Pituduh pamungkas pikeun Apple College diskon

Apple henteu dipasihkeun ka diskon, saleresna aranjeunna henteu aya di toko resmina, saluareun diskon alit anu urang tiasa mendakan di toko umum sapertos mall balanja atanapi perusahaan penjualan éléktronika, janten mangpaatkeun sababaraha kamungkinan anu Apple nawarkeun kami pohara penting.

Kami mawa anjeun pituduh definitif supados anjeun tiasa ngamangpaatkeun diskon murid Apple sahingga ngahémat artos. Kami moal ngantep anjeun ragu ngeunaan diskon juicy ieu anu Apple nempatkeun dina panangan anjeun, naha anjeun bakal sono?

Kumaha carana abdi tiasa ngagaleuh ku diskon murid?

Apple ngagaduhan katalog produk anu tiasa diaksés ku mahasiswa anu didaptarkeun atanapi diaku ka universitas, ogé sepuh anu hoyong mésér pikeun mahasiswa universitas sareng tangtosna guru sareng tanaga sanés dina séktor pendidikan. Pikeun tiasa ningali toko anu Apple sayogi pikeun sektor pendidikan, anjeun kedah lebet ka Apple Store pikeun sektor pendidikan. tur aya anjeun bakal bisa pariksa jenis alat Apple kaasup dina katalog diskon.

Sagedengeun ti eta, sababaraha outlet séjén kawas K Tuin o Rosellimac Aranjeunna nawiskeun tawaran anu béda pikeun séktor pendidikan sareng mahasiswa anu anjeun ogé kedah diajar sabab kadang kaayaanana langkung saé tibatan di Apple Store sorangan.

Hal kahiji anjeun kedah tiasa ngaksés diskon séktor pendidikan Apple nyaéta daptar pikeun HARI upami anjeun nyumponan sarat anu kami parantos disebatkeun di luhur, pikeun ngalakukeunana ngan saukur lebetkeun halaman wéb verifikasina atanapi ngadaptarkeunana.

Anjeun kedah nganggo akun email universitas anjeun, anu anjeun anggo pikeun log in ka Kampus Virtual atanapi sesa platform, atanapi salami prosés pendaptaran anjeun tiasa unggah kartu murid atanapi kartu kiridit murid supados aranjeunna tiasa pariksa akun anjeun. Sataun sakali anjeun kedah nganyarankeun akun UNiDAYS anjeun, tapi tong hariwang, prosésna gancang sareng verifikasi dilakukeun ku email.

Ieu sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadaptarkeun UNiDAYS sareng tiasa ngaksés katalog tawaran sareng diskon anu teu kaétang pikeun séktor pendidikan atanapi universitas anu Apple nempatkeun dina lontar anjeun.

Sabaraha diskon anu dilakukeun ku Apple?

Salaku aturan umum, diskon murid di Apple Store dina sektor pendidikan bakal antara 8% sareng 10% gumantung kana jinis produk anu anjeun hoyong mésér. Gampang pisan mariksa bédana harga, kantun angkat ka wéb sareng pariksa éta MacBook Air dimimitian dina 1.016,94 euro pikeun sektor pendidikan sareng harga total tanpa diskon € 1.129, Éta ngahémat langkung ti € 100 pikeun MacBook Air henteu goréng pisan, sareng bédana bakal langkung katingali pas urang kéngingkeun produk anu langkung luhur.

Alat naon anu abdi tiasa mésér?

Di dieu kuciwa munggaran anjeun tiasa sumping, kumaha upami henteu, katalog anu Apple nawiskeun pikeun ngamangpaatkeun diskon murid dirarancang khusus pikeun ngabantosan anjeun dina unggal dinten diajar anjeun, kituna ngan maranéhanana produk dedicated ka produktivitas, automation kantor atawa ngembangkeun sadia tur ieu otomatis ngaluarkeun iPhone, Apple Watch na AirPods.

Ku kituna, urang bakal bisa meuli produk handap dina sakabéh varian maranéhanana komo upami urang hoyong, urang tiasa nyaluyukeun aranjeunna atanapi nyaluyukeun cirina:

  • MacBook Air
  • MacBook Pro
  • iMac
  • Mac Pro
  • Mac mini
  • Pro Display XDR
  • iPad Pro
  • iPad Air
  • iPad
  • mini iPad

Nya kitu, anjeun bakal boga aksés bébas Apple TV + sagemblengna bebas lamun meuli langganan kana Apple Music pikeun pelajar € 4,99 per bulan, tawaran hébat sejen nu ngan pamaké accredited kalawan UNiDAYS bisa ngarasakeun.

Naha aya nawaran dina tempat jual anu sanés?

Mémang anjeun tiasa mendakan tawaran pendidikan ogé di tempat penjualan anu sanés. Contona K-Tuin nawiskeun pembiayaan 0% kanggo ngagaleuh Mac atanapi iPad, sadayana ieu salian diskon anu biasana 10% dina harga tungtung produk. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu ngabuktikeun yén anjeun sasuai jeung kaayaan, boh ngaliwatan ramatloka jeung ngaliwatan toko fisik K-Tuin, anjeun kudu nampilkeun kartu murid valid anjeun, pendaptaran kursus ayeuna jeung bukti pembayaran Anjeun atawa, dina henteuna sadaya di luhur sertipikat ti pusat pendidikan nunjukkeun yén anjeun murid dina kursus ayeuna.

Pikeun bagian na Rosellimac, salah sahiji anu ngajual ulang Apple anu paling penting di Spanyol, gaduh diskon permanén antara 3% sareng 5% gumantung kana kampanye husus pikeun pamaké nu boga status murid. Dina kasus Rosellimac anjeun kedah akreditasi kalayan salah sahiji tina tilu pilihan ieu: kartu murid anu sah, pendaptaran kursus anu sah atanapi sertipikat ti pusat dimana anjeun diajar.

Iraha waktos anu pangsaéna pikeun mésér?

Nya di dieu urang gaduh trik penting pikeun nyarioskeun ka anjeun, nyaéta yén sakali sataun antara Séptémber sareng Oktober Apple biasana ngaluncurkeun promosi éta. "Balik sakola" Marengan sesa ulang sellers parusahaan, dieu anjeun bisa nempo nawaran gélo otentik nu bakal ngidinan Anjeun teu ngan ngahemat dina meuli Mac atawa iPad, tapi ogé ngagabungkeun jeung novelties séjén nu teu kudu sono.

Seueur tina tawaran kampanye sakola ieu bakal kalebet sababaraha AirPods sareng pameseran anjeun, voucher kado, pembiayaan 0% sareng jasa ekslusif sapertos kursus atanapi asuransi kacilakaan sareng alat anjeun, janten pikaresepeun pisan upami anjeun henteu buru-buru, anjeun ngantosan kampanye sakola sabab anjeun tiasa nyandak sababaraha AirPods pikeun ngiringan iPad énggal anjeun. atawa Mac, hiji tawaran nu pasti moal rék sono kaluar on.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan diskon murid Apple, ayeuna anjeun teu gaduh alesan pikeun henteu ngahémat pameseran anjeun ti perusahaan Cupertino.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.