FastUnlockX ngajantenkeun iPhone X Face ID muka konci langkung gancang

Sensor sidik mangrupikeun jaman baheula upami urang ningali kana eunteung anu ditawarkeun ku iPhone X, terminal anu pang anyarna sareng paling mahal ti perusahaan Cupertino ngajantenkeun jelas kumaha pamanggih firma ngeunaan kaamanan éta, scanner wajah bade janten standar tapi… naha Face ID gancangna kitu?

Kalayan tweak ieu disebat FastUnlockX janji kami yén kami bakal ningkatkeun performa Face ID atanapi sahenteuna ngajadikeun éta muka konci alatna langkung gancang tibatan naon anu ditawarkeun ku perusahaan Cupertino dugi ka ayeuna. Hayu urang tingali.

Tweak ieu parantos didamel ku CPDigitalDarkroom, Sareng sakumaha anu atra, urang kedah sateuacanna jailbreak iPhone kami X. Éta mangrupikeun prakték anu beuki luntur, tapi masih aya sababaraha romantika anu resep sacara lengkep ngatur telepon sélulérna, sareng sapertos Di iPhone News kami hoyong anjeun pikeun terang sadayana sareng mendakan hal-hal énggal ngeunaan alat ios anjeun, kami henteu ngagaduhan pilihan tapi nunjukkeun anjeun tweak anu anyar sareng pikaresepeun ieu dirancang ku sareng anu gaduh iPhone X paling gancang.

Hatur nuhun kana tweak ieu, upami Face ID parantos mikawanoh rupa urang, urang moal kedah ngalakukeun swype ti handap dugi ka luhur anu kami muka konci terminal, tapi sikep ieu bakal dilakukeun sacara otomatis pas éta teu dikonci, anu sama sekali henteu kompromi kaamananana, kumargi éta henteu pernah dikonci, éta ngan saukur sapertos workflow anu ngaheéat urang sababaraha léngkah. Tweak ieu sayogi di Repository BigBoss sareng gratis gratis. Anjeun ogé tiasa nyandak perjalanan ka GitHub upami anjeun hoyong leres terang kumaha cara ngaput ieu. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.