DaVinci Resolve pikeun iPad Pro bakal gaduh versi gratis sareng premium

DaVinci Resolve pikeun iPad

Sababaraha dinten kapengker Apple dibere kami jeung iPad Pro anyar kalawan processor M2, tapi dina video presentasi Apple nyumput aplikasi video anyar ti kami ... Ieu salah sahiji novelties paling gumbira publik leuwih difokuskeun kana video, sarta yén nyaeta naon urang ngobrol ngeunaan éta dina video urang bisa ningali datangna DaVinci Resolve pikeun iPad. Éditor pidéo anu kasohor, grading warna, sareng épék tungtungna sumping ka iPad pikeun nyetél tren. Kami tungtungna tiasa ngédit pidéo sacara profésional dina iPad. Jeung pangalusna sadaya, éta bakal datangna kalawan a versi gratis sareng premium anu mayar kanggo 95 dolar… 

Sareng sigana urang gaduh warta anu saé, DaVinci Resolve pikeun iPad bakal cocog sareng sadaya iPads anu diropéa kana iPadOS16 najan sakumaha biasa bakal dioptimalkeun pikeun iPad Pro anyar kalawan processor M2.

  • Tab gradasi sareng éditan bakal dioptimalkeun pikeun layar iPad Pro 12,9 inci.
  • Ngarojong tampilan HDR dina 12,9 inci iPad Pro jeung chip M1
  • Nepi ka 4x ProRes Ultra HD rendering pamutahiran kinerja jeung chip M2
  • Cocog sareng DaVinci Resolve 18 file proyék
  • Ngarojong kolaborasi multi-pamaké via Blackmagic Cloud
  • Ngarojong file média RAW H.264, H.265, ProRes sareng Blackmagic
  • Ngarojong klip tina panyimpenan iPad, Photo Library, sareng iCloud
  • Impor klip tina drive USB-C éksternal
  • Gawéna sareng Apple Pencil, Magic Trackpad, Magic Keyboard, sareng Smart Keyboard Folio

Sakumaha anu kami nyarios dina awal tulisan ieu, DaVinci Resolve pikeun iPad bakal nganggo versi gratis sareng versi anu mayar sabab geus sadia pikeun platform séjénna. Versi premium bakal ngagaduhan sababaraha tambahan anu prinsipna ngan ukur difokuskeun kana masarakat anu paling profésional. Salaku CEO parusahaan, Grant Petty, nyebutkeun, "Kadatangan DaVinci Resolve pikeun iPad mangrupikeun révolusi pikeun pasca produksi. Konsumén bakal gaduh kakuatan alat-alat pasca-produksi Hollywood pikeun ngédit sareng gradasi warna sacara harfiah dina ujung ramo, nyiptakeun generasi énggal éditor kreatif sareng pewarna. DaVinci Resolve pikeun iPad bakal sumping engké taun ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.