Dua prototipe iPhone anu tiasa dilipat ngalirkeun tés durasi internal

iPhone lipat

Aya paningkatan rumor ngeunaan kamungkinan modél tina iPhone lipat éta bakal dileupaskeun dina waktos anu payun. Pasti perusahaan ngerjakeun masalah éta, sareng parantos gaduh prototipe kahijina dina tabel di Apple Park.

Ngan parantos dibocorkeun dina halaman wéb Taiwan anu dua tina prototipe ieu parantos lulus tés katahanan anu dibutuhkeun ku Apple pikeun alat sapertos kitu tiasa dipasar. Hayu urang tingali naon anu parantos dibocorkeun tina iPhone anu tiasa dilipat ieu.

Sakumaha diterbitkeun Dailykonomi Poean .ropa, dua purwa tina iPhone anu tiasa dilipat minggu ieu ngaluluskeun tés ketahanan internal anu diperyogikeun ku perusahaan Cupertino pikeun alat-alat ieu pikeun dipasarkeun.

Saur tés tina sistem hinge tilepan anu didesain Apple pikeun dua iPhone anu béda réngsé sababaraha dinten ka pengker di pabrik Foxconn di Shenzhen, Cina.

Prototipe sareng dua layar anu misah

Tulisan éta nyatakeun yén iPhone anu tiasa dilipat munggaran anu ngalaman tés ketahanan sapertos kitu nyaéta modél layar dobel, sigana prototipe layar dua anu sami dikabarkan ku Jon Prosser dina Juni 2020.

Prosser ngajelaskeun dina waktos éta yén modél ieu nganggo dua panel tampilan misah anu nyambung ku engsel. Sanaon prototipe iPhone gaduh dua layar misah anu ngagabung ku engsel, Prosser nyatakeun yén panél katingali "lumayan mulus sareng mulus."

Ogé kedah dicatet yén Apple parantos dipaténkeun alat sareng dua layar misahkeun anu tiasa dihijikeun babarengan pikeun nyiptakeun hiji alat tilepan ku engsel, anu sora na siga anu mirip sareng alat tilepan layar dobel Apple anu dikabarkan.

Gaya "cangkang" anu sanés

IPhone lipat

Prototipe kadua nyaéta gaya "cangkang".

Prototipe kadua anu parantos diuji dikabarkan cangkang tilepan, mirip pisan sareng Samsung Galaxy Z Flip atanapi Lenovo's Moto RAZR. Laporan UDN nyatakeun yén modél clamshell ieu ngonpigurasi pikeun nganggo tampilan fléksibel Samsung OLED.

Laporan samemehna ogé nyarios yén Apple mesen 'sajumlah ageung' sampel tampilan telepon sélulér Samsung pikeun tujuan uji coba di awal taun 2020.

Teu jelas naha dua alat anu diuji éta ngagaduhan sistem engsel anu béda. Unit uji dianggap perumahan sareng interior anu kawates pisan tibatan alat anu fungsina lengkep. Ieu kusabab tujuan utama tés éta pikeun meunteun daya tahan sistem hinge anu didesain Apple.

Laporan mastikeun yén tés parantos réngsé, sareng ayeuna aranjeunna ngantosan Apple ngaevaluasi mana tina dua modél tilepan anu bakal dipilih, kusabab ngan hiji anu bakal neraskeun dina prosés desain, sareng anu sanésna bakal dipiceun.

Komo upami modél dipilih nuturkeun proyék, éta panginten éta Apple ngantosan kumaha réaksi pasar ngalawan smartphone tilepan munggaran kompetisi anu parantos aya di jalan.

Upami mangrupikeun produk anu henteu ngan ukur ngamimitian (utamina kusabab harga na mahal), Apple tiasa ngeureunkeun proyek na prototipe dipilih Éta ti saprak dina méja, janten disimpen dina laci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.