Daptar bank sareng pendirian anu cocog sareng Apple Pay

kasaluyuan mayar apal

Apple Pay, sistem pamayaran énggal diaktipkeun berkat chip NFC anu diwangun kana iPhone sareng iPhone 6 Plus, ayeuna sayogi di Amérika Serikat. Sistem ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun kartu kiridit kami dina aplikasi Passbook sareng tiasa mayar gancang, kalayan ngan ukur touch tina iPhone kami 6. Transaksina bakal dilaksanakeun kalayan aman, tanpa pendaptaran tiasa ngakses kartu nomer kami.

Tujuanana Apple nyaéta ngadirikeun sareng mekarkeun Apple Pay di Amérika Serikat heula, teras laun-laun digulung sacara internasional. Ieu daptar tina kartu kiridit sareng debit cocog sareng Apple Pay, bank anu parantos nawiskeun jasa sareng nami perusahaan anu parantos diaktipkeun ku Apple Pay salaku sistem pamayaran. Kami émut yén Apple Watch ogé bakalan janten alat pembayaran taun payun, sabab éta ogé ngahijikeun chip NFC.

Kartu Kiridit sareng Debit Ditampi kalayan Apple Pay

  • pisa
  • MasterCard
  • American Express

Bank Milu sareng Apple Pay

  • American Express
  • Bank of America
  • Capital One
  • ngudag
  • Citi
  • Nya fargo

Bank Sanés Anu Bakal Nawiskeun Kana Henteu lami

  • Barclaycard
  • Uni Kredit Federal Angkatan Laut
  • PNC
  • USAA
  • Bank AS

Pendirian Anu parantos Nampi Apple Pay

  • Aéropostale
  • Amérika Eagle Outfitters
  • apel
  • Orok 'r' Kami
  • BJ urang
  • Bloomingdale urang
  • Olahraga Champ
  • Chevron
  • Toko Disney
  • Duanereade
  • Mil tambahan
  • suku Locker
  • Footaction
  • Imah gelung
  • Loker Foot Kids
  • Loker suku awéwé
  • Macy urang
  • Mc Donald
  • Meijer
  • Nike
  • depot kantor
  • Panera Roti
  • Petco
  • Radioshack
  • lalumpatan
  • Genep: 02
  • Otoritas olahraga
  • Sabwéy
  • Dolanan Sunda Us
  • Unleashed
  • Walgreens
  • Wegmans
  • sakabeh pangan

Pendirian Anu Moal lami deui Nampi Apple Pay

  • Antropologi
  • Jalma bébas
  • Sephora
  • staples
  • urban Outfitters
  • Walt Disney Dunya

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xavi cenahna

    Upami anjeun hoyong anggo Apple bayar dina pendirian, contona, anu nganggo dataphone, tina «La Caixa», nalika éta aya di Spanyol. Usaha ieu peryogi perjanjian sareng Apple, atanapi ngan upami «La Caixa» ngamungkinkeunana, naha éta bakal cekap?