NOMAD Base One, basis pangeusian paling premium

Aya seueur pangkalan ngecas, tapi ayeuna urang nyobian basa beban tunggal ku desain, bahan jeung kinerja. NOMAD Base One anu anyar mangrupikeun pangkalan MagSafe anu henteu kantos dilakukeun ku Apple, sareng kami nunjukkeun ka anjeun.

sertifikasi MagSafe, nu lain hal leutik

Datangna sistem MagSafe hartina parobahan dina basa ngecas nirkabel pikeun iPhone, sarta kami geus boga model countless cocog sareng MagSafe, nu ngajadikeun eta loba gampang pikeun nempatkeun alat. Tapi "MagSafe Cocog" hiji hal sarta "MagSafe Certified" rada sejen..Segel terakhir ieu mangrupikeun anu urang tiasa tingali dina kotak NOMAD Base One sareng éta mangrupikeun segel anu henteu sadayana ngagem.

Janten dok "MagSafe Certified" hartosna parantos ngalangkungan sadaya pamariksaan sareng syarat Apple pikeun ngamungkinkeun iPhone anjeun ngenalkeun dok ieu aman sareng aman. ngaktipkeun 15W nirkabel ngecas gancang. Ngecas nirkabel konvensional ngan ukur ngahontal 7,5W dina iPhone, sareng ngan ukur nganggo MagSafe resmi Apple tiasa naék kana 15W. Urang tiasa nambihan pangecas Belkin kana pangecas Apple resmi, sareng ti ayeuna NOMAD Base One ieu, hiji prestasi dina jangkauan sababaraha.

Bahan sareng desain premium pisan

Base One mangrupikeun pangkalan ngecas anu teu konvensional. √Čta dijieun tina logam padet jeung kaca. Struktur logam ieu m√©r√© √©ta beurat 515 gram, nu tempo ukuran leutik dasarna loba beurat. Bagean luhur dijieunna tina kaca, euweuh plastik, sarta di tengahna aya carjer MagSafe, kalawan √©l√©vasi cukup ku kituna modul kam√©ra teu no√©l kaca sanajan anjeun teu ngagem hiji kasus.

Ka dasarna anjeun kedah nambihan kabel USB-C kana kabel USB-C panjangna dua méter tina nilon anu dijalin. Ieu téh mangrupa kabel NOMAD has, kualitas pohara alus sarta pohara tahan. Kami gaduh dua warna dasar, hideung sareng bodas, na kumaha bisa jadi disebutkeun, tiap hiji hadir kalawan kabel tina warna anu sarua. Naon anu leungit dina kotak? Adaptor kakuatan. Leres yén kami biasa pangecas anu henteu kalebet dina kotak, tapi kuring nyangka dasar ieu pantes kalebet.

Adaptor kakuatan anu kami anggo kedah nyumponan sababaraha kaayaan supados tiasa jalanna leres. Anu paling penting, kedah gaduh kakuatan sahenteuna 30W supados dasarna tiasa nyayogikeun 15W ngecas nirkabel anu dijanjikeun. Kuring geus diusahakeun kalawan 18W na 20W carjer, na teu eta ngecas laun, éta teu ngecas nanaon. Kalayan 30W, sadayana sampurna. Jelas, éta kedah janten pangecas sareng sambungan USB-C, tapi éta ampir dipikabutuh dina waktos ieu.

operasi flawless

Pondasi kualitas ieu kedah leres-leres fungsina, sareng éta. Magnét tina sistem MagSafe bener-bener kuat, leuwih kuat batan kabel MagSafe Apple sorangan, atawa tina basa MagSafe Duo nu kuring geus anggo salila sababaraha bulan. Teu mungkin mun misplace iPhone anjeun dina darmaga ieu, sabab magnet narik leungeun anjeun sarta iPhone kana posisi sampurna. Sareng cabut iPhone? Nya, teu aya masalah, sabab beurat dasarna anu luhur hartosna anjeun tiasa nyabut telepon nganggo hiji leungeun tanpa ngangkat dasar atanapi flinching.

Lamun anjeun nempatkeun iPhone Anjeun ngad√©ng√© sora sistem MagSafe dituturkeun ku animasi nu ngan ngabalukarkeun sistem MagSafe resmi dina layar, konfirmasi y√©n anjeun meunang 15W ngecas gancang. √Čta henteu gancang ngecas sakumaha anu anjeun k√©ngingkeun ku kabel sareng pangecas 20W, tapi lumayan caket. Lamun perlu dorongan signifikan dina waktu anu singget, basa ieu alternatif pangalusna pikeun kabel, unsur nu sababaraha urang geus poho ngeunaan lila pisan.

Pendapat editor

Base One anyar NOMAD nyaéta pangkalan MagSafe anu sakuduna dilakukeun Apple sareng henteu kantos dilakukeun. Pikeun bahan, finish, rarancang jeung kinerja, euweuh basa sarupa dina pasaran ayeuna, sarta eta ngawengku ogé sertifikasi MagSafe, hal anu saeutik pisan pabrik bisa boast. Jelas ieu mangrupikeun harga anu luhur pikeun mayar: $129 dina situs wéb NOMAD (link) dina salah sahiji dua warna. Mudah-mudahan pas dina Amazon sareng Macnificos.

NOMAD Base Hiji
  • Peunteun √©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
‚ā¨$129
  • 80%

  • NOMAD Base Hiji
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Aw√©t
    Penerbit: 100%
  • B√©r√©s
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Desain sareng bahan
  • Teu gerak dina beuratna
  • MagSafe disertipikasi
  • Wireless ngecas gancang

Kontra

  • Teu kalebet adaptor listrik

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.