Bagéan katilu tina Seekers Harta, gratis kanggo waktos terbatas

Petualangan grafis sapertos anu sateuacanna sesah dipilarian dina platform naon waé sareng anu urang mendakan kadang-kadang ngantep kami nganggo rasa anu raoseun, sabab éta henteu ngagentoskeun carita. Di App Store urang tiasa mendakan sababaraha petualangan grafis, petualangan grapik anu asalna tina panangan G5, salah sahiji anu paling aktip. dina pengertian ieu, ti saprak nawarkeun kami sajumlah ageung kaulinan dina bentuk petualangan grafis tina téma anu béda tapi sadayana teras-terasan fokus kana misteri. Kalayan sékrési Bagéan Kaopat tina Pemburu Harta Karun, jalma-jalma di G5 nawiskeun Bagean Tilu gratis pikeun waktos terbatas.

Seekers Harta 3: Hantu di handap ieu gaduh harga biasa di App Store 4,99 euro dina vérsi na pikeun iPhone, sedengkeun vérsi pikeun iPad nyaéta 6,99 euro. Béda sareng kaulinan sanés ti developer ieu, kaulinan ieu kawilang anyar sabab parantos aya di App Store ti saprak taun ka tukang sareng jelas atos diénggalan pikeun ngagunakeunana dina alat anu nganggo prosesor 64-bit.

Sapanjang bagian katilu tina Pencarian Harta Karun, urang kedah nganggo kamampuan objék urang disumputkeun pikeun ngajalajah dunya misteri sareng mendakan petunjuk Bantosan hantu bébas Nelly sareng Tom kajebak ku alkémis jahat. Sapanjang pertandingan urang kedah ngabébaskeun karuhun anu maot tina Casa Cardenal, dukun diantara anu sanésna. Versi édisi kolektor ieu ogé nawiskeun kami 3 fitur anu sayogi dina versi standar:

  • Sapanjang pertandingan urang bakal nganjang ka 53 tempat anu béda-béda dibagi kana 5 bab.
  • Urang kedah ngungkulan 14 gim mini kanggo tiasa ngabébaskeun hantu.
  • Anu moro harta karun cocog sareng Game Center, janten urang tiasa ngaraosan gim ieu boh dina iPhone boh dina iPad.
  • Éta sayogi dina basa Inggris, Perancis, Italia, Jerman, Spanyol, sareng Rusia.
Aplikasi na henteu sayogi di App Store Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.