Final Implengan IV sayogi ku diskon anu signifikan dina App Store

final-lamunan-iv

Dinten ieu kami nunjukkeun aplikasi anu sayogi di App Store kalayan diskon anu penting. Final Implengan IV gaduh harga anu biasa di App Store 16 euro, tapi Dugi ka 20 Oktober payun urang tiasa ngaunduh éta ngan ukur 6,99 euro. Square Enix, pamekar game, nawiskeun na harga satengah pikeun ngarayakeun acara FFIV dina Final FANTASY BRAVE EXVIUS. Final Implengan IV mangrupikeun cicilan kaopat tina Final Fantasy saga, anu mimiti pencét di pasar pikeun mimiti di 1991 kalayan suksés hébat berkat karakter unikna sareng alur carita anu pikaresepeun, anu nyababkeun nyiptakeun versi anu béda pikeun ampir sadaya platform anu sayogi dina éta. pasar.

Versi anyar ieu nawiskeun kami sora dina pidangan kajadian, kaasup dialog lisan anu ngiringan momen anu paling penting, tokohna ngutarakeun perasaan anu béda anu gampang dibédakeun, salian ti nawarkeun sistem peta anu anyar sareng pamuter musik anu ngamungkinkeun urang ngupingkeun musik tina gim nalika urang ngaraos resep. Dina vérsi kaopat tina saga ieu, satria poék Cecil, kaptén armada pesawat Red Wings sareng mecat tina jabatanana saatos naros ka raja, diperintahkan angkat ka Lembah Mis anu jauh sareng Kain, réréncangan satia na sareng Panglima Draconarius.

Fitur Final Implengan IV pikeun ios

  • Grafik 3D anyar, kaasup latar tukang, ogé plot anu dirombak
  • Kasulitan gim anu disaluyukeun pikeun ningkatkeun playability
  • Kasaluyuan Game Center, ditambah sababaraha prestasi pikeun muka konci.
  • Kasaluyuan sareng iPhone 5.

Final Implengan IV pikeun detil ios

  • Update pangahirna: 19-03-2016.
  • Versión: 1.4.4.
  • ukuran: 538 MB
  • basa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Cina tradisional, Korea, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Portugis, Rusia, Thailand
  • Dipeunteun pikeun umur 9+.
  • kasaluyuan: Meryogikeun ios 6.1 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.
Final FANTASY IV (3D REMAKE) (AppStore Link)
Final FANTASY IV (3D NGUMBAK)16,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.