3 gim, gratis kanggo waktos terbatas, kanggo anu alit di bumi

bébas-buruan-marco-polo

Dinten ieu kami parantos milih tilu aplikasi anyar anu sayogi pikeun diunduh sacara gratis. Ieu tilu aplikasi ti pengembang MarcoPolo Learning, nawiskeun kami kamungkinan ngabantosan budak leutik urang diajar ngeunaan Arktik, iklim sareng sagara. MarcoPolo Clima, Ocean MarcoPolo sareng MarcoPolo Arktik gaduh harga biasa 2,99 euro tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis. 

Iklim MarcoPolo

Hatur nuhun ka MarcoPolo Clima murangkalih urang tiasa ngajajah dunya anu pikaresepeun dina cuaca, nyiptakeun pelangi, badai listrik, badai salju, topan, puting beliung ...

Karakteristik MarcoPolo Clima

  • Kontrol 9 kaayaan cuaca anu béda: cerah, bagéan mendung, mendung, hujan, badai, salju, badai salju, puting beliung sareng topan.
  • Pilih tina 4 kecepatan angin anu béda-béda Ngadamel giliran pinwheel atanapi bahkan ngapung langlayangan!
  • Saluyukeun suhu - tingali lingkunganna robih nalika anjeun ti panas ka tiis, dina Celsius sareng Fahrenheit.
  • Maénkeun sareng 3 gim mini sareng 55 unsur interaktif. Anjeun tiasa melak kembang sareng ngadamel éta kembangan, ngalebur igloo, atanapi gaduh bola salju!
  • Berinteraksi sareng 3 karakter anu unik anu ngaréspon pilihan cuaca: anjeun tiasa nganggo baju énggal nalika panas, pasihkeun aranjeunna inuman panas nalika tiis, atanapi pasihan payung nalika baseuh.
  • Tambahkeun kembang, manuk, salju, atanapi karinjang piknik kana tempat kajadian sareng tingali kumaha jinis-jinis cuaca mangaruhan aranjeunna.
  • Angkat kosa kecap anyar sareng ngawangun pamahaman waktos ngalangkungan cariosan anu saluyu sareng umur.
MarcoPolo Clima (Tumbu AppStore)
Iklim MarcoPolobebas

Samudra MarcoPolo

Kalayan Oceano MarcoPolo budak leutik di bumi bakal tiasa ngawangun karang karang sorangan, ngajalajah dasar laut, ngadamel akuarium nyalira, ulin sareng kotak «digital» sandbox ... ieu sababaraha hal anu pikaresepeun anu alit bakal tiasa ngalakukeun sareng kaulinan ieu. Gim nawiskeun kami genep kagiatan anu béda pikeun ngawangun sareng ngabantosan barudak leutik pikeun maénkeun basa sareng gambar sagara: terumbu karang, gurita, mamalia, lauk, kapal sareng beuleum.

Kalayan Laut Sagara MarcoPolo budak leutik bakal tiasa ngajajah ti basisir ka dasar laut, ngajalankeun kapal selam sareng parahu ngalangkungan cai sagara, nambihan sato laut sareng lauk ka sagara sareng berinteraksi sareng langkung ti 30 spésiés anu béda salian ti ditalungtik ku noél, ngarérét sareng ngéser tempat-tempat tempat sato hirup di sagara ningali paripolah alami na sareng kumaha hubunganana sareng sato anu sanés.

MarcoPolo Ocean (AppStore Link)
Samudra MarcoPolobebas

Pigura Kutub Arktik

Hatur nuhun ka MarcoPolo Ártico, budak leutik anjeun bakal tiasa ngajajah salah sahiji tempat anu paling narik di bumi: Arktik. Ngaliwatan gim barudak urang bakal tiasa diajar sadayana ngeunaan langkung ti 30 sasatoan ogé maénkeun sareng berinteraksi sareng aranjeunna di darat, laut sareng hawa sareng tuangeun aranjeunna, ngalungkeun bola salju, nyetir kendaraan amfibi ...

Karakteristik Arktik MarcoPolo

  • 4 puzzles interaktif: sato darat, amfibi, paus sareng manuk
  • Inpormasi ngeunaan langkung ti 30 sato
  • Ratusan elemen interaktif
  • 6 rupa dahareun
  • 3 jinis lingkungan arktik: tundra, taiga sareng lautan
Arktik MarcoPolo (Tautan AppStore)
Pigura Kutub Arktikbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.