Daptar tweak anu cocog sareng ios 8.4

ios-8.4-830x435

Kami parantos sababaraha bulan tanpa aya bewara anu saé ngeunaan Jailbreak sareng ngan dina saminggu, sigana éta éta parantos janten topik utama berita. Upami minggu kamari Jailbreak kanggo iOS 8.3 diluncurkeun, saminggu saterasna TaiG ngaluncurkeun Senén kamari Jailbreak cocog sareng iOS 8.4, anu kabaruan utamina dibandingkeun sareng versi sateuacanna asalna tina aplikasi Musik, anu ngahijikeun jasa musik streaming Apple Music. Diaku, pangembang tweak nempatkeun batréna minggu kamari ngamutahirkeun aranjeunna janten cocog sareng ios 8.3.

Kusabab ngaleupaskeun ios 8.4, pamekar kedah balik deui kana tipung pikeun ngapdet deui ngapdet na kana vérsi ios pangénggalna pikeun alat sélulér Kuring yakin seueur anjeun terang komunitas Reddit dimana kami tiasa milarian solusi pikeun ampir masalah atanapi kajadian anu urang alami iraha waé. Reddit ngagaduhan utas kabuka anu patali sareng Jailbreak sareng dimana aranjeunna rutin ngalaporkeun pembaruan twekas ka ios 8.4. Salajengna kami nunjukkeun daptar anu sayogi dina flab hikmah anu disebut Reddit.

tweak sarua pisan Vérsi # repo
Acapella teu 1.1-4 Gangguan
Peta Menu nuhun
Aktivator nuhun 1.9.3 rpetri.ch/repo/
Pameungpeuk Iklan 2 nuhun Gangguan
MajuSettings8 nuhun 1.0.1 Gangguan
AlarmVolume nuhun
Basa nuhun
Bumi 2 nuhun 1.0-16 Gangguan
AppInfo sabagean 1.6.3b6 Teu aya (tingali Catetan)
AppSync Dihijikeun nuhun cydia.angelxwind.net
AquaBord nuhun 2.1-13 Gangguan
ASUpdateHider nuhun Gangguan
Auxo 3 teu
Édisi Warisan Auxo nuhun Gangguan
Lencana Customizer nuhun
Tong nuhun Gangguan
bar nuhun Gangguan
Beep bip nuhun 3.0-1
BetterDelete teu 1.0
betterFiveColumnHomescreen nuhun http://repo.rpdev.info
betterFiveColumnHomescreen nuhun
hadéFiveIconDock nuhun http://repo.rpdev.info
hadéFiveIconDock nuhun
betterFourByFourFolds nuhun http://repo.rpdev.info
betterFourByFourFolds nuhun
BetterPowerDown nuhun 1.1.0-6
BetterRotate nuhun Gangguan
BetterWiFi7 (ios 7 & ios 8) nuhun 1.0.1.2
BioBoot nuhun 1.0-5
BioLockdown nuhun 1.2.12 Gangguan
BioProtect sabagean 1.7-279 Gangguan
Bloard nuhun 0.1.2-1 Gangguan
KaburBadges nuhun 1.0-6 Gangguan
BlurryLaunch nuhun 2.0 Gangguan
BounceNotify8 nuhun
BrowserChanger teu
BytaFont 2 nuhun Gangguan
Kalénder Pro pikeun Pusat Bewara nuhun
Callbar nuhun Gangguan
Kanopi pikeun ios 8 nuhun 4.0-2
Deseparator CC nuhun
CCClockOpenToAlarm nuhun
CCHide nuhun
CCLoader nuhun
CCPinfo nuhun
CCSettings iOS8 nuhun Gangguan
Sirkul nuhun
ClassicDock nuhun
Hapus Polder 0 nuhun
ClearLockNotifikasi nuhun Gangguan
CleverPin nuhun 1.9-1 Gangguan
TutupAll nuhun
Lencana Warna nuhun 1.0.9-1 Gangguan
Spanduk Warna nuhun 1.0.2-1 Gangguan
Tambalan CommCenter sabagean apt.chinasnow.net
Sudut nuhun 1.0
Sumber 2 nuhun 600.840-0. Gangguan
CyDelete8 (ios 7 sareng 8) nuhun
Cydget teu
Cydia Substrat nuhun Gangguan
silinder nuhun 1.0.3 Gangguan
Méter Data nuhun 1.2-10 Gangguan
Panggunaan Batré Detil nuhun 1.1 Gangguan
DockShift sabagean 1.6.5 Gangguan
Éclipse 2 nuhun 2.3-2 Gangguan
Édit Alarem nuhun
Emoji83 + nuhun 1.0-1 Gangguan
exKey nuhun 1.8.8-1 Gangguan
f.lux nuhun 0.9984 justgetflux.com/cydia
Fascy nuhun 1.0-1
Pangatur File Filza nuhun 1.5-211 Gangguan
IP7 Firewall nuhun
Flex 2 teu Gangguan
Flex 2 Béta nuhun http://getdelta.co/
FlipControlCenter nuhun 1.0.1 Gangguan
FolderCloser nuhun 1.2 Gangguan
FolderEnhancer (ios 7/8) nuhun 2.5.0 Gangguan
pakaya nuhun Gangguan
gba4ios nuhun arcetera.github.io
GridSwitcher nuhun Gangguan
Gron nuhun
Mémode nuhun
GuizmOVPN nuhun
HideFavoritesTab nuhun 1.3-1 Gangguan
HideMe8 sabagean 1.0.2-1 Gangguan
HUDDDismiss nuhun 2.0 Gangguan
iBlacklist nuhun
iCleaner Pro nuhun 7.4.3 Gangguan
Ikon Renamer teu
Ikonoklasma nuhun 1.10 Gangguan
IkonSokongan nuhun
iFile nuhun 2.2.0-1 Gangguan
iKeyWi3 nuhun
Instagram ++ nuhun 1.5r-3 Gangguan
iWidgets nuhun
Keyboard Accio nuhun
Potong kompas konci nuhun Gangguan
LockGlyph Debat 1.1.9-10 Gangguan
KonciHTML4 teu
LongCCB nuhun 1.0.0-1
Lyricalizer teu 1.4.2 Gangguan
Pesen Customizer nuhun chewitt.me/repo/
mikoto teu dikenal cydia.angelxwind.net
Pamblokir Sarwa Minimal nuhun 6.1 http://arcetera.github.io/
Titik Batré Minimalis nuhun
Titik Sinyal Minimalis nuhun
Titik WiFi Minimalis nuhun
Mobiot nuhun Gangguan
LangkungTimer nuhun 1.0-4 Gangguan
Bisa gerak nuhun http://tateu.net/repo/
MTerminal nuhun
MultiIconMover + nuhun Gangguan
NCObey nuhun 1.1.0-1 Gangguan
Modeu peuting8 nuhun
nitrous nuhun Gangguan
Teu aya Halaman Titik nuhun
NoBlur sabagean Gangguan
Perhatosan nuhun
NoGrabber nuhun 1.0-2 Gangguan
NoMotion nuhun 1.2 Gangguan
TayaTanda Anyar8 nuhun 1.0-1 Gangguan
TayaHenteuBewara7 nuhun
NoPhotosCollection nuhun
NoSlowAnnimations nuhun Gangguan
Perhatikeun diri anjeun nuhun
OpenNotifier Béta nuhun
OpenSSH nuhun Gangguan
OpenSSL nuhun Gangguan
PandoraSkips nuhun
Phantom pikeun Snapchat nuhun Gangguan
Info Poto nuhun 2.0.3 Gangguan
PhotoAlbums + nuhun
Ukuran Poto nuhun 1.0 Gangguan
PkgBackup nuhun 8.0.7 Gangguan
platinum nuhun
Mode Ngirit Daya nuhun 0.0.1-68
Ketok listrik nuhun 1.1.1-24 Gangguan
Spanduk Kakuatan teu 0.0.1-3
PowerPlus nuhun
PowerTap nuhun
Pangatur preferensi 2 nuhun
Spanduk anu langkung Geulis nuhun 0.4-1 Gangguan
Hub Prioritas nuhun
PullToRes Spring nuhun
nadi nuhun
Pesen Jauh (ios 8) teu
Nguatkeun deui nuhun Gangguan
Safari Downloader + nuhun Gangguan
Pangunggah Safari 8 nuhun 1.1-2 Gangguan
SaruaStatus nuhun
Milarian Widget nuhun
Paméran nuhun 1.3.5-1 Gangguan
Sisilia nuhun
SimpleCenters nuhun Gangguan
Tombol SimplePasscode nuhun
Slide2Kill8 Lite nuhun Gangguan
SmartSearch nuhun Gangguan
Kacepetan Intensifier nuhun
Ngabubarkeun 3 nuhun 1.3.0-6 Gangguan
Sambungkeun SSH nuhun 1.3-3 Gangguan
StatusbarCuaca8 sabagean
StatusHUD 2 nuhun
StatusVol 2 nuhun 2 0.7-5 apt.steverolfe.com
StatusVol X nuhun apt.steverolfe.com
Toko Siaga nuhun 1.1
Subtlelock nuhun Gangguan
Super Perékam nuhun
SwipeSelection nuhun Gangguan
SwitchS spring nuhun Gangguan
TabLes nuhun
Poé nuhun Gangguan
TetherMe nuhun
TinyBar nuhun Gangguan
ToneEnabler nuhun
TransparanCameraBar nuhun 1.5-10
TransparentDock nuhun Gangguan
Leres iRadio nuhun 1.0 Gangguan
TypeStatus nuhun Gangguan
TypeTab nuhun Gangguan
Keseragaman2 nuhun repo.pnre.co
UntetheredHeySiri nuhun 1.1 Gangguan
Kelas luhur nuhun 0.3.0-3 http://repo.bd452.com/
VirtualHome8 nuhun Gangguan
Watusi nuhun Gangguan
Tukang salju nuhun 0.9.3918 Gangguan
x Kalayan nuhun
Youtubed nuhun
Zeppelin nuhun

Upami tweak karesep anjeun teu acan aya dina daptar, gaduh kasabaran sakedik sabab pastina dina sababaraha dinten éta bakal cocog sareng ios 8.4. Anjeun kedah masihan margin pikeun pamekar pikeun ngamutahirkeunna tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Jigana AdBlocker 2 ngan ukur tiasa dianggo sawaréh. Kuring parantos ngempelkeun dina iPad Air sareng iPhone 6 kuring sareng perhatoskeun yén éta ngahalangan iklan di Safari, tapi henteu dina Chrome atanapi dina aplikasi anu dipilih.