DigiTimes: iPad kalayan Layar Mini-LED Moal Diluncurkeun Dugi sahenteuna April

iPad Pro mini dipimpin

Aya seueur rumor anu ngahontal kami dina minggu-minggu terakhir tina kamungkinan peluncuran 12,9-inci iPad Pro sareng layar Mini-LED anyar. Éta ogé nunjuk ka iPad Mini anu mungkin kalayan desain lanceukna anu langkung kolot, ngirangan pigura sareng ningkatkeun layar. Ayeuna, sadayana sigana nunjukkeun kana jinis layar ieu, mini-LED, moal ningali lampu dina alat Apple anyar dugi kuartal kadua ieu 2021, anu dimimitian tanggal 1 April payun.

Numutkeun ka DigiTimes sareng sumber industri anu aya hubunganana, Kami henteu kedah ngantosan alat anyar ieu dugi ka akhir Maret paling awal.. Numutkeun publikasi na anu pang anyarna (via MacRumors):

Epistar parantos janten hiji-hijina pemasok chip LED mini anu tiasa dianggo dina iPad Pro 12,9 inci kalayan tampilan mini-LED sakitar 50% kapasitas produksi na dikhususkeun kanggo tablet Apple pikahareupeun sareng kiriman skala ageung anu rencanana badé dimimitian di kuartal kadua 2021, numutkeun sumber.

Minggu kamari, DigiTimes parantos nunjukkeun yén iPad Pro 12,9 inci anyar tiasa diluncurkeun dina akhir Maret atanapi awal kuartal kadua taun ieu. Biantara robih ayeuna sacara jelas nyatakeun yén pangiriman massal iPad anyar bakal dimimitian dina kuartal kadua.

Di sisi anu sanésna, minggu kamari urang parantos ngalaporkeun spekulasi anyar yén Apple bakal ngayakeun acara Maret anu dipiharep dinten Salasa tanggal 23. Produk anyar diarepkeun bakal diwanohkeun sapertos AirTags anu diantos-antos, AirPods 3 anu énggal (Kami ngantunkeun tulisan di handap ieu dimana kami parantos nyaritakeun sadaya inpormasi ngeunaan naon anu dipikaterang ngeunaan aranjeunna di dieu) sareng modél iPad Pro anu énggal. Numutkeun kana bocor DigiTimes énggal sareng nyandak éta leres, sanaos presentasi na, iPad Pro kalayan layar mini-LED moal diluncurkeun dugi ka hiji waktos engké.

Apple ngagaduhan produk anu béda dina jalan kaluar na sareng téknologi mini-LED na kami moal reuwas upami janten standar pikeun alat anjeun. Ukur ngingetan bédana ku layar LCD normal, dimana mini-LED ngagampangkeun katerangan anu langkung ageung ogé kontras anu langkung ageung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.