"E-mail anu teu kabaca abadi" sareng cacat anu sanés dina ios 8

ios 8.1.3

ios 8 teu janten anu diarepkeun ku seueur urang. Juni kamari, Apple nampilkeun kamajuan penting pang anyarna dina sistem operasi na nalika World Developers Conference 2014. Dina panggung urang ningal kumaha vérsi ieu bakal nyandak léngkah pikeun ngaropea alat urang sareng ngahijikeun elemen otomasi bumi. Opat bulan saatos diluncurkeun, ios 8 henteu acan ngisi naon anu diumumkeun sareng éta nampilkeun sababaraha masalah sanés anu nyababkeun hanjelu pisan diantara pangguna na.

Urang mimitian ku nyebutkeun kasalahan anu ngaganggu «e-mail anu teu acan kabaca«. Saatos masang iOS 8.1.3 dina alat kuring, kuring parantos perhatoskeun yén sababaraha masalah henteu leres sareng anu sanésna ti tukang balik. Ieu salah sahijina. Perkara teu sabaraha kali kuring nyegerkeun aplikasi Surat asli, sanaos parantos maca sadaya email, éta bakal tetep nandaan hiji salaku teu acan kabaca. Ieu sigana ngan ukur kajadian dina akun email anu dikaitkeun kana Gmail sareng sanés sanésna éta kajantenan dina versi ios, tapi éta ngagaduhan solusi anu gampang.

Pikeun miceun ikon béwara, anu kedah urang lakukeun nyaéta buka email kami ngalangkungan Mac sareng urang bakal ningali kumaha némbongan email anu parantos ditandaan henteu acan kabaca (sanaos kami parantos maca dina iPhone). Jadina béja ieu ngaleungit dimana-mana, tandana dina Mac anjeun salaku baca surat. Mangrupikeun léngkah anu ngaganggu, tapi solusi samentawis.

Bug séjén anu maénkeun sababaraha versi ios 8 aya hubunganana sareng sora. Naha pernah kajadian ka anjeun yén nalika anjeun ngupingkeun musik, ujug-ujug polumeu diturunkeun ku nyalira tanpa nampi jenis bewara naon? Éta mangrupikeun kasalahan anu rada ngaganggu, anu lumangsung dina aplikasi naon waé anu ngalibetkeun audio, baik Spotify atanapi YouTube. Volume na sacara otomatis turun sareng hiji-hijina hal anu tiasa urang lakukeun pikeun ngalereskeunana nyaéta ngareureuhkeun putereun sareng teraskeun deui supados sora na balik kana "kaayaan alam" na.

en los Forum resmi Apple teu sugema siga pamaréntahan. iOS 8.1.3 kedahna ngalereskeun masalah kacilakaan Wifi sareng Bluetooth, tapi ieu tetep.

Naha anjeun ngalaman naon waé bug anu katingali ku ios 8.1.3? Kami ngadorong anjeun ninggalkeun koméntar dina tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

38 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kimble cenahna

    Waktosna kanggo sasarengan sareng ngagugat Apple sareng nalika anjeun kedah mayar langkung ti samilyar kanggo klaim, anjeun bakal ngartos, perusahaan-perusahaan ieu pencét pikeun $ anu mana anu paling parah

  2.   Ruben cenahna

    WTF? Naon anu anjeun carioskeun gagal? Henteu aya anu sapertos kitu ka kuring, jalma-jalma ieu leres-leres kacau! Kusabab kuring gaduh iPhone anyar kuring (éta henteu kajantenan sareng vérsi sateuacana ogé) Kuring henteu acan ningali salah sahiji kasalahan anu aranjeunna carioskeun dina tulisan ieu! Upami anjeun teu resep APPLE USA ANDROID (sistem operasi pikeun panerapan)

    1.    kerang cenahna

      Conformist mikiran yén kusabab aya kajadian anu henteu kajantenan anjeun henteu kajantenan ku anu sanés teras nyarios yén upami anjeun henteu resep kana hiji hal, jalan ka jalan anu sanés tanpa ngaku.

      Kuring resep Apple, sareng sanaos kasalahan ieu anu disebatkeun dina tulisan henteu kajantenan ka kuring, kuring teu ngagaduhan alesan pikeun ragu yén éta tiasa kajantenan ka anu sanés. Jalma-jalma ngagaduhan hak pikeun nyungkeun solusi nalika mayar alat / softwarena.

  3.   Vicente cenahna

    Kusabab kuring masang ios 8, kaméra henteu tiasa dianggo dina iphone 5 kuring

  4.   Uruguayan cenahna

    Hal anu kuring perhatoskeun anyar ngeunaan ios 8.1.3 (sigana éta parantos aya sareng kuring henteu ningali éta) nyaéta nalika iphone meredup layar teras mareumanana, upami urang nempatkeun ramo dina id touch, layar bakal balik deui kacaangan normal na.

  5.   Miguel cenahna

    Kusabab kuring masang ios 8 kuring ngamimitian masalah sareng iMessage. Mimiti aranjeunna TEU diaktipkeun sareng ayeuna aranjeunna diaktipkeun tapi henteu ngadaptarkeun kode nagara +58 dina kasus kuring. Hal ieu nyababkeun nalika kuring ngirim iMessage ngahontal jalma anu sanésna +41 42 480 85 1 sareng henteu ngaidentipikasi nami abdi sabab éta sanés nomer kuring. Anu leres nyaéta yén éta +58 4142480851. Aya anu sanés kajadian ka anjeunna? Salam.

    1.    RastaKen cenahna

      Sareng kuring panginten éta hiji-hijina anu kajantenan éta, kumargi kuring ngagaleuh iPhone 5 kuring parantos ngantepkeun ios 6.0.1 kumargi kuring wareg sareng operasina sareng henteu nampilkeun masalah, bahkan sareng Jailbreak, panginten kuring pembaruan kana ios 8.1.2 sareng Hal anu sami kajadian ka kuring yén anjeun masihan koméntar kana iMessage, sareng éta ngan ukur ku Movistar, ku Digitel teu aya masalah sareng parobihan angka éta.

    2.    Carlos cenahna

      corduroy, naha anjeun ngatasi masalah?

    3.    Tyrone cenahna

      Leres, éta pikareueuseun. Kuring parantos nyobian sadayana sareng kuring henteu tiasa ngungkulanana !!!… Kuring parantos ningali naon anu lumangsung ka sadaya jalma di Vénézuéla kecuali pikeun anu kuring kenal nganggo iPhone 6, tapi ti iPhone 5s ka handap éta kajadian ka sadayana !!! ngajantenkeun iMessage sareng FaceTime henteu kapake ku nomer telepon. Anjeun kedah nganggo apel id pikeun tiasa ngagunakeunana.

  6.   Byron cenahna

    Masalah anu muncul ka kuring nyaéta kuring aya dina telepon sareng teu dimana-mana éta digantungkeun sareng nalika kuring ningali layar telepon kuring muncul pesen anu nyarios:
    "Iphone teu dipikabutuh" cobian deui salami 1 menit. Sareng sajaba ti éta kuring henteu terang naha kuring ngan ukur hiji-hijina tapi batréna ayeuna upami turun teuing gancang ti payun sareng éta tetep masihan kuring kasalahan anu sami yén batréna lemah sareng nalika kuring nyambungkeun éta ujug-ujug dugi ka 40%

  7.   mario cenahna

    Éta e-mail atanapi hantu surat abadi. Éta henteu kajantenan kuring, tapi kumaha upami kajadian ka iPad kuring bahkan saatos dipasang 8.1.3, nyaéta yén kuring ngagaduhan Telepon FaceTime, anu sanaos kuring parantos mariksa, béja na henteu ngaleungit, sanaos kuring ngabalikan sistem atanapi aplikasi.

    1.    Sapic cenahna

      Mario. Naha anjeun parantos nyobian ngageser ramo ka kénca pikeun mupus telepon anu anjeun hoyong leungit hiji-hiji? Ieu kumaha kuring nembé ngadamel nalika ningali koméntar anjeun kusabab éta ogé kajantenan kuring sareng kuring henteu masihan penting, panginten kuring bakal muka sababaraha cara pikeun ngaleungitkeun bewara ..
      Éta pisan. Masalah direngsekeun !!

  8.   iphonemac cenahna

    Naha anjeun teu perhatoskeun konsumsi aki anu ningkat? Kalayan iPhone 6 Plus kuring enya, kuring mutahirkeun, henteu malikkeun. Kuring kagungan sareng gaduh 5,5GB gratis tina total 16GB. Kuring teu gaduh Aplikasi dina 2 pesawat biasana, sareng sapanjang wengi dinten ayeuna turun tina 100 dugi ka 92%. Tanpa noél éta sareng dina modeu pesawat. Kuring perhatoskeun sateuacan éta henteu turun gancang pisan ...

  9.   Carlos cenahna

    Bug na muncul gumantung kana konfigurasi sareng aplikasi anu parantos kami pasang ... Kuring henteu ngagaduhan bug éta dina 6 Plus tapi kuring yakin seueur jalma anu ngagaduhan éta ... Meureun éta sanés bug bug na upami éta tina aplikasi atanapi sérver mail.

  10.   Alex Platinno cenahna

    Éta masihan kuring masalah sareng konéksi wi-fi, kuring kedah mulangkeun setélan konéksi, rotasi dina kaméra lambat sareng butuh waktu pikeun nyorot layar nalika nyobian muka konci mini iPad kuring

  11.   Gabrielort cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami ti ios 8 dugi ka ios 8. 1. 3, masalahna nyaéta sareng rotasi layar anu sababaraha kali tetep caket sareng kuring kedah nutup aplikasi kanggo ngalereskeunana! Kasalahan anu sanés nyaéta kuring masihan, waktos kuring masihan, pusat kontrol henteu kaluar nalika layar dikonci! tapi éta ngan ukur ku 6 plus kumargi pamajikan abdi dina 6 henteu masihan kasalahan éta!

  12.   mario cenahna

    Halo, sapertos iOS 8.1.3, batréna iPhone 6 plus turun gancang pisan, anu sanés masalahna 8.1.2, kuring henteu terang lamun batur ngagaduhan masalah ieu.

  13.   adry_059 cenahna

    Kami peminat Apple sareng pengikut anu satia, tapi nalika ngaku kasalahan, anjeun kedah nyarios aranjeunna; IPhone 6 kuring ogé ngagaduhan masalah sareng surat hantu sareng éta masih tetep sareng pembaruan terakhir; IOS 8 ieu sanés anu saé; Mudah-mudahan anu salajengna upami kuring menerkeun aranjeunna. Saderek, émut yén henteu aya anu hirup sampurna ieu !!! sareng kasalahan mangrupikeun manusa ... janten hayu urang henteu ngritik langkung saé, hayu urang milarian solusi sareng masihan bongbolongan ka anu sanés, bahkan nyumbang ka Apple nyalira.

  14.   Gambar placeholder Jose Antonio Paras cenahna

    Mangrupikeun omong kosong tibatan ngabantosan menerkeun kasalahan éta masihan anjeun langkung seueur masalah, kaleresan kuring mamatahan anjeun ulah nganyarkeun kasalahan murni sareng kagagalan masihan disk gagal apdet Apple sareng anu menyakiti janten mérek penting

  15.   Ckarlosh Thousscki cenahna

    Tambang kuring masih asik nyaéta 5

  16.   Sergio cenahna

    Abdi bagja upami urang tiasa nurunkeun kana IOS 7.x

  17.   Julian Eduardo Torres cenahna

    Dina taun 5an kuring hiji-hijina hal anu kuring perhatoskeun nyaéta kacaangan dina layar, kuring ngarasa yén lamun nempatkeun éta dina 100% ayeuna, éta saolah-olah kuring nempatkeun éta dina 50% dina versi ios sateuacanna ... Naha hal anu sarua kajadian ka batur?

  18.   Ngagulung cenahna

    yén tina email abadi kajadian ka kuring ku aplikasi mail google, éta salawasna nandaan kuring, dina apal asli kadang-kadang butuh waktu pikeun anu teu dibaca ngaleungit tapi teras dihapus. Anu kuring henteu ngarti nyaéta lag leutik nalika kuring ngahurungkeun telepon sareng angkat ka layar utama, animasi na aya lag saprak 8.0. sareng ogé ujug-ujug aya waktos batréna nguras langkung gancang tibatan ngosongkeun botol cai ... tanpa alesan.

  19.   Escarly pilier cenahna

    Kalayan ios 8.1.3 Kuring perhatoskeun yén batréna iphone 6 kuring lumangsung 1 jam satengah kirang panggunaan dibandingkeun sareng ios 8.1.2, kuring langsung ngetes yén pikeun dua biaya lengkep, kuring balik kana édisi ios 8.1.2.

  20.   Edgar domingo cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan masalah dugi ka ayeuna sadayana berjalan saé pisan

  21.   iris cenahna

    Naha kuring hiji-hijina anu teleponna ngonci saatos kuring gaduh hiji atanapi dua telepon lasut sareng layar hideung anu nyatakeun CANCEL sareng ACCEPT muncul? Éta parantos kajantenan kuring dina 4S sareng dina 5 paduli apdet éta, sareng éta ngan ukur "direngsekeun" ku mareuman atanapi ngabalikan telepon.

    1.    Alex Martinz cenahna

      Buka setélan-telepon-aplikasi sim- dina kasus kuring kuring jelas teras jelas jelas ngingetkeun ... .. Das nampi sareng direngsekeun. Wilujeng salam.

  22.   Jorge cenahna

    Bewara interaktif Ami henteu tiasa dianggo dina iphone 6 ios 8.1.3

  23.   Ngahudangkeun cenahna

    Éta kajantenan kuring ngeunaan volume anu diturunkeun ngan ukur nalika ngupingkeun musik sareng kuring ngalebetkeun aplikasi atanapi dimana-mana turun ... Naon anu tiasa dilakukeun ??? Nyaéta bangor pisan

  24.   Victor Acuna cenahna

    Hal anu sami kajadian sareng kuring sareng kabogoh sareng Iphone 6 kami
    Musikna ujug-ujug pareum nalika Spotify jalan sareng bahkan nalika kuring ngupingkeun musik kuring sorangan anu disimpen dina iPhone. Éta ogé kajantenan urang yén layar dikonci sareng badé angkat ka pusat béwara (gesek ka luhur) sesah pikeun digeser, urang kedah nyobian sareng salaku kalima kalina ngageser ningali éta.
    Salam ti Chili

  25.   Zoa cenahna

    Kuring nembé perhatoskeun yén nalika ngupingkeun musik nalika ngareureuhkeun sareng muterkeun deui polumeu diturunkeun sareng nalika kuring nampi béwara sora anu sami naékkeun sahingga kuring ngareureuhkeun sareng maénkeun deui éta diturunkeun janten enya sacara berturut-turut. naha aya anu ngalereskeun éta atanapi ngan ngantosan ios anyar? XD

  26.   Lucy cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5c sareng hal terakhir anu aranjeunna sebutkan kajantenan kuring, yén kuring ngupingkeun musik sareng dimana-mana jilidna diturunkeun. Pikasebeleun pisan sabab kuring kedah ngareureuhkeun atanapi ngarobih volume musik sepanjang waktos. Nyatana, kuring boro-boro ngadangukeun musik dina iPhone kuring kusabab masalah volume na nyieun kuring capé. Abdi masih resep sareng ios, hiji-hijina hal anu henteu cocog sareng kuring nyaéta, sésana sampurna 🙂

  27.   Juan Carlos cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring nalika taun 5-an nalika ngupingkeun musik volume na diturunkeun ti mana-mana, kuring mikir yén éta mangrupikeun virus (urang sadayana terang yén éta ampir teu mungkin), sareng kaleresan rada ngaganggu, komo parah upami urang terang naha aranjeunna bakal ngalereskeun masalah ieu sareng IOS 9,
    Wasalam

  28.   Jose luis cenahna

    Sareng dina surat anu teu kabaca anu urang lakukeun yén urang henteu ngagaduhan Apple Mail?

  29.   Santiago cenahna

    volume réproduksi pidéo anu ditampi ku whatsapp, béwara pesen, jst… diturunkeun ka kuring.

  30.   José cenahna

    Musik masih kajantenan kuring sareng kuring parantos ngagaduhan iOS 9.0.1 dipasang, kuring ngagaduhan iOS 8.2 sareng éta henteu masihan kuring masalah éta dugi ka ayeuna sareng teuing bangor yén dina unggal video atanapi musik dina spotify atanapi pasang surut, bahkan dina musik The iPhone aplikasi kajantenan ka kuring, éta ngan ukur direngsekeun ku maju lagu atanapi pidéo sababaraha detik sareng matak hanjelu, naha aya anu tetep kajantenan atanapi gaduh solusi pikeun ieu? Abdi hatur nuhun pisan.

    1.    Juan Carlos cenahna

      sobat Jose, cobian tutup aplikasi Facebook ku seueur tugas,
      Hal anu sami kajadian ka kuring sapertos anjeun sareng ieu mangrupikeun jalan kaluar anu kuring mendakan, nalika volume diturunkeun, tutup Facebook,

      carioskeun kumaha kaayaan anjeun .. salam

  31.   Martin Dario cenahna

    Éta tetep kajantenan sareng abdi peryogi waktos kanggo ngaleungit sareng kuring ngagaduhan ios 9.3.2.