IEUH Peta, Nokia Nokia anu naék tina lebu na

ios

Pasangan kuring Nacho parantos ngingetkeun anjeunna di 2014, sareng nubuat éta leres: Nokia parantos ngahirupkeun DIDIEU Maps pikeun iPhone, hal anu mangrupikeun warta anu saé pikeun sadayana kumargi éta mangrupikeun aplikasi anu parantos ngantepkeun rasa dina sungut sanaon kanyataan yén versi taun kamari henteu ditulis sacara asli pikeun ios sareng ku sabab éta dina tingkat performa éta sanés kagum.

Leres ti mimiti

Nokia panginten buru-buru ngaluncurkeun aplikasi tanpa asli, ragrag jauh tina kinerja anu diarepkeun sacara umum. Saatos fiasco leutik ieu, aranjeunna mutuskeun mundur aplikasi anu dibarengan sareng sékrési ios 7, janten prioritas perusahaan, ayeuna janten prioritas Microsoft, janten ngadamel vérsi anu asli pikeun ios 7 sareng 8, ngamangpaatkeun unggal gempungan terakhir kamampuan pikeun ngolah iPhone, anu penting pisan upami ngeunaan aplikasi anu ngatur seueur inpormasi sacara langsung.

Fitur bentang -na rada rumit pikeun dipendakan dina aplikasi gratis- nyaéta neundeun peta dina mémori kanggo dianggo engké tanpa sambungan atanapi henteu nganggo data méakkeun, hal anu di dieu ditawarkeun Maps Kami tiasa ngaunduh sadaya peta anu dipikahoyong, anu bakal nyegah urang ngonsumsi data ku cara anu matak pikasediheun atanapi henteu aya navigasi bahkan tanpa cakupan, naha kusabab urang jauh ti anteneu GSM atanapi kusabab urang aya di nagara anu teu ngagaduhan data héndsét jasa.

Fitur séjén

ios

HERE Maps mangrupikeun alternatif anu lengkep pikeun saha waé anu milari GPS pikeun iPhone, kumargi éta ogé kalebet peringatan anu kadéngé, sistem pikeun nyimpen tujuan di masa depan pikeun ninggalkeun perjalanan anu direncanakeun sateuacana sareng tangtosna péngkolan-péngkolan arah supados urang henteu kéngingkeun leungit sareng mobil.

Kamungkinan TomTom, Sygic atanapi aplikasi mayar sanés anu aya di App Store ngagaduhan fungsi langkung seueur tibatan IEUH Maps, tapi teu aya di antawisna anu gratis sareng nawiskeun kami pisan-pisan, janten aplikasi ieu janten idéal pikeun sadayana anu kedah dilakukeun buka ti A dugi ka B sareng henteu hoyong ngorehan saku na.

Catetan: ayeuna HERE Maps ngan ukur di App Store US, tapi diperkirakeun éta bakal énggal-énggal mimiti muncul di Toko di seluruh dunya. Samentawis éta anjeun ngan ukur tiasa ngaunduh nganggo akun iTunes di Amérika Serikat.

Peunteun urang

réditor-marios

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Renzo cenahna

    Sakumaha koreksi kana pos éta nyaéta Nokia (Pencipta peta DI SINI) sanés milik Microsoft .. Tapi éta tiasa dianggo salaku perusahaan mandiri. naon anu ngagaduhan patén Microsoft dilisensikeun sareng naon bagian tina alat Nokia.
    Wasalam
    Renzo ti Uruguay

  2.   Individu cenahna

    Kuring parantos ngaunduh ti Applestore di Spanyol.

    Kuring henteu terang naha éta versi percobaan atanapi henteu ...