iOS 15.3.1 ayeuna sayogi, ngalereskeun masalah kaamanan

ngamutahirkeun iPhone

Server Cupertino parantos ngarilis pembaruan énggal pikeun ios sareng iPadOS, 15.3.1, pembaruan minor pencét pasar. dua minggu engké tina peluncuran ios sareng iPadOS 15.3.

update anyar ieu sadia pikeun sadaya alat ningkatkeun ka ios sareng iPadOS 15: iPhone 6s sarta engké, iPad Air 2 sarta engké, iPad 5 generasi sarta engké, iPad Pro (sadayana model), iPad mini 4 sarta engké, sarta iPod touch (generasi ka-7).

Sakumaha anu urang tingali dina detil pembaruan anu dipasang Apple dina halaman wébna, pembaruan ieu ngalereskeun masalah WebKit dimana eusi wéb jahat tiasa ngabalukarkeun palaksanaan kode sawenang dina alat liwat mémori alat.

Upami anjeun hoyong inpormasi langkung seueur ngeunaan kerentanan ieu, jumlah anu parantos dikenalkeun nyaéta 2022-22620 tur geus kauninga ku panalungtik anonim.

Apple nyatakeun yén, nurutkeun laporan saméméhna, kerentanan ieu geus aktip dieksploitasi kaliwat, janten disarankeun pikeun ngapdet sadaya alat anu diurus ku ios sareng iPadOS 15 pas-gancang.

Kumaha ngapdet iPhone ka versi panganyarna

Para update iPhone atawa iPad urang ka versi panganyarna tina ios, alat urang kudu di luhur 50% batré (sanajan kalawan sababaraha apdet teu perlu).

Disarankeun lakukeun nyaéta prosés nalika urang unggah, sabab batréna bisa kapangaruhan.

  • Sakali kami minuhan sarat / tips, urang ngakses menu setélan tina alat kami.
  • Teras, pencét dina umum terus asup Ngamutahirkeun software.
  • Pikeun ngundeur versi panganyarna sadia (kudu ditémbongkeun dina bagian ieu) klik dina Ngundeur sareng pasang jeung asupkeun kodeu konci alat urang.

Sakali apdet geus diundeur jeung dipasang, alat éta bakal dihirupkeun deui sacara otomatis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    bakal "ngalereskeun"