Kalemahan desain anu matak pikasieuneun tina Samsung Galaxy Note 5

Catetan-5-Pengate

Nalika parangkat unggulan pencét pasar, éta mangrupikeun sababaraha jam sateuacan penggemar jaringan mimiti nyebarkeun dugaan perangkat keras sareng kagagalan desain, sapertos anu kajantenan dina kasus anteneu dina iPhone 4, cét anu nyukur dina iPhone 5 sareng akhirna iPhone 6 anu ganda. Dinten ieu urang badé nyarioskeun sisi sanésna, Samsung nembé nampilkeun Samsung Galaxy Note V sareng kagagalan na ngalangkungan masalah komponénna, Blunder dina desain tiasa ngajantenkeun telepon anjeun henteu tiasa dianggo upami anjeun leres-leres ngalebetkeun S-Pen, Peta anu gampang pisan ditanggung.

Nalika anjeun ngalebetkeun S-Pen tibalik ka handap anjeun moal mendakan halangan atanapi kasusah anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun kana tungtung telepon siga anu leres-leres ngalakukeun éta. Naon kajadian nalika kuring ngalebetkeunana dina cara anu salah? nyangkut dina jero sistem anu ngadeteksi yén kami parantos ngaleungitkeun tina tempatna sareng ampir teu mungkin pikeun ngaleungitkeunna ti dinya, nyegah urang nganggo telepon kumargi sistem S-Pen diaktipkeun sareng tiasa pisan ngaganggu tiasa dianggo ku telepon dina kaayaan sapertos kitu, teu kakantun yén ujung pensil na iteuk rada.

Kami wani nyarios yén éta mangrupikeun cacat desain anu molotot kusabab ieu henteu kajantenan dina vérsi Tepi telepon, anu kalebet gelas anu rada melengkung pikeun fungsi anu béda. Éror ieu anu bakal umum tiasa ngarugikeun anjeun 800 euro Tina alatna. Kami tanpa ragu salah sahiji kasalahan desain pangageungna anu kami perhatoskeun dina waktos-waktos ayeuna, sareng kami moal tiasa nyadar yén perusahaan anu ahli dina bidang anu béda-béda parantos tiasa nyusup, kami émut yén Samsung didédikasikeun pikeun ngadamel seueur jinis éléktronik konsumén anu béda, sareng aranjeunna sanés novice dina telepon ageung nganggo potlot, aranjeunna parantos aya dina kalima kanyataanna.

Hal anu paling parah nyaéta sigana éta Samsung ngaleutikan masalah éta Kusabab ngumbah panangan dina nyanghareupan masalah sapertos kitu, éta parantos ngaluarkeun pernyataan dimana éta ngarujuk pangguna kana manual instruksi pikeun ngagunakeun alat anu leres. Buku manual anu dimana-mana tiasa dipendakan dina format fisik sareng anu maksa pangguna pikeun ngaunduh PDF. Tanpa diragukeun, siap-siap ningali wéb anu diserang ku kasus jalma-jalma anu miceun sampah € 800 dina cara kieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel Hernandez cenahna

    Halo John. Kuring ngawartosan anjeun yén Catetan 2, 3 sareng 4 mustahil pikeun nempatkeun patlot tibalik.

  2.   Adrian cenahna

    Sareng naon hubunganana ieu sareng kaayaan iPhone ayeuna?

  3.   Adrian cenahna

    Atanapi kuring henteu paduli ngeunaan iPad

  4.   John cenahna

    Halo Miguel, hatur nuhun pikeun ngawartosan kuring tapi écés kuring parantos terang yén henteu aya catetan anu sanés anjeun tiasa ngabalikkeun, kuring henteu nyatakeun éta tiasa, saur kuring dina tulisan anjeun anjeun ngoméntaran yén bakal umum pikeun nempatkeun pensil mundur ku kasalahan atanapi naon waé, sareng kuring parantos nyarios yén kuring gaduh sadayana catetan salami sababaraha taun sareng kuring henteu kantos ngagaduhan niat teu dihaja nempatkeun patlot tibalik ka handap, jelas bentuk pensil tina model samemehna henteu ngamungkinkeun éta pikeun ngalakukeun éta kuring terang salaku pangguna biasa Kuring ngan ukur nyebutkeun yén kuring henteu pernah ngalaman kasalahan umum anu anjeun koméntarkeun nempatkeun patlot tibalik, janten sanaos desain modél anu pangénggalna ngamungkinkeun pikeun ngalakukeunana, saur kuring henteu éta masalah pikeun kuring kumargi kuring henteu pernah ngalaman kasalahan dina modél anu sanés, pikeun ningali naha anjeun ngartos ayeuna

  5.   John cenahna

    Adrian nyaéta yén kaseueuran halaman wéb anu proapple sok gaduh 60% berita ngeunaan Samsung, éta obsesi murni, kuring ngagaduhan aplikasi "appygeek" anu kuring ngagaduhan sadayana berita téknologi, sareng kuring henteu acan ningali dina android atanapi samsung sakumaha obsesi sapertos dina sadayana apel, sadayana anu kuring peroleh ti apel samsung ieu samsung anu sanés, kanggo ningali naha anjeun sadar, babaturan anu dipikacinta, éta apel parantos ditingalkeun.

    Layar rétina henteu kénging deui, numutkeun ka displaymate Samsung nyaéta anu pangpayunna ditingali.

    Samsung mayar neunggeul apal mayar sarébu kali, sabab éta ngagaduhan téknologi pikeun mayar tanpa kedah NFC

    Mahkamah Agung nembé mecat klaim patén pikeun peluncuran slaid, masihan alesan pikeun Motorola, pikeun ningali naha anjeun terang kumargi henteu sadayana milik anjeun, yén Apple ampir sadayana nyandak tina ideu anu tos aya, salian ti jam anu aranjeunna nyarios yén Samsung anu anyar mangrupikeun salinan tina Apple, sareng kuring nyarios ... mmm hapunten anu ngamimitian di sektor smartwatch? Samsung, sareng tarohan ageung, sareng apel mutuskeun COPY IT sareng lebet pasar éta, sapertos aranjeunna nuturkeun Samsung dina ukuran layar anu ningkat, Samsung bet ageung sareng kaluar juara, Apple nyarios yén aranjeunna moal ngiringan dugi ka inci éta. sareng tingali ayeuna.

    Kuring seuri kana perusahaan ieu anu bertentangan sareng prinsip manusa, téknologi milik sadayana sareng sadayana, sareng Apple ngalawan éta.

    Aranjeunna hirup ti jaman baheula

    1.    Luis Padilla cenahna

      Tingali dimana, kuring ajak anjeun ngitung sabaraha berita Samsung atanapi Android dina halaman wéb ieu sareng ngabandingkeun hasilna sareng akun anu sami dina halaman wéb Android, anjeun bakal ningali kumaha anjeun bakal kaget.

      Anjeun ogé bakal kaget ningali sabaraha pangguna Android didatangan situs web Apple ngan saukur nyerat ngeunaan nikmat sistemna (anu kuring henteu nampik).

      Ku jalan kitu, aya smartwatches jauh sateuacan Samsung malah henteu mikir ngeunaan ngarancang na nyalira.

  6.   Ramses cenahna

    Kuring ogé henteu ngagulung iPhone sacara salah ogé, hal anu parantos maksa pisan. Tapi iPhones siga anu ngeluk waé ku ningali éta. Kuring yakin yén langkung ti hiji bakal nempatkeun patlot tibalik teras urang bakal seuri.

  7.   Fernando cenahna

    Upami dina 2,3, 4 sareng 5 mustahil nempatkeun patlot ka tukang, jelas yén éta mangrupikeun kasalahan desain anu tiasa dilakukeun dina XNUMX, kumargi meureun anjeun tiasa ngalakukeun éta ku teu leres atanapi meureun budak anu urang nginjeumkeun telepon sélulérna, Sacara pribadi, kuring henteu kataji ku kasalahan Samsung, éta ngan saukur negeskeun hikmah pikeun milih iPhone. Éta henteu sami pikeun ngagaduhan modél tunggal sareng ningkatkeunna sataun demi taun tibatan ngagaduhan ratusan modél sadaya jinis sareng nilai sareng henteu saurang ogé di antara aranjeunna ngahontal kasampurnaan iPhone, pikeun hal anu aranjeunna ngajaga nilaina ngalangkungan waktos, hal anu henteu kajantenan ku ponsel Sansumg anu dina sababaraha bulan hargana kirang tina satengah. Ngeunaan smartwhatches, Apple sanés anu munggaran tapi éta ngan ukur hiji anu suksés saprak dugi ka jam épél ngan ukur sababaraha ratus mérek sanés anu parantos dijual.