Béta anyar iPadOS 15 ngagabungkeun desain anu sami tina Safari of macOS Monterey

Safari dina iPadOS 15

Saprak peluncuran béta munggaran ios 15 sareng iPadOS 15, parantos seueur pangguna anu aranjeunna parantos nganyatakeun ngarareunah aranjeunna kusabab desain anyar, anu parantos maksa perusahaan nimbangkeun deui pendekatan awalna sareng ngarobih desain dina bédana anu béda anu parantos dikaluarkeun dugi ka iOS 15 sareng iPadOS 15.

Desain anyar anu kompak sareng hasil ngahijikeun ios sareng iPadOS 15 dispensasi sareng panganteur khusus pikeun alamat wéb sareng kana pamilarian, nunjukkeun sabalikna tab individu anu tanggung jawab ngalakukeun sadaya pungsi. Ogé, dina vérsi ios, bilah alamat ayeuna ditampilkeun di handapeun layar.

iPadOS 15

Kalayan peluncuran béta kaopat tina iPadOS 15, Apple parantos ngenalkeun desain anyar dina Safari, desain anu sami pisan (henteu nyarios sami) anu urang tiasa mendakan dina browser Apple pikeun macOS Monterey.

Dugi ka béta katilu iPadOS 15, desain Safari dina iPad mirip pisan sareng Safari pikeun iOS 15 tapi nganggo bilah alamat di luhur. Kalayan versi anyar ieu, Apple ngenalkeun a Tab tab khusus anu diaktipkeun sacara standar.

Tab bar ditembongkeun sacara otomatis sawaktos ngamutahirkeun kana versi béta anyar iPadOS 15. Nanging, ngalangkungan bagian Setélan dina Safari, urang mendakan pilihan ngamungkinkeun urang balik deui ka desain awal. Upami anjeun parantos biasa kana desain anyar ieu sareng henteu hoyong ngagunakeun desain ulang anu ditampi, anjeun tiasa nunjukkeun deui desain kompak pikeun vérsi anu munggaran.

Upami anjeun hoyong terang naon sadayana warta anu sumping tina tangan béta kaopat tina iPadOS 15 sareng ios 15, anjeun tiasa mampir Artikel ieu dimana pasangan kuring Ángel parantos nyimpulkeun aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.