Entong kedip-kedip tur tingal sadaya berita Keynote dina 107 detik

apel keynote anyar

Urang teraskeun sareng hangover ti Keynote kamari, intina dimana urang tiasa diajar ngeunaan rencana Apple pikeun taun payun, berita ngeunaan kisaran iPhone sareng berita ngeunaan kisaran Apple Watch.

Naha anjeun sono Keynote kamari? Apple kakarék nyebarkeun pidéo dina kanal YouTube na anu nyimpulkeun sadaya berita yén urang tiasa ningali kamari sore di Keynote kaping 7 Séptémber. Saatos luncat kami nunjukkeun video anu nyimpulkeun sadaya berita ngeunaan Apple Keynote dina 107 detik, tong kedip-kedip anjeun sono ...

Sakumaha anjeun tiasa tingali Éta sadayana dimimitian ku épisode acara James Corden di mana urang nempo Tim Cook dipasang dina karaoke kawéntar dina roda, dipirig ku presenter serbaguna na Pharrel williams anu ogé ngagabung kana karaoke. Perjalanan anu ogé ngalayanan Tim Cook pikeun ngasupkeun Keynote Apple sorangan.

Tapi perjalanan sareng James Corden sanés hal anu penting ngeunaan Intina: the iPhone 7, AirPods, Apple Watch Series 2 énggal ... Alat-alat anyar anu datang pikeun ngabéréskeun lingkup Apple iDevices. Sareng sadaya ieu anjeun tiasa tingali dina video anu saé anu didamel ku Apple tina 107 detik, pidéo anu dina kriteria murni audiovisual luar biasa didamel. Wirahma ngajantenkeun anjeun ngait sareng cara nyimpulkeun sadayana sigana mah saé pisan. Pidéo anu luar biasa anu anjeun moal sono upami anjeun pengikut mérek Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Iraha pidéo na nganggo basa Spanyol ???