James Corden dibéntangan dina iklan Apple Music pang anyarna sareng Cue, Iovine sareng Bozoma

apel-musik-pengumuman-james-corden

Salah sahiji iklan munggaran anu dibéntangan ku James Corden sareng Apple Music, éta dipasihkeun dina Emmys kapengker sareng engkéna éta parantos diunggah kana saluran YouTube Apple. Dina pidéo ieu urang tiasa ningali yén anjeunna ngagaduhan pendekatan anu bénten pisan tibatan anu parantos dilakukeun ku perusahaan di Cupertino nalika ngumumkeun jasa musik streaming na. Iklan dua menit éta dibéntangan ku James Corden, penandatanganan panganyarna perusahaan, disarengan ku Jimmy Iovine, Eddy Cue sareng Bozoma Saint John, tilu manajer top Apple Music.

Daripada fokus sacara éksklusif kana fitur anu ditawarkeun ku Apple Music, pengumuman anyar ieu nyandak pendekatan anu langkung lucu. Iklan nunjukkeun Corden linggih di payuneun Iovine, Cue sareng Bozoma maturan rupa-rupa ideu pikeun pengumuman Apple Music salajengna. Corden dimimitian ku nyarios yén anjeunna tiasa niron sababaraha jinis seniman sapertos Bowie, Spice Girls, sareng William Pharrell, anu nampilkeun penampilan.

Sapanjang iklan, sagala rupa aspék Apple Music disebatkeun, kalebet 40 juta lagu anu sayogi, dukungan multiplatform sareng versi gratis tilu bulan anu ditawarkeunna pikeun sadaya pangguna anu hoyong nyobian jasa éta tanpa kawajiban. Kami ogé tiasa ningali pilihan Kanggo Anjeun, daptar puter anu dipersonalisasi pikeun ieu anu ditawarkeun ku perusahaan unggal minggu.

Iklan nunjukkeun ka kami sudut pandang anu béda tapi épéktip pikeun ngaiklankeun Apple Music, dimana para kepala jasa musik streaming biasana henteu nyababkeun kasus-kasus ieu. Ieu sanés jalan mimiti James Corden kana Apple, sabab sapertos anjeun sadayana anu nuturkeun keynote terakhir, anjeun tiasa ningali kumaha Corden sareng Tim Cook dibéntangan dina awal ieu, duanana muncul dina kendaraan anu dianggo ku wartawan dina program na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.