Apple ngawatesan kana 16 AirTags anu tiasa dikaitkeun kana unggal ID Apple

Apple AirTag

Salah sahiji produk béntang Diwanohkeun dinten Salasa kamari nyaéta AirTag, tag geolokasi Big Apple. Produk kalayan seueur rumor anu aya di tukangeunna sareng anu tungtungna ningali cahaya pikeun harga 35 euro per unit. Aksésori na ngagunakeun jaringan Milarian didamel kolaborasi sareng sadaya alat Apple anu dikaluarkeun di panjuru dunya. Dina salah sahiji wawancara anu pang anyarna, wakil presiden Apple ngeunaan produk pamasaran, Kaiann Drance, parantos ngomunikasikeun éta aya wates 16 AirTags anu diaktipkeun ku Apple ID. Salaku tambahan, éta parantos mastikeun yén produkna henteu dirancang pikeun ngalacak murangkalih atanapi piaraan.

Maksimum 16 AirTags per Apple ID, wates anu ditumpukeun ku Cupertino

El interviewer Rene Ritchie, dipikaterang dina Youtube, parantos pendak sareng Kaiann Drance, Wakil présidén pamasaran produk Apple. Salami wawancara aranjeunna parantos nyarioskeun perkawis Apple anyar. Salaku tambahan, éta parantos disayogikeun informasi dugi ka ayeuna pikeun seueur pangguna, ngémutan yén inpormasi dukungan anu sayogi dina halaman wéb Apple masih langka.

Nanging, Drance parantos ngumumkeun dua aspék anu kawilang penting tina AirTags. Éta parantos dikonfirmasi yén aya wates aktivasina pikeun unggal ID Apple. Wates ieu tempatna di 16 AirTag per pangguna. Nyaéta, masing-masing pangguna tiasa ngaktipkeun maksimal 16 aksésori anu, upami dipésér dina bungkus 4, harga totalna janten 476 euro.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadaya inpormasi ngeunaan AirTags, locator obyék Apple

Sejen pengumuman parantos aya hubunganana sareng kamungkinan pikeun ngabagi lokasi aksésori ieu sareng sésa kulawarga ngaliwatan Babagi Kulawarga. Ieu ngamungkinkeun lantera lokasi ngadeteksi iPhone mana anu janten kulawarga sareng hindarkeun ngaktipkeun Lost Mode nalika ngahubungi alat anu sanés tibatan anu anjeun aktipkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.