Carger MagSafe Duo henteu cocog sareng ngecas gancang tina Apple Watch Series 7

MagSafe duo

Seueur anjeun parantos gaduh anu anyar dina pigeulang anjeun Apple Watch Series 7. un modél kontinuitas anyar, Isro mangrupikeun rumor ngeunaan desain ulang komprehensif, anu disayogikeun ku layar anu langkung ageung sareng sababaraha hal-hal anu énggal diantarana gancang ngecas. Naha anjeun badé nganggo MagSafe Duo pikeun ngeusi batre? hilap ngeunaan biaya anu ditunggu-tunggu ieu, duo charger Apple teu cocog sareng ngecas gancang tina Apple Watch Series 7 ...

Bener nya éta MagSafe Duo ieu ngalaman langkung seueur masalah tibatan anu diarepkeun. Konsépna janten penting pikeun saha waé anu ngagaduhan iPhone sareng Apple Watch, éta mangrupikeun carjer anu sampurna pikeun ngalalana contona, tapi sareng iPhone 13 Pro kami parantos ningali masalah kasaluyuan anu munggaran kusabab modul kaméra énggal sareng desain carjer. Ayeuna nalika urang bahas, urang bakal kaleungitan muatan gancang tina Apple Watch Series 7 upami urang hoyong ngeusi batre sareng MagSafe Duo énggal ieu kumargi ieu ngan ukur cocog sareng carjer gancang USB-C magnét pangénggalna, henteu mungkin pikeun ngagunakeun MagSafe Duo pikeun nganggo salah sahiji fitur andalannya tina smartwatch Apple anyar. Numutkeun catetan dukungan pangénggalna pikeun Apple Watch Series 7 sareng MagSafe Duo:

Carger MagSafe Duo henteu ngadukung ngecas gancang sareng Apple Watch Series 7. Pikeun gancang ngeusi batre Apple Watch Series 7 anjeun, nganggo Apple USB-C Magnetic Fast Charge Cable.

Jelas yén éta beuki diperyogikeun pikeun Apple ngadamel kabisat kana USB-C dina sadaya alatna, éta sareng ngomean sababaraha aksésoris di antawisna nyaéta MagSafe Duo. Éra éta Hayu urang kaleungitan salah sahiji fitur bintang dina Apple Watch Series 7 saatos nyéépkeun ampir 150 euro anu biaya MagSafe Duo... Sareng anjeun, kumaha saur anjeun sadaya masalah kasaluyuan tina pangisi bintang Apple ieu sareng alat énggal?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavi cenahna

    A scam sareng lulucon nyaéta MagSafe Duo.