Badland 2, sekuel pikeun kaulinan pangsaéna 2013 dugi ka App Store

Badland-2

Dina akhir taun 2013 sareng sapertos unggal taun, Apple nyebarkeun anu mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna dina sataun éta. Tina sadaya gim anu diunggah ku pengembang, juara nyaéta Badland, bal buluan ku jangjang anu, héranna, tiasa ngapung, sanaos henteu enteng pisan. Éta ogé ngagaduhan kakuatan pikeun ngarobih ukuranana, ngamungkinkeun asup kana torowongan anu leutik pisan. Lila parantos lami ti saprak éta tapi Badland 2 parantos sumping di App Store Sareng antosan parantos pantes.

Grafik buatan tangan, jebakan sapanjang kursus, tatarucingan asli sareng halangan mangrupikeun bahan tina resep anu nyababkeun pangembang game Frogmind kéngingkeun penghargaan ieu. Ayeuna, dua taun saatos kéngingkeun penghargaan, sumping bagian kadua ieu  kalebet unsur énggal, sapertos cairan, flamethrowers, és, magma, cai, sareng lampu pembakaran volumetrik, sadayana kalebet cukup béda sahingga urang ngaraos maénkeun gim anu sami sareng, dina waktos anu sami, anu anyar pisan.

Hal anu hébat ngeunaan Badland 2 nyaéta anjeun tiasa tangtangan babaturan sareng jalma asing dina acara online global anu teras-terasan diénggalan, hal anu urang ogé tingali dina kaulinan séjén, sapertos sababaraha FPS atanapi gim mobil. Dina hal ieu, anu bakal urang lakukeun nyaéta bersaing ngalawan "hantu" na, anu mangrupikeun gambar kabur tina jalur anu dituturkeun ku saingan sareng dina waktos éta.

Frogmind ogé janji éta bakal aya tingkat konstan sareng pembaruan dina modeu kampanyeu, anu sok diapresiasi, utamina upami urang judi anu wajib anu kalebet sababaraha tingkat. Pembaruanna gratis, tapi gim na henteu (mudah-mudahan). Badland 2 ngagaduhan a harga 4,99 €, anu kuring anggap mangrupikeun harga rata-rata sahingga henteu harga anu mahal upami urang ngémutan yén éta mangrupikeun sekuel tina kaulinan anu parantos kéngingkeun penghargaan kanggo pertandingan terbaik taun ieu. Sareng, upami anjeun resep bagian kahiji, Badland 2 bakal memikat anjeun.

download: Badland 2


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.