Bisnis ageung dihasilkeun ku aksésoris iPhone

Apple-iPhone-6-Kulit-Case-45 (Salin)

Henteu ngan ukur Apple nguntungkeun unggal-unggal kaluaran alat anyar. Sareng di sekitar perusahaan apel aya seueur perusahaan sanés anu tiasa dianggo kana asesoris anu didamelna pikeun produk ieu, usaha anu tumuh teu saimbang dina taun-taun ayeuna.

Ieu mangrupikeun hal anu moal ngareuwaskeun saha waé. Aya seueur urang anu nempatkeun kasus atanapi panutup dina iPhone urang saatos urang ngagaleuh. Sapertos éta poin, yén jarang waktos urang ningali batur di jalan mawa iPhone "tukang pamali", sabab éta produk mahal teuing kanggo kakeunaan nabrak sareng tetes

Dina panilitian anyar, penjualan aksésori pikeun iPhones anyar salami dua minggu saatos peluncuran na ngahontal catetan anu luhur 249 juta. Henteu aya nanaon. Angka ieu, parantos ageung pisan, janten langkung katingali nalika urang ngabandingkeun sareng penjualan taun kamari sareng iPhones 5s sareng 5c, antara dua, ngahontal 195 juta.

Panghasilan utama tina penjualan ieu asalna tina sabagian pelindung layar sareng panutup pikeun alat-alat, sanaos ogé aya paningkatan anu jelas dina penjualan headphone, spéker anu aya sambungan Bluetooth sareng aki luarna.

Jelas yén urang beuki kecanduan mésér objék anu tiasa masihan tambahan naon waé ka terminal kami. Salaku conto, stok sampul pikeun iPhones énggal parantos dijual di Amazon saminggu sateuacan diluncurkeun di Spanyol, kalayan kiriman ngalangkungan 20 dinten dina kaseueuran kasus. Kaayaan ieu katingali pisan dina antrian Apple Store, dimana seueur anu parantos kagungan sampéan ngagaleuh sareng seueur anu sanés gaduh pikiran pikeun kéngingkeun salah saurang perwira anu dijual ku perusahaan éta nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.