A bug WhatsApp ngahalangan anjeun nyerat dina grup

Whatsapp-kagagalan

WhatsApp terus nyababkeun nyeri sirah pikeun pangguna sareng anu terakhir nyaéta nyababkeun seueur jalma gélo nyobian milari sababna ujug-ujug teu tiasa ngetik dina obrolan grup anjeun, padahal teu aya masalah dina ngetikkeun paguneman sareng hiji panampi. Tanpa terang persis panyababna, seueur pangguna anu ngawadul dina jaringan sosial tanpa réspon resmi tina aplikasi olahtalatah instan anu dipimilik ku Facebook. Kami masihan anjeun detil masalah sareng kamungkinan solusi di handap.

Tanpa sabab anu jelas siang ieu kuring nyanghareupan masalah anu kuring henteu tiasa nyerat dina salah sahiji obrolan grup anu kuring gaduh dina WhatsApp kuring, atanapi langkungna, kuring tiasa nyerat tapi pesen kuring henteu dugi ka anjeun tiasa tingali dina gambar lulugu . Kuring tiasa maca pesen na béja anu dugi ka kuring sampurna, tapi kuring henteu tiasa pesen naon waé anu dikirim. Di grup anu sanés ieu henteu kajantenan kuring, ogé dina paguneman pribadi. Henteu janten masalah naha éta nganggo jaringan WiFi atanapi 4G, sareng Kuring ogé henteu ngatur pikeun méréskeunana ku ngabalikan deui iPhone atanapi ku nyungkeun diusir ti grup teras ngaku deui. Kuring bahkan miceun aplikasi sareng pasang deui, tapi henteu hasil.

Milarian jaringan sosial kuring mendakan seueur jalma anu ngagaduhan masalah anu sami, sareng kuring mendakan solusina: ngirim pesen sora. Sanaos anjeunna henteu tiasa ngirim pesen tulisan enya éta ngamungkinkeun kuring ngirim pesen sora, sareng saatos ngirim sababaraha pesen tina jenis ieu kejutanna nyaéta ujug-ujug kuring tiasa nyerat tanpa masalah, ngirim pesen kuring kalayan sampurna. Dina waktos ayeuna masalahna henteu acan muncul deui di grup atanapi kelompok sanés. Naha anjeun ngalaman masalah éta? Naha solusi anu sami dianggo pikeun anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   El_avi cenahna

    Langkung ti kagagalan, kuring ningali éta salaku ide anu saé atanapi fungsionalitas anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun pangurus grup, sahingga peserta "capé" sedeng.

    1.    Encarni Luque cenahna

      Kuring sieun yén aranjeunna ngahalangan kuring di grup atanapi dibungkem, tapi éta henteu sapertos kitu.

  2.   Lizz11 cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring dina sadaya obrolan grup anu kuring gaduh tanpa masalah

  3.   Cristian cenahna

    Naha aya anu ngagaduhan halaman ngabantosan kuring pikeun naon waé?
    Abdi gaduh iphone 6 sareng ios 9.1
    Layarana tiasa dianggo saé tapi kadang-kadang janten beku sareng henteu mikawanoh sentuhanana, kuring ngonci sareng muka konci na tiasa dianggo
    Aya solusina?
    Kuring parantos ningali yén seueur anu gaduh masalah anu sami
    Tulungan punten, kuring parantos mairan sababaraha waktos katukang sareng teu aya pitulung

    1.    Carlos cenahna

      Balikan deui ku mencét tombol Imah sareng tombol Hurung / Pareum salami 10 detik dugi ka némbongan logo apal ... upami ieu henteu direngsekeun, unduh tina halaman wéb iOS 9.1 sareng pasang deui tina iTunes anu ngamutahirkeun éta henteu malikkeunana, éta saderhana pisan, dina halaman anu sami ieu aya tutorial ngeunaan cara ngalaksanakeunana ... upami ieu henteu direngsekeun lakukeun hal anu sami ku mulangkeunana tina iTunes.

      Perkawis whatsapp ... leres ... cekap kritik kontinyu, kami parantos terang yén anjeun ambek ka aranjeunna sabab éta henteu ngamutahirkeun anjeun dina tingkat anu anjeun pikahoyong tapi ti dinya nyarios yén éta mangrupikeun aplikasi anu goréng. jauh pisan !!!

    2.    Monitor cenahna

      Alat anjeun, iPhone 6, aya dina garansi. Anggo na supados Apple ngalereskeunana pikeun anjeun.

      1.    Gaun cenahna

        Nya kajadian kuring henteu narima pesen kelompok. Sanaos aranjeunna ngaluarkeun kuring sareng ngalebetkeun kuring deui, kuring henteu nampi pesen. Henteu kitu sareng personals. Abdi henteu terang kumaha ngalakukeun.

  4.   Luis Gallego cenahna

    Éta jalan anu saé pikeun kuring !!! Dina halaman ieu teras sami sareng whatsapp ... sok ngritik dirina pikeun ngritik ... henteu, yén teu paduli kumaha anjeun hoyong Telegram éta ngan ukur pikeun tukang daging "geeks" sapertos anjeun, whatsapp mangrupikeun ratu olahtalatah naha anjeun resep eta atanapi henteu beurat !!!

    1.    Sebs cenahna

      Hahahaha sapertos kitu

  5.   Mary cenahna

    Naon anu kajantenan kuring, abdi di Argéntina ... kuring henteu terang naha kuring kedah ningali nagara atanapi henteu ...
    nya éta koréktorna parantos robih kana basa inggris ,,, sareng éta di Castilian dina konpigurasikeun .. anu mawa kuring masalah ... kamari panah pesen-pesen sora dirobih janten biru sakedap ... abdi henteu terang aya anu lepat ... langka pisan ...

  6.   Juan cenahna

    Naon hubunganana sareng koméntar kana berita éta?

  7.   Dorita cenahna

    Halo, kuring atanapi kuring nuju nyarios sareng rerencangan dina WhatsApp sareng ti hiji waktos ka waktos anu sanés pesen kuring kanggo anjeunna henteu kaluar, aranjeunna tetep dina waktos sareng anjeunna nyerat ka kuring sareng kuring tiasa maca éta tapi kuring henteu tiasa ngajawab sabab éta henteu sumping

    1.    Encarni Luque cenahna

      Pikeun tb kuring aranjeunna nyimpen jam sakedik, pesen-pesenna mimiti sumping deui, sanaos laun, mimiti ku jam sakedik, saatos mupus sababaraha poto (kuring gaduh sababaraha) sareng ngosongkeun cache

  8.   Sofia cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah éta tapi kuring parantos nyobian ngirim audios sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring: v

  9.   Yesus Retamozo cenahna

    Tapi naon Pos anu saé!
    Hatur nuhun pisan Luis Padilla pikeun ngabagi éta ngan ukur hasil kuring. Hatur nuhun!
    salam ti lima peru. Berkah di Yesus.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Nuhun ka anjeun 😉

    2.    Manuel cenahna

      Kuring parantos mencét tilu titik di beulah katuhu sareng kuring parantos némpél kana inpormasi kelompok sareng éta sacara otomatis mimiti jalan saolah-olah nambihan sadaya pamilon

  10.   TXEMA cenahna

    Sareng saha anjeun tiasa ngaku? Atanapi saha anu tiasa méréskeunana?

  11.   Margarita Rodriguez cenahna

    Abdi henteu tiasa ngirim pesen ku grup WhatsApp, tapi kuring henteu tiasa ngirim

  12.   Carlos Espinola cenahna

    Dina kasus kuring, dina iPhone 11 anu kuring lakukeun nyaéta ngabalikan telepon sareng éta tiasa dianggo deui.

  13.   Fernando cenahna

    Abdi ngirim pesen soanten, anjeunna henteu angkat. Éta masihan masalah anu sami.

  14.   Hector gomez cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah éta ayeuna sareng ngirim audio teu acan ngumbar naon-naon, kuring parantos masang aplikasi rébuan kali kuring ngabalikan deui alat-alatna pikeun status pabrik sareng henteu ... batur anu tiasa ngabantosan kuring ...

  15.   Gambar placeholder Iliana Garcia cenahna

    Abdi gaduh masalah anu sami, kuring ngan ukur tiasa ngirim pesen dina obrolan pribadi. Dina grup kuring ngan ukur nampi tapi kuring henteu tiasa ngirim sanajan kuring pangurus grup.

  16.   Duban cenahna

    Abdi henteu tiasa muka grup wasap telepon janten lambat sareng obrolan sareng grup anu sanésna muka normal kecuali éta