Facebook Messenger ayeuna tiasa dianggo tanpa gaduh akun Facebook

facebook utusan

Sigana mah Facebook parantos sadar yén seueur jalma anu hoream masihan langkung seueur inpormasi kana jaringan sosial tibatan anu parantos dipiboga ngeunaan urang. Conto ieu nyaéta nomer telepon urang. Kuring kedah ngaku yén kuring henteu nganggo Facebook Messenger sareng boro-boro konsultasi dina témbok Facebook kuring, tapi kapan kuring aksés, sabab pamajikan kuring ngawartosan kuring pikeun ningali poto jalma sapertos kitu ..., kuring sok nampi pamundut anu sami kanggo inpormasi nomer telepon abdi. Sadayana terang yén Facebook ngajual data kami ka pihak katilu pikeun nawiskeun iklan anu ditargetkeun sareng kuring ngan ukur kedah nampi telepon ti jalma anu hoyong ngajual kuring sabab babaturan kuring Zuckerberg anu hoyong gaduh langkung seueur artos dina rekening bank na.

Messenger-pikeun-ios-telepon-nomer-ngadaptar

Sugan salaku upaya pikeun nyobaan jalma-jalma nambihan nomer teleponna supados aranjeunna tiasa kéngingkeun langkung seueur kauntungan tina penjualan iklan, Facebook Messenger nembé waé nganyarkeun aplikasi éta. ngamungkinkeun pangguna pikeun log in ngalangkungan nomer telepon urang tanpa nganggo akun Facebook urang. Ayeuna Facebook Messenger mangrupikeun aplikasi olahpesen anu panglobana dianggo di dunya, kalayan 700 juta pangguna, di tukangeun 800 juta pendamping kantor na WhatsApp, anu Facebook mésér artos 19.000 juta dolar.

Sadaya pangguna anu ngaksés layanan liwat nomer teleponna bakal ngagaduhan kaunggulan anu sami sareng aksés kana inpormasi anu sami sareng pangguna anu ngaksés ngalangkungan akun Facebookna, tapi éta ogé bakal ngamungkinkeun kami ngirim uleman ka kontak dina agenda kami anu nomer teleponna kadaptar dina Facebook sareng anu dugi ka ayeuna kami henteu terang ayana di jaringan sosial. Dina waktos ayeuna fungsi anyar ieu ngan ukur sayogi di Amérika Serikat, Kanada, Peru sareng Vénézuéla tapi henteu lami, pangguna sanés tiasa ngaksés Facebook Messenger kalayan nomer teleponna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Kusabab nalika kuring ngirim pesen, éta 2 kali diklik sareng éta ditampi tapi henteu dibaca.