Kalemahan kaamanan dina aplikasi TikTok ngalaan data jutaan pangguna

TikTok

Kami nyanghareupan salah sahiji aplikasi anu dianggo ku jutaan pangguna (kalolobaanana jalma ngora) anu pidéo na dirékam teras dibagi salaku jaringan sosial. Dina hal ieu, TikTok ngalaman serangan berkat a cacad kaamanan utama ngalaan alamat email, alamat pribadi sareng data pribadi anu sanés.

Aplikasi na parantos berkembang sacara brutal dina sababaraha bulan terakhir sareng jutaan pangguna ngadaptar nganggo aplikasi pikeun unggah pidéo na. Hal ieu ngajantenkeun target anu jelas tina peretas anu milari cacat kaamanan pikeun kéngingkeun data pribadi pangguna.

TikTok

Kalemahan kaamanan bakal parantos dibebenah

Sigana pamekar aplikasi nyalira mendakan bug sareng tiasa ngalereskeun liang kaamanan. Salaku tambahan, ti perusahaan éta nyalira, aranjeunna mastikeun komitmenna pikeun panangtayungan data pangguna na sareng vérsi anu terakhir dirilis dina aplikasi bug éta parantos dilereskeun.

Henteu dipikaterang upami masalahna mangaruhan vérsi ios, Android atanapi duananaNaon anu sigana jelas nyaéta urang kedah masang versi anyar gancang-gancang upami urang nganggo aplikasi ieu dina alat kami. TikTok henteu diragukeun salah sahiji aplikasi anu paling diunduh taun kamari 2019, janten target anu pikaresepeun pikeun serangan cyber. Anu kenal tengah Panon poé, Sapertos sesa média anu nyuarakeun berita, aranjeunna ngumumkeun yén penting pikeun ngapdet vérsi aplikasi kami gancang-gancang pikeun nutupan masalah kaamanan.

TikTok: Videos & Music (AppStore Link)
TikTok: Pidio & Musikbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.