Brie Larson janten bintang dina 'Chemistry Lessons', serial Apple TV + énggal

Urang ngamimitian sataun 2021 numana streaming eusi bakal langkung aya tibatan kantos. Kami ningali seueur seueur platform anu nyandak baton ti bioskop pikeun ngaleupaskeun pilem anu saé, kami henteu ngan ukur nonton seri, ayeuna anu gedé jurusan Urang Amérika ngémutan ngaluarkeun pilemna langsung dina platform ieu tanpa ngaliwatan bioskop. Apple TV + mangrupikeun salah sahiji platform ieu anu parantos wani sareng perdana, pilem pangénggalna ku Tom Hanks (Greyhound) sareng Sofia Coppola (On the Rocks) dileupaskeun dina platform ... Dinten ieu kami masihan anjeun séri anu bakal urang tingali dina cinyusu 2022 dibéntangan ku Brie Larson: Pelajaran Kimia.

Anjeun bakal émut Brie Larson pikeun peranna di Kaptén Marvel, sareng pikeun pihak youtuber na nalika dikarantina. Aktris ayeuna nuju kana kulit Elizabeth Zott pikeun merangan patriarki sareng nunjukkeun yén awéwé ogé tiasa janten élmuwan, Sareng sadayana ieu teu aya deui teu kurang ti taun 60an.

Atur dina awal taun 1960an, «Pelajaran Kimia »nuturkeun Elizabeth Zott (Larson), anu impianna janten élmuwan hanjelu di masarakat anu nganggap awéwé kaasup kana lingkungan domestik, sanés anu propésional. Nalika Elizabeth mendakan dirina hamil, nyalira, sareng dipecat ti lab na, anjeunna kedah kapinteran anu ngan ukur ngagaduhan indung tunggal. Anjeunna damel padamelan ngayakeun acara masak tipi, sareng badé ngajar hiji bangsa ibu rumah tangga anu teu dianggap - sareng lalaki anu ngadadak ngadangukeun - langkung seueur ti resep, bari ngarepkeun deui cinta anu sajati na: ilmu pengetahuan.

Carita anu narik pisan pisan dina garis Apple anu bakal urang tingali dina musim semi 2022. Premiere anu nunjukkeun Apple minatna pikeun teraskeun ningkatkeun platform pidéo streaming, sareng janten langkung seueur dina jangkungna pesaing utama na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aitor cenahna

    Punten liren janten populis pisan pikeun appletv + henteu perlu noél minoritas dina sadaya kontén. Éta sapertos nalika anjeun ka supermarket sareng aranjeunna ngawartosan anjeun nyumbangkeun euro sareng anjeun asa parah nyarios henteu.