«Dyegate», kontropérsi anyar iPhone 6

iPhone 6

Anjeun sadayana bakal émut kana "Bendgate" anu kawéntar. Kontroversi terkenal anu muncul, ngeunaan iPhone anu narilep, sareng gampangna ieu ngalipet dina saku calana. Nya ayeuna "Dyegate" pencét net, kontropérsi sanés anu pangguna ngapopulerkeun dina jaringan ngalangkungan poto.

IPhone 6 deui waéMoal lami deui, anu paling aman nyaéta istilah ieu bakal populér salaku léngkah kalayan "Bendgate". Dina kontropérsi ieu kami mendakan pangguna anu nyorot kumaha gampangna pikeun iPhone 6 najis.

Numutkeun kana inpormasi anu dipikaterang, éta nyaéta band tukangeun iPhone, dina kontak sareng saku calana jeans, ngajantenkeun gesekan anu konstan aranjeunna patri biru, ti dieu nami anyar kontropérsi, nyebatkeun yén dina basa Inggris éta pikeun ngalelep.

Dyegate

gambar: BGR

Sababaraha pangguna anu kapangaruhan sigana parantos ngahubungi Apple sareng réspon anu aranjeunna pikagaduh ti aranjeunna nyaéta ngabersihkeun alat ku produk umum sareng taliti. Solusi anu sigana henteu jalan, kumargi kokotorna henteu ical.

Sadayana siga nunjukkeun yén kontropérsi anyar ieu bakal janten viral, sareng kritik ka Apple ku seueur jalma moal ngantosan. Tapi masalah ieu, teu tiasa disalahkeun di Apple, Masalahna asalna tina bahan calana na didamel, anu ngantepkeun warna na dina iPhone nalika digosok, leyuran saderhana nyaéta mésér kasus, anu bakal nyingkahan sagala rupa masalah dina hal noda alat.

"Dyegate" parantos sumping, urang bakal ningali sabaraha lami sareng naon ruang lingkupna, kontropérsi saatos kontropérsi, hiji-hijina hal anu pasti nyaéta Apple gaduh catetan anu rusak jeung jualan, ngarobah iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus janten dua endog emas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ren cenahna

    Aranjeunna leres-leres henteu terang naon anu kedah dilakukeun atanapi naon anu kedah dicarioskeun pikeun ngarusak mérek anu hébat sapertos Apple, kuring gaduh iPhone 6 kuring sareng pelindung gelas anu marah sareng kuring mastikeun yén kuring henteu ngagaduhan masalah, éta saé pikeun ditingali salami 3 kaki Upami anjeun percanten atanapi henteu, ucing anu pangsaéna na pangsaéna, gaduh iPhone bakal janten smartphone anu pangsaéna anu tiasa anjeun tangan.
    salu2

    1.    SpesifikasinaK cenahna

      Oh saé, sukur anjeun nyéépkeun € 700 dina telepon pikeun nempatkeun pelindung sareng pelindung gelas anu marah. Upami kuring nyéépkeun artos éta ka terminal, kuring henteu hoyong gumantung kana sampul atanapi aksésoris sahingga naon anu henteu kedah kajantenan anjeunna henteu kajantenan deui. Henteu aya kasieun, punten yén mérek sapertos Apple ngagaduhan jinis kasalahan sapertos kieu, sareng pikeun catetan yén kuring parantos janten pangguna iPhone mangtaun-taun tapi hal-hal ieu henteu tiasa nampi, sareng tingkat fanboys anu sababaraha ogé.

      1.    Yen Galvez cenahna

        AJAJJAJAJAJAJA Maksad abdi, upami ragragkeun hapé anjeun sareng mobil ngalir ngalangkunganana, kalepatan anu rusak nyaéta Apple, sareng sanés anjeun pikeun miceun hapé atanapi mobil anu beuratna satu ton. Naon anu anjeun kedah nguping ... Anu lucu nyaéta kuring resep warna biru leutik éta, sigana kuring bakal mésér jeans anu "murah" anu luntur bahkan dina kartu idéntitas anjeun, sareng ngarepkeun éta ngalakukeun sihirna.

    2.    antonio845 cenahna

      Sareng naon anu anjeun ngabandingkeun, naon hal anjeun nyegah tina noda? Biasa, éta dijagaan. Éta sanés masalahna ... Solusina henteu nempatkeun sampéan sapertos anu lumangsung sareng iphone 4 sareng bemper.

  2.   Juanjo cenahna

    Tapi naon sih ... !!! Sapatu koper bodas kuring patri dina dinten kuring debut aranjeunna kalayan calana jeans bangsat. Aranjeunna janten biru ka kuring. Saha anu disalahkeun, sapatu atanapi calana? Esq buka lawon sabaraha kabodoan x aya.

    Sareng Ren, iPhone mangrupikeun telepon anu saé tapi éta bakal janten anu pangsaéna tina anu pangsaéna ... Sigana mah aranjeunna maénkeun pisan ku wates jalma anu nyobian ningkatkeun alatna sakedik-sakedik pikeun nguntungkeun masing-masing hal anu aranjeunna nyandak kaluar anyar. Éta saé pisan, yén upami éta perusahaan kuring sareng hal-hal anu dianggo pikeun kuring, kuring bakal ngalaksanakeunana heula, tapi kuring pikir aranjeunna parantos ngalangkung sakedik sareng seueur jalma anu perhatoskeun. Sareng dicarioskeun ku batur anu ngagaduhan iPhone saprak éta kaluar di Spanyol, sanés pangguna Android anu henteu kantos nyobian. Kuring parantos nyimpen iPhone 5 sareng kuring pikir éta bakal lepas kuring sacara gembleng generasi 6 sareng 6S.

    1.    antonio845 cenahna

      Nya, éta kajantenan ku kuring nganggo baju kaos, saatos 2 nyeuseuh kuring parantos kaleungitan hideung janten kulawu, kuring ngadu'a di toko sareng aranjeunna masihan kuring anu sanés, kusabab kuring henteu acan néwak kelirna, kantun nempatkeunana saderhana. Anjeun kedah ngaku, sareng nyungkeun karuksakan sapatu, upami éta henteu merhatoskeun anjeun, nyungkeun buku klaim sareng keluhan konsumen.
      Kasus sanésna, kuring latihan "skateboarding" sareng kuring nempatkeunana hésé, sapatu tahan kuring sabulan, kuring mésér sababaraha sapatu anu saatos 2 skidding, dampal suku nyangkut, sareng aranjeunna angkat ka toko, aranjeunna dikirim ka pabrik sareng "cholas" Anyar.
      Kami ngagaduhan hak, hayu urang maksa.
      Abdi gaduh iPhone 4, sareng kuring henteu ngagaduhan pipikiran pikeun ngarobihna, janten bayangkeun dugi ka sabaraha lami ...

    2.    Alan Gad cenahna

      Leres pisan

  3.   Nico cenahna

    Kuring parantos janten pangguna iPhone ti saprak 2009 sareng ayeuna kuring gaduh iPhone 6. Masalah: sababaraha hairgate, "sieun" tina bengate sareng hiji k anu kuring henteu kantos gaduh dina alat apel naon waé dugi ka ayeuna: layar biru di 8.1 dituturkeun ku balikan deui. Bener kuring pribadi bakal sadar kana sababaraha galaksi s6 sabab ieu sanés anu tiheula. Apple sigana kuring yén éta ngalir teuing arah sakaligus sareng teu saurang ogé éta ngalakukeun éta leres! Kuring satuju sareng lalaki anu nganggo sapatu kets, tapi tingali: sapatu olahraga éta henteu ngarugikeun anjeun € 699 sareng aranjeunna henteu diluncurkeun ku pameget sadunya, jst, jst

    1.    Yen Galvez cenahna

      Abdi pangguna Galaxy. Hapunten anu dicarioskeun yén upami anjeun mésér Galaxy S6 (anu kuring pikir éta moal dilakukeun deui) anjeun badé nempatkeun udang sapertos anu sanés. Salaku pangguna Samsung, kuring tiasa nyaritakeun yén éta mangrupikeun telepon sélulér pang parah di pasar. Upami anjeun hoyong kualitas, hiji Apple sareng jeans merek anu saé. Upami anjeun henteu merhatoskeun kualitas, jins chinorris sareng jeans tilas.

  4.   mitoba cenahna

    Hayu, tong bangsat sareng abdi. Ieu kajantenan saumur hirup di sapatu olahraga, anu janten biru tina ngagosok kana jeans. Masalahna sanés nganggo iphone tapi nganggo pewarna calana. Kuring keuheul !!

    1.    antonio84 cenahna

      Teu aya anu nyarios anu sanés ogé. Tapi upami anjeun mésér sababaraha Manolos Blahnik (pikeun nyarios anu mahal) sareng sababaraha calana Pengadilan Inggris, jas standar, éta bakal ngarusak aranjeunna, kuring nyarios yén barang éta henteu aya ...

      1.    mitoba cenahna

        Masalahna sanés nganggo sapatu, tapi nganggo calana, sareng éta henteu kedah kualitasna goréng, sareng éta henteu kajantenan nganggo calana jas, éta ngan ukur nganggo calana jeans, kusabab bahan pewarna anu aranjeunna pasihkeun. Kuring gaduh jeans anu saé sareng éta bakal luntur upami anjeun henteu ngumbah heula.

  5.   Mésérasi cenahna

    Salam, aya seueur jalma bodo sareng bodo, aya jeans kualitas goréng anu noda sadayana anu anjeun lebetkeun dina saku anjeun, sareng KHUSUS anjeun rada idiot, sebatkeun salah sahiji telepon pangsaéna di pasar anu anjeun henteu kedah. nganggo pasualan? Kusabab HTC, LG, SAMSUNG, APPLE ... Éta sadayana nganggo sampul pikeun mayungan telepon langkung seueur, tapi panginten anjeun dinosaurus anu anjeun henteu sadar.

  6.   ernes cenahna

    Kuring henteu satuju kana naon tulisan éta. Anjeunna nyarios yén éta sanés lepat Apple tapi bahan calana na ???? Naon anu kajantenan yén panulis tulisan nyandak komisi ti Apple atanapi naon. Abdi tiasa nganggo calana anu kaluar tina irung kuring sareng telepon kedahna sami, anu hargana mahal hargana. ieu siah ti Apple, sareng nempatkeun sampéan supados henteu kajantenan matak pikaseurieun. Seueur desainna, seueur ipisna, seueur artos kanggo nempatkeun kasus Cina supados henteu ngabengkokkeun, teleponna henteu noda…. Kuring nyungkeun pengunduran diri seueur manajer di Apple, kusabab henteu ngurus detilna, Steve Jobs henteu bakal nyandak telepon kalayan seueur masalah atanapi sahenteuna anjeunna bakal ngagaduhan kasopanan pikeun ngalereskeunana.

    1.    Juanjo cenahna

      Jelas yén anjeun tiasa nganggo calana anu anjeun pikahoyong. Maka tong sambat ngagaleuh mésér anu murah anu diudar sareng ngarusak telepon sélulér anjeun, kaos kaki sareng sapatu olahraga bodas, korsi kost, handapeun baju ... Tong ngaku anu ngadamel sandal éta, tong ngaku anu ngadamel korsi coxe, tong ngaku anu ngadamel baju. Kasalahan dina hal ieu nyaéta di sisi séjén. Naon waé, mahal teuing, henteu bébas diruksak upami anjeun ngadeukeutkeun anu tiasa ngarusak: sababaraha palastik caket kompor, mp3 di kamar mandi nalika anjeun mandi ... Upami anjeun ngantep iPhone dina dapur bari kagorengan dina wajan, hal anu paling aman nyaéta tetesan minyak bakal murag dina layar sareng upami aranjeunna panas aranjeunna bakal nyirian gelas. Nya, sami sareng daérah karét tina iPhone sareng pewarna calana panjang anu murah.

      1.    Juanjo cenahna

        Anu kuring parantos nyarios kalayan sadayana di luhur nyaéta anjeun kedah gaduh sakedik akal sareng anjeun kedah ngurus hal sakedik, éta ku sababaraha pedoman saderhana hal-hal bakal langkung lami deui. Anggo sirah anjeun sakedik sareng ati-ati sakedik, sareng kuring ogé ngawartoskeun ka kuring kadang kuring kakurangan.

    2.    Evelyn cenahna

      Anu ngadu'a pisan ngeunaan harga teu kedah mésér anu "mahal" anu disebat NACO kunaon? Kusabab naon waé anu dibeli murah atanapi mahal, éta kedah diurus ku alesan anu saderhana sareng langsung yén hal-hal henteu salamina sareng yén éta ngagaduhan tanggal kadaluarsa sareng jelas yén lamun anjeun henteu ngurus hal éta bakal terakhir kirang ti anu dijangjikeun janten Upami nyeri mayar seueur pisan, mésér anu murah sabab nacos engké gampang dituduhkeun kusabab cacatna henteu ngaraheutkeun tapi artos na janten langkung saé nyimpenna.

  7.   Carlos cenahna

    Kalayan iPhone 3 aya kajadian anu sami, aya bintik-bintik dina bagian tukang telepon, sareng tétéla kusabab tutupna luntur ku panas anu masihan ponsel, tapi éta sanés lepat Apple, éta ogé dihapus kalayan ngusap .

  8.   Erik cenahna

    Masalah alit sapertos ieu ngajantenkeun kuring seuri! Abdi mikiran mésér iPhone 6 sareng anu saleresna kuring hariwang nyaéta iOS8 !! Kumaha kabar anjeun? Kuring parantos maca yén aya layar biru !! Henteu tiasa aranjeunna miceun apel: - / unggal-unggal kuring mikir langkung seueur ngeunaan langkung saé mésér S5

  9.   Carlos cenahna

    Halo Erik, kuring parantos gaduh sadayana modél, ti Tepi, sareng ieu anu pangsaéna tanpa ragu, layar, kaméra, jst. Abdi henteu ngalaman masalah.

  10.   Ngamuk cenahna

    Duka kumaha. Éta henteu lepat Apple, sumping win kunjungan.

  11.   mitoba cenahna

    Ayeuna naha éta janten ponsel anu kedah tahan sareng warna calana anjeun? Naha urang bodo atanapi naon? Calana luntur, saé atanapi goréng, kusabab tina pewarna anu aranjeunna pasihkeun. Naséhat, jeans sareng pewarna anu kuat kedah dikumbah sateuacanna atanapi éta bakal luntur.

  12.   ngamuk cenahna

    "Naséhat, jeans sareng pewarna anu kuat kedah dikumbah sateuacanna atanapi éta bakal diudar."

    Sateuacan ngenalkeun iPhone? Atanapi sateuacan aranjeunna bau uih?

    1.    mitoba cenahna

      Nalika anjeun mésér éta. Saumur hirup, tapi tanyakeun ka indung anjeun.

      1.    ngamuk cenahna

        Ka indung kuring? Naha anjeun gaduh kompléks atanapi 12 taun? Saréréa nyeuseuh baju nalika ngagaleuh. Ayeuna kasalahan jalma-jalma anu teu ngagaduhan indung nyeuseuh bajuna? Atanapi mesin cuci ...

  13.   Spanyol14 cenahna

    Kuring ningali salain ti kanyataan yén Apple sanés naon éta, halaman wéb ieu sanés ogé sareng beuki parah ... kuring henteu terang dimana anjeun milari jalma-jalma anu nyerat tulisan tapi éta seueur tina lawon.

    Kumaha lepatna sanés apal? Naha anjeun kantos gaduh telepon, ti mérek naon, anu kajantenan pikeun kanyataan saderhana gaduh dina saku jeans anjeun? Pasti henteu ogé anjeun parantos ningali dina hénpon batur. Tangtosna éta lepat Apple. Éta henteu kajantenan pikeun mérek anu sanés, pikeun apal enya, éta ngan ukur hiji, tangtosna éta kalepatan ..

    1.    Juanjo cenahna

      Pikeun sélulér naon waé anu ngagaduhan karét sareng bodas kuring yakin yén éta.

  14.   Alex cenahna

    Mayar US $ 800 kanggo telepon henteu nutupan kabodoan pangguna, aya jalma anu hoyong gaduh telepon anu teu tiasa dirusak pikeun ngadukung sagala ramé kahirupan guha na, punten lirénkeun janten teu aral, sareng upami anjeun mésér hal anu berharga éta pikeun ngurus éta, sareng henteu percanten yén sabab mahal kuring kedah teundeun ragrag, anu ku salah kuring nincak kana mobil kuring, anjing abdi tuang, anu kuring nambihan asam sareng éta tetep jalan yén kuring nganggo éta pikeun pencét sareng henteu ngarusak diri kuring ngaluarkeun kulit sareng henteu ngorésan, anggo kana keusik bumi kuring sareng tahan, jst jst jst.

  15.   Nada cenahna

    Lalaki ... aya anu tiasa disebatkeun ka apel, upami ti saprak iphone 2, 3g, 3gs, 4s, 4gs, 5, 5s, 5c ... éta henteu acan diwarnaan biru dugi ka ayeuna ...

    Boh éta jeans sanésna, ti sataun dugi ka payun, atanapi iPhone parantos diayun ... saur kuring ...