Betas dina dropper, waktos ieu watchOS 4 beta 8.1

WatchOS 6 béta 8 pikeun pamekar

Apple ngaluarkeun béta 4 pikeun pamekar watchOS 8.1 sababaraha jam ka tukang. Dina versi anyar ieu naon dasarna ditawarkeun téh perbaikan bug kapanggih dina versi saméméhna jeung perbaikan stabilitas tina sistem sorangan. Dina versi béta ieu pikeun pamekar dirilis dina jam panungtungan, naon Apple intends pikeun ngajaga stabilitas maksimum di aranjeunna pikeun bisa ngajalankeun versi final dina waktu anu singget. Versi ahir ieu pikeun sadaya pangguna moal dugi dugi ka sasih Januari.

Pribadi, kuring sanés pangguna anu nganggo vérsi béta dina alat saluareun anu dileupaskeun pikeun Mac, kuring sok masangna tapi dina disk éksternal pikeun ngahindarkeun masalah. Pilihan pikeun masang betas anyar ieu henteu ngagoda kuring kusabab fitur-fitur anyar anu aranjeunna tambahkeun, sigana mah urang gaduh seueur teuing parobihan sareng éta naha kuring ningali langkung saé ngantosan versi final. Dina naon waé, sadayana anu parantos ngagaduhan versi béta sateuacana dipasang dina Apple Watch ngan saukur kedah pembaruan tina preferensi Apple Watch ngalangkungan OTA sareng voila, aranjeunna bakal parantos dipasang 4 beta.

Anu kedah urang jelaskeun nyaéta kalayan vérsi béta pikeun Apple Watch, urang kedah ati-ati pisan kusabab masalah di dinya tiasa kéngingkeun jam tangan urang sadayana kaluar tina jasa. Hal anu logis nyaéta yén ieu henteu kajantenan ti saprak kami parantos lami nganggo vérsi béta umum bahkan dina nonton sareng sigana tiasa dianggo saé, tapi tetep diémutan yén betas mangrupikeun versi uji coba sareng yén aranjeunna henteu tiasa dianggo 100% boh dina fungsina boh dina aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.