Telstra Australia ngamungkinkeun anjeun nganggo Apple Music tanpa diskon data seluler

Apple Musik

Telstra, operator seluler nomer hiji Australia, nuturkeun jejak T-Mobile dina ngumumkeun yén palanggan kalayan rencana Go Mobile na ayeuna tiasa ngupingkeun lagu, albeum sareng daptar puter. Puterkeun Apple Music tanpa nganggo sangu data bulananceuk perusahaan.

Salaku tambahan pikeun tingkat rata Apple Music, palanggan ogé tiasa ngalanggan Netflix, Stan sareng Presto ngalangkungan Telstra terasrasakeun aksés bébas hirup NRL atanapi AFL. Wawaran éta diberlaku dina Salasa 23 Agustus.

Data streaming gratis pikeun Apple Music tunduk ku operator dina kawijakan panggunaan "FairPlay" ngeunaan panggunaan data anu kaleuleuwihi. "Dina kasus Telstra's Go Mobile broadband pikeun PC dibungkus, urang tingali a overuse nyaeta 12.000MB per bulanTelstra nyarios. 12.000MB per bulan sakitar 12 gigabyte data sélulér per bulan.

Sakumaha didadarkeun di sateuacan, sababaraha rencana Telstra ayeuna kalebet tilu bulan langganan gratis kana jasa vidéo sapertos Netflix, Presto sareng Stan. Salaku kauntungan tambihan, sadaya rencana Telstra ayeuna kalebet langganan Panyimpenan awan OneDrive kalayan 200 GB gratis, Data titik aksés jauh jauh sareng gratis Telstra sareng usum ngalirkeun ka NRL / AFL 2016.

Tungtungna, éta Versi uji coba Apple Music genep bulan sayogi pikeun sadaya palanggan Tesla énggal dina uji coba gratis tilu bulan Apple, masihan ka penggemar Tesla salapan bulan gratis Apple Music. Saatos ieu réngsé, pangiriman data gratis pikeun Apple Music tetep henteu lungsur.

Operator sélulér panggedéna di Australia, Telstra, parantos ngawangun jaringan anu ngalangkungan langkung ti 2,4 juta kilométer pasagi sareng ngahontal 99,3 persén penduduk Urang Australi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.