Hoyong janten bagian ti generasi saterusna bakat Apple?

Hoyong janten bagian ti generasi saterusna bakat Apple?

Upami anjeun penggemar Apple, produkna sareng jasa na, pastina dina langkung ti hiji waktos anjeun parantos ngabayangkeun kumaha anjeun hoyong janten bagian tina perusahaan anu paling dipeunteun sareng dipuji di dunya. Nya, upami anjeun ogé ngémutan yén anjeun ngagaduhan bakat anu hébat pikeun bidang pamasaran sareng kreativitas, siap-siap sabab meureun anjeun tiasa janten bagian ti pagawé Apple salajengna.

Perusahaan Cupertino milarian bakat anu pangsaéna di dunya pamasaran anu bakal ngawangun Apple énjing sareng pikeun ieu, éta parantos nyiptakeun program énggal disebat "The Orchard". Di dieu urang carioskeun sadaya detail janten anjeun kedah ati-ati pisan.

Apple milarian "generasi salajengna tina pamikir sareng panyipta"

nu Kawali mangrupikeun program rekrutmen pagawé anyar anu diluncurkeun ku Apple anu tujuan utamina nyaéta "Diajar sareng silih tuwuh pikeun generasi salajengna tina pamikir sareng panyipta Apple."

Hoyong janten bagian ti generasi saterusna bakat Apple?

Pikeun ngalaksanakeun tugas ieu, Apple parantos nyiptakeun microsite spésifik dina halaman wéb na anu sampulna diwatesan kana téks presentasi tunggal anu mangrupikeun pernyataan tina hajat, dina waktos anu sami éta bakal ngamungkinkeun anjeun terang jinis profesional anu dipilarian ku perusahaan:

Waktosna ayeuna. Buang sadayana anu anjeun terang dina jandéla. Sadayana. Sirah heula. Gabung sareng The Orchard. Upami anjeun cukup untung pikeun motong éta, mugia anjeun bakal ngurilingan diri anjeun kalayan jiwa anu dipikiran anu sami pikasieuneun sareng bungah sakumaha anjeun. Janten bagian tina tim anu dipilih kalayan ati-ati ku seueur bakat. Hayu najong burit babarengan. Hayu urang panik babarengan. Hayu urang ngahiji babarengan. Dianggo sareng otak sadaya karya Apple anu anjeun resep. Lalajo sareng diajar. Percanten ka naluri anjeun. Tangtangan cara urang. Janten pangaruh kana sagala rupa anu anjeun némpél. Janten siap titajong sareng murag sareng ngadamel bodo. Éta bakal rumit, sareng éta moal janten geulis kadang, tapi upami anjeun tetep babarengan salaku hiji tim, anjeun bakal ngawangun beungkeut khusus sareng anu leres-leres hébat bakal kaluar tina éta sadayana. Candak tina kami. Éta hiji-hijina jalan. Naha proposal ieu kadenge gélo pikeun anjeun? Saé. Kami resep jalma gélo.

nu Kawali Éta parantos diterbitkeun dina nawaran padamelan Apple tapi, dumasar kana naon anu anjeun nembé baca, sareng ciri-cirina programna, jelas yén éta langkung ti ngan ukur tawaran padamelan saderhana.

Naon Orchard?

Ngan welasan propésional anu tiasa aksés kana program énggal ieu. Bakat pamasaran sareng kreativitas ieu kedah ngagaduhan salah sahiji tina tilu propil anu dituduhkeun:

  • Sutradara seni (opat pamilon)
  • Éditor (opat pamilon)
  • Perencana strategis (dua pamilon)

Aranjeunna sadayana bakal ngalengkepan a program latihan anu lilana bakal genep bulan, sareng aranjeunna bakal ngalakukeun éta babarengan sareng tim komunikasi Apple.

Warta anu saé pikeun anjeun sadayana anu mikirkeun nyungkeun kandidat anjeun nyaéta Apple henteu meryogikeun pangalaman profesional sateuacanna, anu mangrupikeun kaunggulan anu ageung di jaman ayeuna. Kami anggap yén Apple hoyong ngalatih bakat generasi salajengna di perusahaan dumasar kana prinsip sareng filsafatna nyalira sareng pikeun ieu, henteu langkung saé tibatan sumping "bersih" pangaruh éksternal. Nyatana, calon anu ngagaduhan pangalaman damel langkung ti tilu taun moal ditampi.

Kumaha kuring tiasa nerapkeun dina program?

Pikeun ngadaptar pikeun nu Kawali anjeun bakal kedah nyerat sareng ngirim surat panutup dipirig ku anjeun CV jeung pangalusna conto karya anjeun dina iklan, pamasaran atanapi desain éta ngadukung "bakat atanapi karep komunikasi anjeun."

Batas waktuna pikeun narima aplikasi réngsé dina 4 Nopémber. Panitia teras bakal marios nominasi, ngayakeun wawancara ngalangkungan FaceTime, sareng milih sababaraha finalis anu bakal diangkut ka kantor pusat Apple Cupertino. Di sana aranjeunna kedah lulus wawancara pribadi anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun gabung sareng perusahaan dina 16 Januari 2017.

Teu kedah dicarioskeun, upami anjeun salah sahiji anu kapilih, anjeun bakal nampi gaji sareng ogé bantosan pikeun transfer sareng akomodasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.