Bulan ieu tantangan dobel pikeun Apple Watch: The Challenge of Unity sareng ayeuna tangtangan Bulan Jantung

Tangtangan bulan haté

Sakumaha biasana Apple bakal nambihan tantangan Bulan Jantung pikeun pangguna Apple Watch dina sababaraha jam ka payun. Seueur urang anu "kaitung" kana jinis tantangan ieu anu Apple usulkeun ka kami, henteu paduli kumaha konyolna, sareng enya, kuring kaasup kuring sorangan.

Kanggo 14 Pébruari payun, anu persisna Hari Valentine, Apple ngusulkeun urang ngalaksanakeun tantangan anyar anu diwangun meunang 60 menit latihan sareng kéngingkeun medali, stiker pikeun ngabagi aplikasi sareng anu paling penting: kaséhatan anu langkung sakedik.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngarayakeun 'Bulan Sejarah Hideung' kalayan tantangan anyarna pikeun Apple Watch

Bulan ieu urang ngagaduhan tantangan anu dua kali sareng éta sababaraha dinten ka pengker éta Apple nyebarkeun anu aya hubunganana sareng Bulan Sejarah Hideung. Tangtangan anu ngajak urang ngalih tujuh dinten berturut-turut janten seueur urang tiasa hubungan hiji sareng anu sanés. Kanggo kaseueuran atlit ieu tiasa saderhana dilakukeun tapi pikeun anu ngamimitian éta pasti mangrupikeun pilihan anu saé pikeun memotivasi urang pikeun ngahontal tujuan ieu anu ditetepkeun ku Apple. Dina pengertian ieu, kami ngundang sadaya pangguna iPhone Aktualidad ka bagikeun prestasi anjeun ka kami dina jaringan sosial Twitter.

Dina hal ieu, Apple Watch tiasa janten konci pikeun jalma anu hirupna cicing mimiti dimimitian meunang latihan atanapi sahenteuna ngalih-ngalih sababaraha jam. Unggal jalma bénten tapi mungkin anjeun tungtungna resep ngalakukeun menit-menit latihan sahingga ngamimitian dina roda anu séhat anu nguntungkeun urang tanpa ragu. Tantangan na henteu némbongan sacara resmi pikeun sadaya pangguna nalika kami nyerat berita ieu tapi éta pasti yén éta bakal tungtungna dugi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.