu profesional sareng unsightly. Di sisi anu sanésna, sanaos rarancangna henteu goréng, leres yén sababaraha elemen henteu satuju teuing sareng gaya desain anu Apple parantos nuturkeun leres pikeun sababaraha taun ayeuna.

Kami nyarioskeun dina kasus aplikasi gratis anu, sareng sababaraha tweaks, bakal sampurna pikeun sadaya anu ngagaduhan Router ASUS cocog sareng éta. Éta parantos penting upami anjeun ngagaduhan, saliwatan.

Peunteun urang

réditor-marios
ASUS Router (AppStore Link)
Router ASUSbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.