Pembaruan panganyarna tina aplikasi Facebook ngamungkinkeun urang pikeun ngirim pidéo kana Apple TV

video-facebook-on-apple-tv

Facebook parantos dicirikeun pikeun sababaraha waktos dina bagian hungkul ngaleupaskeun salinan fitur-fitur anyar anu datang ka aplikasi sanés sapertos Periscope, Twitter, Snapchat, Telegram… Sigana mah jalma-jalma ti Facebook béak gagasan lila-lila atawa yén rapat stratégi ngan didedikasikan pikeun ningali naon anu aranjeunna tiasa sareng henteu tiasa nyonto pikeun diterapkeun dina aplikasi na. Sanaos katingalina anéh sareng tiasa janten ideu aslina, jalma-jalma ti Facebook parantos ngaluncurkeun fungsi anyar dina aplikasi na pikeun ios sareng Android, fungsi anu ngamungkinkeun urang nikmati pidéo jaringan sosial dina Apple TV atanapi ngalangkungan alat Chromecast.

Sakumaha anu kuring carioskeun, éta tiasa ideu aslina tapi henteu. Émut yén waktos ieu sumber inspirasi parantos Twitter deui yén kumargi nembé langkung sabulan ngaluncurkeun kasaluyuan aplikasi Twitter sareng Apple TV, supados pangguna jaringan microblogging tiasa nampi pidéo Periscope, siaran NFL sareng anu sanésna aya di Twitter dina layar ageung bumi anjeun.

Pembaruan énggal ieu, anu dugi ka sadaya nagara, kumargi dina waktos nyerat tulisan ieu teu acan aya di Spanyol, éta tiasa dianggo pisan sareng YouTube. Nalika maén pidéo ngalangkungan platform Facebook, dina layar terminal simbol tipi bakal némbongan sareng nalika mencét éta bakal nawiskeun kami pilihan anu béda yén kami sayogi pikeun tiasa ngintunkeun konténna kana TV bumi kami, sareng ka Apple TV ieu, Google Chromecast, Smart TV ...

Nalika pidéo na diputer, urang tiasa milarian langkung seueur pidéo dina témbok urang pikeun nambihan kana daptar puter. Salaku tambahan, fungsi ieu idéal pikeun ngaraosan siaran langsung (fungsi sanés disalin langsung ti Periscope) pikeun tiasa ngaraosan langsung sareng dina layar ageung réaksi sareng koméntar anu dilakukeun ku pangguna anu nganjang ka éta dina waktos éta.

Facebook (Tautan AppStore)
Facebookbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.