Karakteristik téknis Apple Watch

Apple-Watch-Steel

Apple kasohor tingkat jéntré nalika ngarancang produk na, ngahontal kombinasi anu sampurna tina ciri téknis sampurna pikeun ngahontal kinerja produk anu optimal sareng henteu kabebanan ku gangguan anu nyumbangkeun sakedik atanapi nanaon pikeun pangalaman umum alat. Filsafat desain ieu jelas pisan dina kasus Apple Watch, anu ngalaman parobahan drastis tangtosna salami fase pangwangunan produk. Salajengna urang badé tur di sorotan téhnis anu lulus motong sareng naon anu bakal urang tingali dina salajengna ngawakilan Apple Watch, éta Senén salajengna, 9 Maret.

layar

Layar mangrupikeun pusat saraf Apple Watch, mangrupikeun landesan desain sareng pamekaranana, sabab éta mangrupikeun bagian anu sadaya pangguna bakal anggo. Konsékuansi ieu nyaéta yén Apple henteu nyéépkeun sumber daya nalika datang ka manjangan layar nonton, milih éta rakitan layar rétina anu makuta alat. Apple Watch bakal diluncurkeun sareng dua ukuran layar anu béda, salah sahiji 1,5 inci sareng modél ageung anu sanés anu bakal ngagaduhan 1,7 inci, anu nasabah tiasa milih. Layar anu langkung alit bakal dipasang dina jam 38-millimeter sareng ngorbankeun résolusi 272 x 340 piksel. Di sisi séjén, modél layar panglegana, 1,7 inci, bakal dipasang dina vérsi 42-milimeter, kalayan résolusi 312 × 390 piksel.

layar-apel-nonton

Layar Apple Watch ogé ngagaduhan téknologi Force Toél, anu tiasa ngabedakeun antara touch dina layar sareng tekanan. Inovasi ieu bakal ngamungkinkeun para konsumen berinteraksi sareng aplikasi Apple Watch ku cara anu unik ngalangkungan tampilan kompak alat gelang ieu.

Sénsor

Apple kedah kerja keras sareng bakti nyalira pikeun tugas éta, ku departemen pamekaran sénsor na. Anjeunna ninggali rencana na pikeun ngahijikeun sensor kana arloji pikeun pangukuran tingkat tekanan, oksigén sareng jenuh dina getih antara séjén sareng mutuskeun ngadamel jam tangan ku sensor monitor detak jantung sareng sensor deteksi gerak anu sanés. Sénsor anu ngawaskeun aktivitas jantung perenahna di bagian tukang jam sareng kalebet LED infra red, LED katingali anu sanés, sareng photodiode anu ngamungkinkeun ngawaskeun denyut jantung. A lénsa safir ngajaga sensor ieu sareng nyayogikeun parangkat dina permukaan anu lemes anu pikaresepeun pikeun keuna ku pigeulang.

sénsor-apel-nonton

Dina sisi olahraga, Apple Watch kalebet akselerator, sénsor GPS sareng Wifi anu ngadeteksi gerakan sareng nyayogikeun unggal dinten léngkah-léngkah anu urang laksanakeun sareng jarak anu kami tempuh. Ukuran ieu dibagi sareng iPhone sareng iPad, ogé sareng aplikasi ios Kaséhatan pikeun ngukur kabugaran sadidinten konsumén.

Konéktipitas: NFC, Bluetooth sareng Wifi

Apple Watch bakal disebarkeun di pasar sareng pilihan konektipitas anu tangtu kalebet sambungan NFC ku kontak, sambungan Bluetooth 4.0 sareng sambungan Wi-Fi. Generasi kahiji Apple Watch éta moal ngagaduhan sambungan mobile GPRS / 3G / 4G. Téknologi kontak NFC dianggap paling penting tina alat wristband, sabab éta bakal tanggung jawab ngamungkinkeun urang mayar sareng Apple Watch ngalangkungan panggunaan sistem Apple Pay. Pamilik Apple Watch anu anyar bakal tiasa nganggo jam tanganna, tibatan iPhone, pikeun ngagunakeun cara mayar ieu di toko .... Janten langkung raoseun pikeun hiji jalma nyandak arloji kana panarima pembayaran tibatan nyandak telepon sélulér sareng ngadeukeutkeunana. Sambungan Wi-Fi bakal dianggo pikeun ngalacak data kabugaran, pembaruan parangkat lunak sareng pangropéa sistem waktos waktos. Di sisi anu sanésna, sambungan Bluetooth bakal ngijinkeun Apple Watch ngaitkeun sareng iPhone sareng alat sanés, sapertos headphone nirkabel, jsb.

Tahan cai

Apple Watch éta tahan cai sareng éta tiasa baseuh tanpa masalah dina kagiatan sadidinten pangguna na, sapertos ngesang nalika latihan, hujan atanapi ngumbah panangan. Nanging, Apple teu mastikeun naha alatna tiasa beuleum lengkep atanapi wates jero éta bakal ngadukung dina kasus sapertos kitu. Dina pengertian ieu, hiji-hijina hal anu resmi nyaéta Tim Cook parantos mastikeun yén anjeunna biasana mandi ngagem alat éta. Urang kedah ngantosan presentasi alat pikeun ngonfirmasi saratus persén dugi ka dugi ka fitur téknis Apple Watch ieu.

Speaker sareng mikropon

Apple Watch anyar sanés ngan ukur alat béwara, tapi éta ogé alat komunikasi sabab ngahijikeun spéker sareng mikropon anu sanggup ngirim sareng nampa telepon. Mikropon na tiasa ogé dianggo ku sistem kontrol sora Siri, ogé kalayan dikte catetan sareng pesen.

Beban na umur batre

Akhirna Apple parantos milih kanggo nyayogikeun Apple Watch a sistem ngecas MagSafe, saderhana pisan dianggo sareng sami sareng anu dianggo dina laptop perusahaan. Éta carjer magnét anu otomatis darmaga ka tukang jam nalika urang nahan panyambungna tina MagSafe sababaraha séntiméter ti tukang jam tangan. Sistem ieu rumit pisan sareng pemurnian yén palanggan bahkan bakal tiasa ngeusi batre alat bari henteu katingali, salami ngan ku ngadeukeutan ka tukang jam, éta sacara otomatis bakal darmaga. The ngecas sistem induktif, Janten urang henteu dina bahaya sangsara naon jinis kejutan listrik nalika nanganan éta, atanapi kami moal hariwang ngajaga pin konektor carjer bersih, sabab éta henteu ngagaduhan.

magsafe-apal-nonton

Masalah umur batre rada peka. Sedengkeun sababaraha rumor nyatakeun yén umur rata-rata Apple Watch muatanana bakal dua satengah jam dina panggunaan parah, CEO Apple, Tim Cook, parantos mastikeun yén pamilik jam tangan anu sering ngagunakeun alat éta kedah ngeusi batre unggal dinten. Apple ogé parantos ngumumkeun yén anjeunna damel dina sistem hemat daya sareng cadangan anu bakal ngalestarikan umur batre nalika alat henteu dianggo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.