Dua pidéo anu mempertanyakan ayana Bendgate

iphone-narilep

Saha anu henteu terang "bendgate"? Kieu carana kumaha "skandal panganyarna" Apple parantos dingaranan, numutkeun iPhone 6 na sareng khususna 6 Plus tiasa dilipet kalayan gampang, bahkan ku ngan saukur nyandak dina saku calana anjeun atanapi ku nganggo tekanan. Pidéo jalma ngalipet merek anyar iPhones 6 parantos ngumbara wéb sareng jaringan sosial di sakumna dunya, tapi ayeuna pidéo anyar tina Consumer Reports nembongan numana kanyataan ieu ditaroskeun, anu ditambihkeun yén pidéo asli UnboxTherapy sigana tiasa dimanipulasi. Kami nunjukkeun ka anjeun di handap ieu.

Bejakeun hal sanajan palsu yén aya anu tetep

Ieu mangrupikeun premis anu leres-leres leres dina internét. Pidéo UnboxTherapy diédit Sareng alesan éta, naon anu ditembongkeun panginten henteu cocog sareng kanyataan. Tingali dina 1:40 pidéo éta, sapertos iPhone mimiti gampang ditekuk, layar iPhone nunjukkeun 2:26 jam. Ampir dina akhir pidéo, dina menit 2:44 iPhone parantos ngagulung, sareng deui urang tiasa ningali layar, ayeuna nunjukkeun jam 1:59. Naha ieu hartosna yén palsu yén iPhone bends? Pastina henteu, éta dibengkokkeun, tapi jelas yén saha waé anu ngarékam pidéo na parantos ngagulung iPhone sababaraha kali, maka iPhone 1 gampang dibengkokkeun dina 39:6.

Pidéo-palsu-iphone-ngagulung

Tapi ieu henteu janten masalah, sabab video ieu ngagaduhan langkung ti 30 juta pandangan sareng seuseueurna seueur moal terang yén éta dirusak, bahkan seueur jalma anu ningali yén éta dirusak bakal teras-terasan mikir yén iPhone 6 tilep gampang.

Laporan Konsumén uji ketahanan sababaraha telepon pinter

Laporan Konsumén parantos diuji sababaraha telepon pinter di pasar pikeun ningali kumaha kakuatanana sateuacanna dibengkokkeun. Alat-alat anu anjeun parantos tés nyaéta iPhone 5, 6 sareng 6 Plus, HTC One M8, LG G3 sareng Samsung Galaxy Note 3. Hasilna aya dina gambar di handap ieu.

Konsumén-laporan

Heran yén iPhone 6 Plus aya di luhur iPhone 6, nalika inpormasi sateuacanna nyatakeun yén ukuran anu langkung ageung mangrupikeun panyabab utama kalemahanana. Tapi sanaos aranjeunna sanés anu paling tahan pikeun ngabengkokkeun, kakuatan 70 pon sama sekali tidak dapat diabaikan. Urang tiasa nyarios yén éta gaya anu sami diperyogikeun pikeun ngabagi 4 patlot, hal anu henteu saderhana sakumaha anu urang tingali dina video anu sami.

Réspon Apple ka Bendgate

Perusahaan parantos ngaréspon ku mastikeun éta jarang pisan salah sahiji modél iPhone anyar anjeun ngalipet kalayan panggunaan normal, tapi upami kitu, éta bakal ngarobahna pikeun anu sanés di Toko Apple na, saatos jelasna mariksa yén éta henteu ngagaduhan karusakan anu sanés nunjukkeun yén karusakan éta disababkeun ku panyalahgunaan. Anjeunna ogé parantos masihan jumlah palanggan anu parantos ngangluh ngeunaan iPhone 6na kusabab parantos dua kali: 9. Ngitung yén langkung ti 10 juta alat parantos dijual, éta 9 panginten leres-leres cacat, éta mangrupikeun perséntase anu langkung ti ditarima.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   norickabe28 cenahna

    UnboxTherapy parantos ngintunkeun pidéo énggal anu miceun sadaya tulisan. https://www.youtube.com/watch?v=gJ3Ds6uf0Yg

    Kuring resep pisan kana iPhone 6 Plus, tapi tangtosna kuring moal wani bari.

    1.    Pablo cenahna

      Upami anjeun hoyong urang percanten ka anu gendut, anjeun kedah ngalakukeun anu dipercaya sareng henteu nyandak éta alat tina tangan, montok ti samsung! Ngabdikeun diri pikeun muih! Kuburan Empanadas! He he

      1.    Roberto cenahna

        Iphoneros sareng tiori konspirasi na. Teleponna datar, Nuhun tapi anjeun tiasa ningali dina bayangan lénsa yén telepon henteu pernah ngarobahna. Ayeuna kuring nyaritakeun hal, upami pidéo ti UnboxTherapy palsu, henteu saur anjeun Apple kedah ngagugat anjeunna pikeun fitnah? hargana apal saham pasar saham murag ku 3% saatos #bendgate, upami pidéo na palsu, apel pastina bakal ngagugat anjeunna tapi éta sanés masalahna.

  2.   FK69 cenahna

    Zas anu sanés langkung seueur dina sadayana wéb kana wéb ieu…. Naon anu matak éraan Blogsphere di sekitar Apple ... éra ....

    1.    Gabriel ༒ Ortega (@gabrielort) cenahna

      Anu kuring henteu ngartos naha, pikeun ngajantenkeun pidéo langkung dipercaya, aranjeunna TEU sok ngantepkeun iPhone katingali, aranjeunna nyabut palastik, sabab kuring terang yén saatos aranjeunna nyabut plastik sareng ngan ukur museurkeun raray sateuacan ngalipet éta, aranjeunna henteu ngarobah éta telepon? Salian ti éta waktos ayeuna anjeunna henteu guyonan ngalaksanakeun kakuatan anu sami anu dipaksakeun na dina pidéo kahijina!

      1.    FK69 cenahna

        Pasti calro ...

      2.    Pablo cenahna

        Sapinuhna satuju sareng anjeun, lian ti montél henteu ngalakukeun langkung ti telepon dobel, teu aya anu ngajelaskeun ka anu bodo yén telepon upami kuring percanten hal anu sanés? Ku jalan kitu, naon anu mania ngaco sareng alat anu saé, kumaha upami Ferrari? Upami urang najong panto, éta bakal murag !!!! ……… .. Naon jalma anu tinta Gusti.

        1.    Roberto cenahna

          Naha iphoners resep ngabandingkeun iphone sareng mobil mahal? Kumaha waé ogé, iPhone 6+ ku pangwangunanana bakal janten mobil anu murah sareng kirang diwangun. Intina ngabengkokkeun telepon nyaéta aya laporan ngeunaan jalma anu ngagulung bari nyepeng iphone dina saku payuneun calana. Batur anu nyobian naha leres. Teu aya anu bade ngabengkokkeun telepon anjeun sacara sengaja, tapi upami anjeun ngahaja ngaliwat naon anu langkung saé henteu mésér iphone6 ​​+ anu kirang dirancang, langkung saé anjeun mésér kualitas anu langkung saé sareng langkung tahan Galaxy Note 4.

          1.    norickabe28 cenahna

            Anjeun katingali hormat enya. Hirup bagja di dunya anjeun.

      3.    Roberto cenahna

        Lalajo pidéo éta deui sareng perhatoskeun ngeunteung kacamata. IPhone henteu pernah dirobih. Naha hésé pisan pikeun éphoner yakin yén apel tiasa ngalakukeun kasalahan?

  3.   vaderiq cenahna

    Éta ngan ukur 9 anu diaku cacat, anu sanésna ngabobodo pikeun merenah supaya henteu nolak atanapi nampi kasalahan aranjeunna. Ieu kasus perusahaan asuransi pikeun produk, aranjeunna teras-teras nempatkeun "buts" ka anjeun supados henteu ngarobih telepon anjeun.

    1.    Roberto cenahna

      Naha iphoners resep ngabandingkeun iphone sareng mobil mahal? Kumaha waé ogé, iPhone 6+ ku pangwangunanana bakal janten mobil anu murah sareng kirang diwangun. Intina ngabengkokkeun telepon nyaéta aya laporan ngeunaan jalma anu ngagulung bari nyepeng iphone dina saku payuneun calana. Batur anu nyobian naha leres. Teu aya anu bade ngabengkokkeun telepon anjeun sacara sengaja, tapi upami anjeun ngahaja ngaliwat naon anu langkung saé henteu mésér iphone6 ​​+ anu kirang dirancang, langkung saé anjeun mésér kualitas anu langkung saé sareng langkung tahan Galaxy Note 4.

  4.   tanda cenahna

    "Puterkeun panon pikeun merenah supaya henteu buruk"? Sigana mah teu aya anu paduli "buruk" saatos nyéépkeun buruan

  5.   sitanglo cenahna

    Anu kuring henteu ngartos sabab jalma mésér iPhone sareng hal anu mimiti dilakukeun nyaéta ngalipetna, kuring gaduh iPhone 6 anu nembé mésér sareng kuring langkung bagja tibatan Gusti, hal terakhir anu bakal kajantenan kuring nyaéta nguji pikeun ningali naha éta ngabengkokkeun, anjeun kedah masok. Ogé, upami aya hal anu aneh anu dibéngkokeun, saur kuring, Apple bakal ngarobahna sareng teu aya anu kajantenan, indung kuring tina sepotong debu aranjeunna pasang bola cangkir

  6.   louis padilla cenahna

    Nyaéta, tés Konsumén henteu valid, tapi pidéo UnboxTherapy anu jelas dimanipulasi kedah dianggo salaku rujukan.

    1.    FK69 cenahna

      Naha anjeun terang cara maca? Nya, maca deui kunaon kuring henteu nyarios éta. Kuring parantos nyarios yén sanés hiji tés ogé anu sanésna nyata.

      1.    Roberto cenahna

        Nalika kuring émut antenagate ogé dibela ku Consumer Laporan, sareng tungtungna upami kagagalan leres atanapi henteu? Ayeuna ku #bendgate, duanana tés kedah dijaga kalayan ati-ati, bédana nyaéta lamun jalma ti UnboxTherapy ngalakukeun tés maka Apple kedah ngagugat anjeunna kusabab fitnah sareng jelas éta henteu bakal jadi masalah. IPhone 6+ kirang diwangun, jaman. Apple parantos réngsé ku argumen yén éta bakal ngawangun sagalana sampurna.

    2.    Roberto cenahna

      Nalika kuring émut antenagate ogé dibela ku Consumer Laporan, sareng tungtungna upami kagagalan leres atanapi henteu? Ayeuna ku #bendgate, duanana tés kedah dijaga kalayan ati-ati, bédana nyaéta lamun jalma ti UnboxTherapy ngalakukeun tés maka Apple kedah ngagugat anjeunna kusabab fitnah sareng jelas éta henteu bakal jadi masalah. IPhone 6+ kirang diwangun, jaman. Apple parantos réngsé ku argumen yén éta bakal ngawangun sagalana sampurna.

  7.   aarancon cenahna

    Kuring yakin ieu lain ngan ukur manuver orkestra ti Samsung atanapi pesaing Apple sanés, jaman. Éta tiasa leres yén salapan palanggan éta ngagaduhan masalah ieu dina unit khusus éta. Produk naon waé tiasa sumping kalayan cacat manufaktur sareng henteu produk atanapi mérek anu dileupaskeun, tapi hype anu parantos dipasihkeun henteu normal atanapi bahkan jarak jauh. Hype sareng cymbal kana masalah anu 9 pangguna tina sakitar 10 juta parantos aya (anu ayeuna bakal seueur deui). Hayu, ieu lucu.

    Di sisi anu sanésna. Dinten ieu kuring aya dina panangan Apple Store iPhone 6 anyar sareng iPhone 6 Plus sareng kuring kedah ngaku ... Kuring nyandak topi ka Apple, naon indung Allah anu berharga, kualitas konstruksi naon, parasaan naon dina panangan. Kantun iPhone anu pangsaéna sareng ogé panjang anu aya dina panangan kuring. Kaleresan kuring sieun pisan kana masalah dimensi (maksudna mah iPhone 6 normal kusabab plus henteu didamel pikeun kuring), sareng ngabandingkeun éta sareng iPhone 5 kuring henteu aya seueur bédana atanapi naon anu tiasa ditarima sacara sampurna . Kami angkat dina dinten anu sami sareng Natal anu kuring bérés cicing, kuring ngaleupaskeun iPhone 5 kuring ayeuna, ngicalna sareng mésér iPhone 6 anu énggal sabab, leres, éta henteu bisa dilawan. Naon taktik pikeun Gusti, garis naon, sadayana, nyaéta anu luhur. Hiji-hijina kakurangannana, pikeun anjeun anu parantos kenal kuring, nyaéta ikon ios 7/8 anu berdarah anu ngancurkeun sadaya kaanggotaan telepon. Nanging ieu berkat jailbreak gampang dirobih, heh heh.

  8.   ShandorZ cenahna

    Anjeun kedah janten jelema bodo pikeun nyésakeun telepon anjeun dina saku tukang anjeun teras linggih dina ¬¬

  9.   Carlos cenahna

    Jalma anu teu tiasa mikir nyalira membela perusahaan anu henteu ngalakukeun nanaon pikeun aranjeunna salain ti nyandak artos ti aranjeunna pikeun hal anu teu perlu.
    Konsumén cuci otak!

    1.    Pablo cenahna

      Pareuman Carlos sareng mésér buku nyalira, mundur.