Elgato nampilkeun asesorisna pikeun datangna HomeKit

elgato-eve-app

Elgato hoyong aya di otomatisasi bumi anu ngumumkeun datangna HomeKit dina iOS8, ieu sababna damel pengumuman a rentang produk disebut Hawa.

Pengumuman ieu sumping sateuacan Apple tiasa nampilkeun fungsina dina 9 Séptémber, ogé lumangsung sateuacan ngamimitian Adil IFA diayakeun di Berlin ti 5 Séptémber 10 sareng anu nyandak produk ieu.

Produk anyar ieu bakal ngijinkeun pangguna iPhone sareng iPad pikeun ngontrol sareng ngawas bumina, nyiptakeun suasana anu sampurna ku cara ngadalikeun cahaya, sareng mastikeun énergi musnah ku mareumanana nalika henteu diperyogikeun.

Jalur Hawa

Mangrupikeun sistem anu didukung aplikasi pikeun ngawaskeun bumi tina iPhone atanapi iPad. Kisaran tina sensor ngumpulkeun data ngeunaan kualitas hawa, suhu, kalembaban, tekanan atmosfir, sareng konsumsi listrik sareng cai di bumi.

eve-produk

Data ieu tiasa ngonpigurasi sareng statusna bakal ditayangkeun dina aplikasi Elgato. Fungsionalitas sistem dumasarkeun kana kagunaan calakan tina Bluetooth sareng hatur nuhun kana HomeKit di ios 8, éta tiasa sora dikawasa, anu hartosna anjeun tiasa nganggo paréntah sora pikeun ngahurungkeun lampu atanapi termostat. Genah sareng efisiensi sadayana dina hiji.

nu Harga sareng kasadiaan pikeun lini produk ieu badé diumumkeun, sabalikna, éta Aplikasi kontrol Elgato sacara gratis sareng bakal sayogi di App Store sakedap deui.

Bohlam Avea

Elgato ogé nampilkeun Avea, a bohlam ngarah pinter anu dikawasa sacara langsung ku iPhone atanapi iPad ngalangkungan téknologi Bluetooth. Aplikasi anu ngarahkeun bohlam ngagaduhan tujuh lingkungan anu dinamis sareng warna anu béda anu tiasa anjeun pilih gumantung kana naha anjeun hoyong nyiapkeun tuang romantis atanapi ngan saukur lingkungan anu santai.

Elgato Avea (Tumbu AppStore)
Elgato Aveabebas

Bohlam ieu henteu kedah dipasang tina unsur sanés anu sanés sareng tiasa dipésér hiji-hiji, éta sayogi dina basa E27 sareng E26 sareng masihan 7W Daya LED, nganggo 430 lumén sareng umur simpangan tina horas 25.000, éta tungtungna janten nguntungkeun euro 39,95 yén unggal unit biaya. Dijual didamel ku ramatloka pausahaan sareng aplikasi Avea ayeuna sayogi.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.