Kumaha carana nambihan kibor kana Mac anjeun pikeun nelepon liwat iPhone

Keyboard Mac OS X

Panginten seueur pamiarsa urang anu parantos ngaraosan fungsi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajawab telepon anu asup kana iPhone anjeun dina Mac OS X. Upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta, sareng anjeun henteu terang kumaha carana ngalakukeunana, kuring nyarankeun anjeun mampir ka urang tutorial anu mana kami parantos ngajelaskeun éta step by step. Tapi dinten ieu kami nyarankeun anjeun langkung saé, ngamangpaatkeun fungsina bahkan langkung. Ideu na nyaéta pikeun ngaunduh keyboard dina Mac anjeun pikeun nelepon nganggo iPhone, sareng milarian anu dipilarian ku urang kapendak sareng Continuity Keypad.

Kabeneran aya yén éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu saat ieu urang ngan ukur tiasa nyobian, ngaku yén aranjeunna panginten tiasa gaduh kasalahan dasar, tapi éta ngagaduhan desain anu disaluyukeun sareng interfaces Apple, anu kuring pikir éta leres-leres patut. Dina hal ieu, aplikasi éta henteu acan sayogi di Mac App Store, tapi numutkeun pamekarna, éta tiasa diunduh ti ditu sareng harga $ 0,99 pas mangrupikeun vérsi akhir, sareng tétéla éta henteu ngagaduhan loba tinggaleun.

Kanggo ayeuna, anjeun anu hoyong keyboard tina nelepon nganggo Mac anjeun, ngalangkungan iPhone anu nyambung kana fungsi anyar anu sayogi dina iOS 8 sareng Mac OS X Yosemite, anjeun ngan ukur kedah ngakses halaman pangembang sareng ngaunduh Terusan Keypad béta. Sareng anu saleresna mah ieu sigana ngan ukur mimiti, sabab kuring yakin yén éta moal jadi hiji-hijina kamekaran anu aya hubunganana sareng bursa panggero sareng fungsi sanés anu nembé dugi ka dunya Apple; Leupaskeun. Janten urang kedah siap-siap ngamangpaatkeun anu anyar, ngamangpaatkeun kanyataan yén Cupertino parantos kabuka sakedik deui ka dunya.

Kumaha saur anjeun ngeunaan usulan tina Keuangan Terusan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)