Cuaca CARROT diperbarui sareng nyandak widget XL pikeun iPadOS 15

Cuaca CARROT

anyar Aplikasi Cuaca pikeun iPhone parantos sumping sareng ios 15. Kalayan pembaruan énggal ieu desain ulang ikon dilebetkeun ogé sajumlah ageung inpormasi tambahan anu disusun dina sababaraha unsur kuadrat. Salaku tambahan, iOS 15 sareng iPadOS 15 kalebet hal-hal anyar sanésna sapertos sumpingna widget XL ka iPad, hal anu parantos kakantun di iOS 14. Cuaca CARROT éta aplikasi anu béda pikeun mariksa cuaca sareng éta parantos diénggalan kana vérsi 5.4 adaptasi kana berita ngeunaan sistem operasi anu anyar. Diantara fitur-fitur anyar na nyaéta widget XL, téma énggal, sareng ikon énggal.

CARROT Weather ngajalankeun vérsi na 5.4 adaptasi ka ios 15 sareng iPadOS 15

Cuaca CARROT mangrupikeun aplikasi cuaca anu luar biasa (sareng sadar privasi) anu nganteurkeun ramalan anu dipintal lucu.

Anyar dina vérsi 5.4 tina Cuaca CARROT kalebet datangna Widget ageung ka iPad nganggo iPadOS 15. Aya dua widget: 'Ramalan Kuring' sareng Peta anu ngamangpaatkeun layar ageung pikeun nyayogikeun data anu aya hubunganana. Nanging, kaanggotaan Premium diperyogikeun kanggo mésér pembaruan data latar tukang, sareng widget Maps ngan ukur cocog sareng kaanggotaan Premium Ultra.

Cuaca CARROT

Éta ogé parantos ditambihan téma khusus anyar kalayan warna latar tukang, ikon custom sareng warna anu béda. Pikeun ngonpigurasikeun téma énggal ieu diperlukeun kaanggotaan Club Premium. Neruskeun ikonna, aranjeunna parantos ditambihan tilu sét ikon anyar anu tiasa dirobih tina setting Cuaca CARROT.

Neruskeun berita anu pakait sareng kaanggotaan Club Premium, éta parantos dikenalkeun pembaruan bewara ngeunaan bewara karusakan 'signifikan' atanapi 'bencana' pikeun pusat béja. Salaku tambahan, éta ogé diwanohkeun komplikasi palinter anyar dina watchOS, sami sareng inpormasi anu tiasa urang aksés tina aplikasi. Setelan ieu tiasa dirobih tina aplikasi Apple Watch dina iPhone.

Tulisan anu aya hubunganana:
IOS 15 sareng iPadOS 15 aya di dieu, ieu sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan ngamutahirkeun

Tungtungna, aranjeunna diwanohkeun layar anyar kalayan detil ramalan cuaca, ramalan jam sareng ramalan harian. Cara anyar pikeun narjamahkeun data diwanohkeun sareng ikon anu tos disaluyukeun sateuacanna.

Cuaca CARROT (Tautan AppStore)
Cuaca CARROTbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.