BottomBar mindahkeun bar status ka handapeun layar

bar handap2-576x1024

Hatur nuhun kana tweaks anu aya di Maséhi urang tiasa ngarobih terminal sakumaha anu urang pas. Urang tiasa nambihan téma anu sacara lengkep ngarobih panganteur sareng ikon aplikasi utama, urang ogé tiasa ngarobih aksés kana multitasking, nambihan latar tukang animasi, nganggo gerakan dina layar supados henteu gumantung kana tombol start sareng shutdown ... tapi urang ogé tiasa ngamangpaatkeun tweaks anu ngamungkinkeun urang ningkatkeun produktivitas nalika nyéépkeun seueur jam nganggo telepon dina panangan. Dinten ieu kami nyarioskeun tweak anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih lokasi palang status iPhone kami, angkat ti luhur layar dugi ka handap. Kami nyarios ngeunaan BottomBar.

Bar status pisan mangpaat nalika ngeunaan nawiskeun kami inpormasi anu aya hubunganna sareng konéksi anu parantos kami aktipkeun dina alat kami, ogé nunjukkeun tingkat batre, sinyal operator ... Bar status Tempatna di luhur layar kusabab aksés anu pang caketna pikeun ditingali anu urang gaduh nalika urang nganggo alat naon waé (sadaya sistem operasi sélulér nempatkeun éta dina tempat anu sami). Tapi upami anjeun kantos naros naha aya kamungkinan ngarobih posisi ka handapeun layar, jawaban na mah enya.

Sakumaha namina nunjukkeun, BottomBar ngamungkinkeun urang mindahkeun bilah status ka handapeun layar, anu nempatkeun rohangan kosong di luhur, dimana biasana dipendakan. Sakali kami parantos masang tweak, hiji-hijina pilihan anu ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun nyaéta pungsi ieu aktip atanapi henteu. Tweak ieu ngan jalan nalika urang aya dina papan lincah atanapi dina sababaraha folder wadah aplikasi. Sakali kami ngajalankeun kaulinan atanapi aplikasi, upami urang nampi béwara, éta bakal muncul tina luhur layar.

Tweak ieu sayogi kanggo unduhan anjeun gratis via Lydia sareng kompatibel sareng ios 9.3.3 sareng vérsi anu langkung tiheula.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.