Golden Master ogé sumping kana macOS Sierra, tvOS 10 sareng watchOS 3

tvOS 10 Sakumaha anu parantos dilakukeun dina taun-taun sateuacanna, Apple parantos ngamangpaatkeun dinten acara dimana aranjeunna nampilkeun iPhone sareng Apple Watch anyarna pikeun ngaluncurkeun vérsi Juragan Emas tina sadaya sistem operasi anjeun. Ios 10 parantos dituturkeun ku tvOS 10 (anu néwak anjeun di luhur), macOS Sierra y watchOS 3.0. Pikeun anu henteu terang, éta katelah Golden Master kana vérsi "akhir" anu dileupaskeun saminggu sateuacanna pikeun pangembang.

Pamaké anu parantos suksés masang béta pikeun pamekar Tina macOS Sierra anjeun teu kedah ngagaduhan masalah masang Golden Master ieu, versi anu kedahna muncul dina bagian pembaruan Mac App Store. Masang vérsi tvOS sareng watchOS parantos langkung sesah, janten anjeun kedah kéngingkeun bantosan ti pangembang upami anjeun badé masangkeun vérsi anu Apple kaluarkeun sababaraha menit ka pengker.

Golden Master minggu ieu, vérsi resmi dina 7 dinten

Tapi upami anjeun hoyong masang salah sahiji vérsi ieu sareng anjeun henteu tiasa, tong kaleungitan kasabaran anjeun. Apple parantos ngumumkeun éta watchOS 3.0 bakal dileupaskeun dina saminggu, Sedengkeun tvOS 10, sistem anu aranjeunna henteu nyebatkeun naon-naon, kedah dugi dina tanggal anu sami. macOS Sierra bakal langkung lami deui dugi, kumargi Apple biasana ngaleupaskeun sistem operasi desktop sakitar Oktober tapi sakedik: dina halaman wéb resmi Urang tiasa ningali anu bakal sumping tanggal 20 Séptémber.

Katiluna sistem bakal janten pembaruan utama, utamina watchOS 3.0. Sistem operasi anu anyar pikeun smartwatch Apple nyaéta anu seueur anu hoyong vérsi anu mimitina, langkung fungsional sareng intuitif. macOS ogé bakal ngagaduhan berita anu pikaresepeun, sapertos Siri. tvOS bakal janten vérsi anu pang anyarna, tapi bakal kaasup sababaraha anu diantisipasi pisan sapertos tema anu poék.

Sakumaha biasa, urang kedah teras-terasan ngantosan, waktos ayeuna tiasa ngaraosan sistem operasi Apple salajengna. Warta anu saé nyaéta waktos ieu urang ngan kedah sabar salami tujuh dinten. Sistem anu mana anu anjeun ngarepkeun paling?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Borja cenahna

    Naha anjeun terang naon-naon ngeunaan macbook énggal?

  2.   Juan Giménez cenahna

    Dugi ka Juni éta Betatester ti saprak Apple nawiskeun kamungkinan ieu, dina Juni tanpa janten pangembang kuring masang sadaya pangembang betas kalayan bantosan sababaraha halaman internét, macOS Sierra, IOS 10, WathOS 3, dugi ka dinten 7, tapi GM anu kuring ngan ukur parantos tiasa masang IOS 10.0.1 naha aya anu terang naha henteu macOS Sierra sareng kusabab kuring parantos kaleungitan profil pangembang dina Nonton, hatur nuhun sareng hayu atuh jogét éta