"Bongkok" iPhone 14 Pro Max disaring dina gambar

kaméra iPhone 14 Pro

Model ayeuna (iPhone 13 Pro sareng 13 Pro Max) parantos ngagaduhan "punuk" anu signifikan pikeun tiasa ngalebetkeun lénsa kaméra anu Apple mutuskeun pikeun kalebet, kumaha ogé, aranjeunna tiasa alit dibandingkeun sareng anu dipiharep dina iPhone Pro Max 14 numutkeun poto anu bocor panganyarna.

Sareng éta, dumasar kana gambar anu bocor, diperkirakeun éta "punuk" kaméra iPhone 14 Pro Max salajengna nyaéta anu paling seueur ditempatan sareng Apple parantos dipasang dina unggulan na.. Poto anu bocor anyar nawiskeun sakedap kumaha menonjolna dibandingkeun sareng iPhone 13 Pro Max ayeuna.

Sadaya model iPhone 14 diperkirakeun gaduh perbaikan kana kamĂ©ra sudut lega na tapi, ningali gambar panganyarna ieu sareng gosip panganyarna, diperkirakeun yĂ©n ModĂ©l Pro ogĂ© gaduh perbaikan anu signifikan pikeun kamĂ©ra teleskopik. 

Salaku commented ku analis kayaning Ming-Chi Kuo, IPhone 14 Pro bakal ngalengkepan kaméra 48 Mpx, ningkatkeun 12 Mpx ayeuna salian kamungkinan ngarékam dina 8K. Kaméra anyar ogé bakal ngagaduhan kamungkinan nyandak 12 Mpx berkat prosés anu katelah dina basa Inggris salaku piksel-binning nu ngagabung informasi ti piksel nu leuwih leutik pikeun ngabentuk "super-piksel" pikeun ngaronjatkeun sensitipitas dina lingkungan low-cahaya.

Sadaya ieu maksakeun Apple masang "punuk" anu langkung ageung dina alatna sapertos anu dipidangkeun dina gambar anu bocor ku @lipilipsi dina Twitter na. némbongkeun a paningkatan anu signifikan dibandingkeun iPhone 13 Pro Max ayeuna (di katuhu gambar). Ieu konsisten sareng bocor tina renders anu kajantenan dina bulan Pebruari dimana dituduhkeun yén éta bakal ningkatkeun ukuranana tina 3,16mm tina iPhone 13 Pro Max ayeuna ka 4,17mm. oge, diagonal punuk ogé bakal ningkat ku 5%.

Kami parantos ningali kumaha ukuran kaméra dina alat kami parantos ningkat unggal taun sareng, saatos ningali sakedap, kami biasa atanapi malah sigana leutik sakali urang ngabandingkeun éta kalayan model sejen. Pasti waktos ieu henteu béda sareng urang ngadamel diri urang kana ukuran naon waé anu Apple mutuskeun pikeun dilebetkeun dina "punuk" anyar urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.