Anyar Sonos Sub Mini Bocor, Sonos 'Anggaran Subwoofer salajengna

Sonos nyaéta Apple speaker, merek husus dina speaker disambungkeun nu geus salawasna geus dicirikeun salaku brand terhormat dina hal kualitas. Desainna ati-ati pisan sareng ku sabab kitu aranjeunna sok nyarupaan alat para lalaki ti Cupertino. Sababaraha dinten kapengker aranjeunna ngaluncurkeun spiker "ékonomi" énggal, dimana bar sora énggal énggal, sareng ayeuna. nu bisa jadi nu anyar geus bocor subwoofer sonos murahéta Sonos Sub-Mini. Tetep maca nalika kami nyarioskeun ka anjeun sadaya detil ngeunaan peluncuran anu mungkin ieu.

Sareng éta dina tungtungna duanana Sonos sareng produsén spiker sanésna, Apple diantara aranjeunna, sadar yén pangguna hoyong alat anu berkualitas dina harga anu berpatutan, sareng kaleresan aranjeunna dijual sapertos "churros" sareng urang kedah ningali naon Sedengkeun Apple ngajual HomePod Mini, aranjeunna bahkan parantos ngeureunkeun HomePod asli. The Sub mini datang pikeun ngalengkepan bar sora Ray anyar. nu Sub asli dibanderol 849 euro, Jeung hal awon nyaeta urang bakal salawasna kudu sababaraha spiker Sonos séjén, ngaleuwihan panghalang 1000 euro pikeun ngalengkepan sistem sora urang.

El Sonos Sub mini sumping pikeun nurunkeun harga spiker gabungan sareng éta malah bakal sumping dina ukuran anu ngirangan nyobian nyayogikeun sadaya kakuatan Sub dina ukuran anu alit, idéal pikeun kamar kalawan saeutik spasi. Masuk akal, Sonos ngalakukeun saé ku nganyarankeun alatna ku ningkatkeun harga sareng diménsina, ayeuna éta ngan ukur tiasa ditingali upami harga éta leres-leres langkung handap sareng upami urang tiasa nyetél sistem sora anu sampurna di bumi urang sareng Sonos tanpa angkat. leuwih 1000 euro. Sareng ka anjeun, Kumaha saur anjeun ngeunaan strategi anu dilaksanakeun Sonos sareng panyatur énggal? Naha anjeun pangguna Sonos atanapi anjeun resep produsén anu langkung mirah?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.